AggTs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας, Πηγα χθες στο υπουργειο (ως πωλητης εγω) και καναμε την αιτηση της μεταβιβασης για μια μηχανη με εναν ανθρωπο. Μας εδωσαν και ενα χαρτι και με αυτο θα παραλαβουμε την νεα αδεια κυκλοφοριας σε 2-3 εργασιμες μας ειπαν την οποια και κρατησε ο αγοραστης για να παει ο ιδιος απο βδομαδα. Το μονο θεμα μου ειναι οτι δεν ηταν θετικος στο να κανουμε δηλωσεις μεταξυ μας για το ποσο αγορας-πωλησης και μου ανεφερε οτι δεν χρειαζεται γιατι δεν δηλωνεται καθολου στην δηλωση. Παρολα αυτα τα χρηματα μου τα εβαλε μεσω web banking και ετσι φαινεται μια κινηση μετακινησης χ ποσου στο λογαριασμο μου απο υο συγκεκριμενο κυριο. Το οποιο ποσο θα στειλω και εγω με τη σειρα μου σε μια αντιπροσωπεια για αγορα αλλης καινουργιας μηχανης. Αρχικα θέλω τη γνωμη σας για αυτο. Κατα δευτερον με τα πολλα δεχτηκε να παμε σημερα να κανουμε δηλωσεις. Το δευτερο ερωτημα μου ειναι αν το εντυπο για τη δηλωση ειναι η γνωστη δηλωση που εχουν ολα τα κεπ. Αν χρειαζεται να ειναι επικυρωμενη απο το κεπ ή αν μονο με τις υπογραφες μας ειναι οκ. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από AggTs
Nickokin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Φυσικά και δηλώνεται το ποσό αυτό στην φορολογική δήλωση και εσένα προσωπικά σε συμφέρει να δηλώσεις το ακριβές ποσό που έλαβες, γιατί εφόσον σκοπεύεις να αγοράσεις καινούρια μπορείς να καλύψεις μέρος του τεκμηρίου αγοράς με αυτό το ποσό. Το έντυπο δεν είναι τίποτα άλλο από μια υπεύθυνη δήλωση όπου δηλώνεται στην δε μια ότι : Εγώ ο χ με χ αφμ πούλησα την χ μάρκα, χ χρώματος μηχανή , με χ αριθμό κυκλοφορίας και χ πλαισίου στον χ με χ αφμ έναντι του χ ποσού και ο άλλος ότι την αγόρασε από εσένα. Υπογράφεται ο καθένας την δική του και στο ΚΕΠ επικυρώνεται . Προσοχή εσύ κρατάς την δική του δήλωση και αυτός την δική σου. Του χρόνου που θα κάνεις δήλωση θα συμπληρώσεις το ποσό που έλαβες και το αφμ του αγοραστή. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από Nickokin
mp123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Πήγαινε σε ένα γραφείο που κάνει αυτές τις δουλειές δώστε 30 ευρώ και τέλος .ούτε τρεξίματα ούτε τίποτα.εγω ετσι έκανα με την μηχανή που πούλησα.σε δύο μέρες θα έχει τελειώσει το θέμα χωρίς να τρέχετε.
warlock9_0 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 η υπεύθυνη δήλωση όντως δε χρειάζεται είναι για μεταξύ σας στη φορολογική δηλώνεις το ακριβές ποσό(θέλεις το αφμ του, εκεί βοηθάει η υπεύθυνη δήλωση) και ας τον να κάνει ό,τι θέλει
AggTs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Η υπευθυνη δηλωση ειναι η κλασικη του νομου 105 στο κεπ;; Και τι ακριβως πρεπει να γραψουμε σαν κειμενο;
Nickokin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, AggTs είπε Η υπευθυνη δηλωση ειναι η κλασικη του νομου 105 στο κεπ;; Και τι ακριβως πρεπει να γραψουμε σαν κειμενο; Σου απάντησα επακριβώς στο πιο πάνω post αλλά από ότι φαίνεται δεν μπήκες καν στον κόπο να διαβάσεις.
AggTs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 @Nickokin σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Για καποιο λογο δν μου ειχε φορτωσει το δικο σου σχολιο παραπανω μαλλον λογω κακου σηματος στα data. Τωρα το βλεπω κανονικα. Οκ θα προχωρησουμε σημερα στην ανταλλαγη δηλωσεων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα