alexakos89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Από τον τίτλο του προϊόντος αυτή δείχνει ότι είναι. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/f5875253b
Lastgladiator Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, alexakos89 είπε Προσεχε ομως. αν πας για Q9 πρεπει να πας για την q9FN και οχι για την q9F. η FN εχει full array ενω η αλλη οχι και εχει edge led με ζωνες βεβαια αλλα λιγοτερες και δεν βγαινει το ιδιο αποτελεσμα. Ελα ενταξει δν με θελει καθολου να παρω τηλεοραση και στο public εκθεσιακο
bvb7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Λογικο τετοια εποχη, εχουν βγει τα μοντελα 2019 πρεπει να εχεις και τυχη.
chios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, mitspetr είπε Ναι έχουν. Συνήθως η μεγαλύτερη διαφορά αφορά στο σύστημα βελτίωσης της κίνησης που σε αυτές του χιλιάρικου γίνεται με πραγματικό frame insertion δηλ. το πανελ λειτουργεί πραγματικά στα 120Hz (φτιαχτά δεν αφορά το εισερχόμενο σήμα). Προτείνω να δεις αυτή που τα σπάει για την τιμή της. http://etyt.gr/hisense/h55u8b/ Πήγα και την είδα σε κατάστημα και έπαιξα και με τις ρυθμίσεις. Μου έπεσε το σαγόνι από την εικόνα (για LCD). VA panel έχει. Κάτι LG που ήταν εκεί έμοιαζαν κεράκια σε HDR περιεχόμενο ειδικά. Το μόνο που μου έλειψε σε σχέση με κάποια LG ήταν ο ήχος DTS. Επειδή ήταν στημένη με ARC σε σύστημα 5.1 με ενισχυτή ΑV ηχεία και sub κι εγώ είχα μαζί μου ένα στικάκι με περιεχόμενο σε Dolby & DTS, στο DTS δεν έστελνε ήχο μέσω ARC. Μικρό το κακό όμως, έτσι κι αλλιώς το Dolby με ενδιαφέρει κυρίως (λόγω Netflix). Ξέρεις τι παίζει με την εγγύηση;; και ποιος την έχει; διαβάζω πολύ καλές κριτικές για τη συγκεκριμένη τηλεόραση.
mitspetr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, chios είπε Ξέρεις τι παίζει με την εγγύηση;; και ποιος την έχει; διαβάζω πολύ καλές κριτικές για τη συγκεκριμένη τηλεόραση. Τι να παίζει; Αφού έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα. Αν την πάρεις δηλαδή από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών, έχει κανονικά εγγύηση στην Ελλάδα από τον Έλληνα αντιπρόσωπο που είναι η ETYT. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από mitspetr
Lastgladiator Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Βρηκα και εκλεισα την q9 65αρα απο πλαισιο θα ερθει την τεταρτη απο επαρχια και ευχομαι να μην ειναι εκθεσιακο γτ διαβασα εδω μεσα οτι την εχουν κανει με εκθεσιακο για καινουριο
alexakos89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, Lastgladiator είπε Βρηκα και εκλεισα την q9 65αρα απο πλαισιο θα ερθει την τεταρτη απο επαρχια και ευχομαι να μην ειναι εκθεσιακο γτ διαβασα εδω μεσα οτι την εχουν κανει με εκθεσιακο για καινουριο Καλοριζικη. Φαινεται αν ηταν εκθεσιακη οσο καλη δουλεια και να κανουν με το κουτι
Lastgladiator Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Καλοριζικη. Φαινεται αν ηταν εκθεσιακη οσο καλη δουλεια και να κανουν με το κουτι Τεταρτη θα την παραλαβω την ειχαν μονο σε επαρχια αλλα εχω γνωστο και του ειπα να δει την παραγγελια μου και μου ειπε οτι ειναι κλειστη,χιλια ευχαριστω για την υπομονη σου και την βοηθεια σου
alexakos89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 48 λεπτά πριν, Lastgladiator είπε Τεταρτη θα την παραλαβω την ειχαν μονο σε επαρχια αλλα εχω γνωστο και του ειπα να δει την παραγγελια μου και μου ειπε οτι ειναι κλειστη,χιλια ευχαριστω για την υπομονη σου και την βοηθεια σου Να είσαι καλά φίλε μου. καλες θεασεις και πες μας εντυπώσεις 1
dmyl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καλοριζικη και θα περιμενουμε να μας πεις πως δειχνει μετα τα σχετικα καλιμπραρισματα. Καλες Θεασεις.
Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 αν δεν έχεις παραλάβει έβαλε σε προσφορά ο Κωτσοβολος αυτή https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/190818-philips-oled-55oled803-55
alexakos89 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε αν δεν έχεις παραλάβει έβαλε σε προσφορά ο Κωτσοβολος αυτή https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/190818-philips-oled-55oled803-55 εχει παει σε 65αρα και δεν κανει για oled η χρηση π την θελει αν διαβασες το θεμα
Lastgladiator Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2019 Στις 16/7/2019 στις 4:33 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε αν δεν έχεις παραλάβει έβαλε σε προσφορά ο Κωτσοβολος αυτή https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/190818-philips-oled-55oled803-55 ηρθε σημερα η q9 ευχαριστω παντως αγορι Στις 15/7/2019 στις 12:45 ΜΜ, dmyl είπε Καλοριζικη και θα περιμενουμε να μας πεις πως δειχνει μετα τα σχετικα καλιμπραρισματα. Καλες Θεασεις. ευχαριστω αγορινα ηρθε σημερα αλλα ψαχνω καποιο σχετικο βιντεο με calibration 1
alexakos89 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 19 ώρες πριν, Lastgladiator είπε ηρθε σημερα η q9 ευχαριστω παντως αγορι ευχαριστω αγορινα ηρθε σημερα αλλα ψαχνω καποιο σχετικο βιντεο με calibration Μπες rtings και βάλε τις ρυθμίσεις τους. 1
Lastgladiator Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, alexakos89 είπε Μπες rtings και βάλε τις ρυθμίσεις τους. Ευχαριστω αγορι,θελω να σε ρωτησω 2 πραγματακια!στο free trial στο netflix μπορεις να δεις 4k περιεχομενο?και αν γνωριζεις κανενα site που να υπαρχουν 4k ταινιες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα