Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ollandos1980 είπε

ναι πρωτα πρωτα ο τυπος εχει βαλει βεγκα με υδροψυξη ? πλακα μας κανεις ?...τυφλος εισαι ?....καρτα με υδροψυξη εναντιον μπλοουερ? ...επαγγελματικη δουλεια ειναι αυτο ?....

Καταρχήν σου αναλύει τα πάντα, τι χρησιμοποίησε ακριβώς πως και τι, οπότε είναι επαγγελματική δουλειά και με το παραπάνω. Δεύτερον, τις κάρτες τις τρέχει stock vs stock (πέρα από την προσπάθεια oc και στις δύο, που ήταν κάπως προβληματική), αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις. Τρίτον, H Liquid από την Air, έχουν τυπικά 8-10 % διαφορά. Πράγμα που σημαίνει ότι πχ.

(Vega 64 vs 5700 XT, talking)

- Metro Exodus : Από 5 (ολάκερα) fps, πάμε χατιρικά στα 6 fps διαφορά (για air).

- Shadow of the Tomb Raider : Από 2 fps, πάμε στα 2 fps διαφορά (για air)

- Battlefield V : Από 11 fps, πάμε στα 12 fps διαφορά (για air).

ΙΛΙΓΓΟΣ!

Να συνεχίσω με την "ταχύτητα φωτός" ή έχουμε μεταβεί σε Warp - γηα να κσαίρο, λαίμαι!

Επεξ/σία από Occultist
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Occultist είπε

Καταρχήν σου αναλύει τα πάντα, τι χρησιμοποίησε ακριβώς πως και τι, οπότε είναι επαγγελματική δουλειά και με το παραπάνω. Δεύτερον, τις κάρτες τις τρέχει stock, αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις. Τρίτον, H Liquid από την air, έχουν τυπικά 8-10 % διαφορά. Πράγμα που σημαίνει ότι πχ.

- Metro Exodus : Από 5 (ολάκερα) fps, πάμε χατιρικά στα 4 fps διαφορά (για air).

- Shadow of the Tomb Raider : Από 2 fps, πάμε στα 2 fps διαφορά (για air)

- Battlefield V : Από 11 fps, πάμε στα 10 fps διαφορά (για air).

Να συνεχίσω με την "ταχύτητα φωτός" ή έχουμε μεταβεί σε Warp - γηα να κσαίρο, λαίμαι!

ασε ρε φιλε μου ....μας δουλευεις ? γραφεις απο κατω οτι εχεις 8700κ και βεγκα 64 ...ανοιξε τα ιδια παιχνιδια και δες τα φπς σου .....πλακα μας κανεις ? ποια 8-10% ..στειλτου μηνυμα του επαγγελματια να βαλει μπλουερ βεγκα64 να δουμε .....8-10% ειναι διαφορα που δειχνει αναμεσα στις 2 καρτες αυτο που εβγαλες ...απο 15-20+ φπς για 1080 και πανω εχει κοψει με την υδροψυξη ......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, ollandos1980 είπε

ασε ρε φιλε μου ....μας δουλευεις ? γραφεις απο κατω οτι εχεις 8700κ και βεγκα 64 ...ανοιξε τα ιδια παιχνιδια και δες τα φπς σου .....πλακα μας κανεις ? ποια 8-10% ..στειλτου μηνυμα του επαγγελματια να βαλει μπλουερ βεγκα64 να δουμε .....8-10% ειναι διαφορα που δειχνει αναμεσα στις 2 καρτες αυτο που εβγαλες ...απο 15-20+ φπς για 1080 και πανω εχει κοψει με την υδροψυξη ......

Τη 1080 την έχει περάσει ακόμα και η 64 air (εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις), προ πολλού. τεσπα, απέναντι σε αναλυτική ικανότητα Τσουκαλά, δεν έχει νόημα να χαλιέμαι. Πετάει ο γάιδαρος. Κάτσε και δες μπάρες με μουσικούλα στο yt, μπας και κάνει πιο γούτσου μέσα σου η αγορά του αιώνα...

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Occultist είπε

Τη 1080 την έχει περάσει ακόμα και η 64 air (εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις), προ πολλού. τεσπα, απέναντι σε αναλυτική ικανότητα Τσουκαλά, δεν έχει νόημα να χαλιέμαι. Πετάει ο γάιδαρος. Κάτσε και δες μπάρες με μουσικούλα στο yt, μπας και κάνει πιο γούτσου μέσα σου η αγορά του αιώνα...

ποια 1080 βρε αγορι τυφλα εισαι ? αναλυση 1080p εννοω δεν ξερεις τι βλεπεις ....μας βγαζεις βεγκα με υδροψυξη ..αρα και + κοστος για την υδροψυξη ..η οποια παραμενει ακομα και ετσι πισω απο 5700χτ....για να μας πεις τι ?....διαφορα αναμεσα στις 2 καρτες ειναι χαοδης αλλα με τετοια τυφλα που εχεις δεν βλεπεις ουτε την μυτη σου ....εγω ο τσουκαλας και εσυ ο αινσταιν ...εεε αντε γεια 

Δημοσ.

5700ΧΤ φαινεται πολυ δυνατη και εχει ξεπερασει την Βεγκα κατα πολυ. Μονο με υδροψυξη και με OC κραταει κεφαλι η Βεγκα, αλλα για ποσο.

Γελανε και οι πετρες Occult.

Δημοσ.

Όταν σταθεροποιηθεί η τιμή στις 5700/ΧΤ θα γίνει η σφαγή, ομαδικό γιουρούσι και Εξοδος του Μεσολογγίου ειδικά αν τις βρούμε από κάνα Amazon μαζί με παιχνίδια.

Για κανα 2μηνο θα μου κάνει παρέα η 580 για τώρα που δρόσισε ο καιρός κάνα παιχνιδάκι χαλαρό λίγο μετά το μεσημέρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ASDIC είπε

5700ΧΤ φαινεται πολυ δυνατη και εχει ξεπερασει την Βεγκα κατα πολυ. Μονο με υδροψυξη και με OC κραταει κεφαλι η Βεγκα, αλλα για ποσο.

Γελανε και οι πετρες Occult.

Δεν σε προλαβαίνω, πάμε με ταχύτητα φωτός, λαίμαι! Η μία 100, η άλλη 112 fps - γύρισε ο κόσμος ανάποδα!

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.

καταλαβαινεις οτι η 5ΧΧΧ ειναι η μικρη σειρα Navi ετσι ? εαν η 5700 βγαζει τετοια αποδοση, φανταζεσαι η 5900 τι θα κανει ?

Δημοσ.

Θα γ@μ@ει και θα δέρνει; Τι σχέση  έχει αυτό με αυτό που λέει ο Occultist; Για μένα η μόνη αναβάθμιση που αξίζει για κάποιον που έχει vega είναι Vega56 -> 5700xt. Για κάποιον που έχει υποδεέστερη ή δεν έχει καθόλου ναι καλύτερα να περιμένει για custom navi αν μπορεί να διαθέσει >350,00€. Για κάτω από 300,00€ η vega56 έιναι ακόμα και σήμερα αξιοπρεπέστατη επιλογή, μέχρι να βγουν οι μικρές navi (56XX)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/7/2019 στις 2:16 ΜΜ, ollandos1980 είπε

ναι πρωτα πρωτα ο τυπος εχει βαλει βεγκα με υδροψυξη ? πλακα μας κανεις ?...τυφλος εισαι ?....καρτα με υδροψυξη εναντιον μπλοουερ? ...επαγγελματικη δουλεια ειναι αυτο ?....

Η αεροψυκτη Sapphire Vega 64 Nitro+ έχει τις ίδιες επιδόσεις με υδροψυκτη. Μέχρι και 10% πάνω από τη reference.

Σε overclock μπορώ να την έχω όλη μέρα στα 1730/1100 και να μην περάσει τους 75 C.

Θα μπορούσε λοιπόν κάλλιστα να έχει μια Nitro+ και να εχει ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις που βλέπεις εκεί. 

Αυτά που βλέπεις στα διάφορα βίντεο στο YouTube είναι συνήθως με reference Vega που κάνουν ασύστολα  throttling. 

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Η αεροψυκτη Sapphire Vega 64 Nitro+ έχει τις ίδιες επιδόσεις με υδροψυκτη. Μέχρι και 10% πάνω από τη reference.

Σε overclock μπορώ να την έχω όλη μέρα στα 1730/1100 και να μην περάσει τους 75 C.

Θα μπορούσε λοιπόν κάλλιστα να έχει μια Nitro+ και να εχει ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις που βλέπεις εκεί. 

Αυτά που βλέπεις στα διάφορα βίντεο στο YouTube είναι συνήθως με reference Vega που κάνουν ασύστολα  throttling. 

φιλε μου μιλαμε για benchmark ...εφοσον εχουμε μονο μπλοουερ 5700χτ συγκριση γινεται μονο με μπλοουερ βεγκα ...οταν βγουν οι καστομ παμε και εκει .....για τις αντιστοιχες εκδοσεις ...διαφορες υπαρχουν αναναμεσα και στις καστομ για πολλους λογους ...δεν υπαρχει συγκριση υδροψυκτης καρτας με μπλοουερ για να δουμε το τσιπ ..η μια θα πιανει 90+ βαθμους και η αλλη δεν θα περναει τους 50 .....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ollandos1980 είπε

φιλε μου μιλαμε για benchmark ...εφοσον εχουμε μονο μπλοουερ 5700χτ συγκριση γινεται μονο με μπλοουερ βεγκα ...οταν βγουν οι καστομ παμε και εκει .....

Φίλε μου δική σου θεώρηση είναι αυτή.

Δεν είναι δίκαιη σύγκριση, ούτε αντιπροσωπευτικη, όταν σε στοκ συχνότητες η μία κάνει thermal και power throttling ενώ η άλλη όχι. 

Η 5700XT με λιγότερο από 215W TDP έχει πιο προηγμένο και ικανό blower από τη Vega 64 ref με 295W TDP. Και ο πιο άσχετος καταλαβαινει ότι βρίσκεται σε μειονεκτική θέση η Vega. Τι να συζητάμε τώρα, τα αυτονόητα; 

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάς σε άνθρωπο που πήρε 1660 όσο κοστίζει η 2060, και νομίζει ότι τους έπιασε και κότσους...

Δημοσ.
Στις 16/7/2019 στις 2:30 ΜΜ, Occultist είπε

Καταρχήν σου αναλύει τα πάντα, τι χρησιμοποίησε ακριβώς πως και τι, οπότε είναι επαγγελματική δουλειά και με το παραπάνω. Δεύτερον, τις κάρτες τις τρέχει stock vs stock (πέρα από την προσπάθεια oc και στις δύο, που ήταν κάπως προβληματική), αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις.

H vega που έχει είναι προβληματική δεν κρατάει σταθερό oc  στις μνήμες παρόλα αυτά κάνει συγκρίσεις  και οc με οc  πιθανόν να έχει και άλλα θέματα , με διάφορα χειρότερη  εκδοσή η δικιά μου η  vega (gigabyte oc) σε 5 παιχνίδια που δοκίμασα  είμαι πάνω 2% έως και 5 %  από τις μετρήσεις του . Μιλάμε  πάντα για οc αποτελέσματα  η δικιά μου   1650/1070 hbm +30 %PL  και παιχνίδια από steam όχι από τον θείο .

Έχεις και εσύ  την  καλύτερη εκδοσή κανε τις  δίκες σου μετρήσεις θα το διαπιστώσεις και μόνος σου όποτε μόνο επαγγελματική δουλειά δεν είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...