Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lastgladiator είπε

Για burn in μαλλον θα μιλας,οι uhd που βλεπω με 500-600€ εχουν τρελες διαφορες στη θεαση με αυτες του χιλιαρικου?

ναι για burn in ομιλω.

Το UHD που λες ειναι πολυ γενικο σε αυτα τα λεφτα. Εχουν πολλα χαρακτηριστικα απο πισω.

Η Sony που εστειλα ειναι το καλυτερο μοντελο LED-LCD και μετα παει η Q9 και μετα OLED.

Τωρα κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρεις. Μην ψαρωνεις απο το QLED δεν λενε κατι.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

ναι για burn in ομιλω.

Το UHD που λες ειναι πολυ γενικο σε αυτα τα λεφτα. Εχουν πολλα χαρακτηριστικα απο πισω.

Η Sony που εστειλα ειναι το καλυτερο μοντελο LED-LCD και μετα παει η Q9 και μετα OLED.

Τωρα κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρεις. Μην ψαρωνεις απο το QLED δεν λενε κατι.

εχω 2 παιδια και συνηθως η τηλεοραση παιζει ολη μερα και καποιες φορες αρκετη ωρα ειτε με παιδικα ειτε με απλα καναλια και σπανια αλλαζουμε,τωρα το βραδυ αλλο θεμα που χαλαρωνω και βαζω να δω καμια σειρα απο mag!ηθελα να ρωτησω επισης αν υπαρχει απο καποιο site να κατεβαζω 4k ταινιες ωστε να δικαιολογησω την αγορα της 4k αναλυσης μην την παρω και βλεπω μονο απο mag

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Lastgladiator είπε

εχω 2 παιδια και συνηθως η τηλεοραση παιζει ολη μερα και καποιες φορες αρκετη ωρα ειτε με παιδικα ειτε με απλα καναλια και σπανια αλλαζουμε,τωρα το βραδυ αλλο θεμα που χαλαρωνω και βαζω να δω καμια σειρα απο mag!ηθελα να ρωτησω επισης αν υπαρχει απο καποιο site να κατεβαζω 4k ταινιες ωστε να δικαιολογησω την αγορα της 4k αναλυσης μην την παρω και βλεπω μονο απο mag

Υπαρχουν αρκετα site ναι. 

Οποτε πας σε LCD. Μετα πας αναλογα με τα λεφτα που θες να δωσεις και την ποιοτητα που θες να δεις.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alexakos89 είπε

Οποτε πας σε LCD. Μετα πας αναλογα με τα λεφτα που θες να δωσεις και την ποιοτητα που θες να δεις.

Γλυκοκοιταζω την q9 αλλα 1250 ξεφευγω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Lastgladiator είπε

Για burn in μαλλον θα μιλας,οι uhd που βλεπω με 500-600€ εχουν τρελες διαφορες στη θεαση με αυτες του χιλιαρικου?επισης ips ή va panel?

Ναι έχουν. Συνήθως η μεγαλύτερη διαφορά αφορά στο σύστημα βελτίωσης της κίνησης που σε αυτές του χιλιάρικου γίνεται με πραγματικό frame insertion δηλ. το πανελ λειτουργεί πραγματικά στα 120Hz (φτιαχτά δεν αφορά το εισερχόμενο σήμα).

Προτείνω να δεις αυτή που τα σπάει για την τιμή της.

http://etyt.gr/hisense/h55u8b/

Πήγα και την είδα σε κατάστημα και έπαιξα και με τις ρυθμίσεις. Μου έπεσε το σαγόνι από την εικόνα (για LCD). VA panel έχει. Κάτι LG που ήταν εκεί έμοιαζαν κεράκια σε HDR περιεχόμενο ειδικά.

Το μόνο που μου έλειψε σε σχέση με κάποια LG ήταν ο ήχος DTS. Επειδή ήταν στημένη με ARC σε σύστημα 5.1 με ενισχυτή ΑV ηχεία και sub κι εγώ είχα μαζί μου ένα στικάκι με περιεχόμενο σε Dolby & DTS, στο DTS δεν έστελνε ήχο μέσω ARC. Μικρό το κακό όμως, έτσι κι αλλιώς το Dolby με ενδιαφέρει κυρίως (λόγω Netflix).

Επεξ/σία από mitspetr
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lastgladiator είπε

Γλυκοκοιταζω την q9 αλλα 1250 ξεφευγω

Η q9 δν υπαρχει πουθενα στα 1240 με την q8 τι διαφορες εχουν?

1 ώρα πριν, alexakos89 είπε

Η q9 στα 1240 δν υπαρχει πουθενα με την q8 εχει μεγαλες διαφορες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Lastgladiator είπε

Όχι oled. Ναι στην 9005 όπως σου ξανά ειπα 

1500 γιατί είναι 65αρα. Αλλά εφόσον βλεπεις όλη μέρα κανάλια ΟΧΙ  OLED. 

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexakos89 είπε

να μην ρισκαρω ε?την q9 δν τη βρισκω πουθενα ρε γαμωτο ολα εκθεσιακα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Βρηκα πην q9 65αρα και για να τελειωνουμε ευχομαι να μην ειναι εκθεσιακο q9 ή 9005?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Lastgladiator είπε

Χιλια ευχαριστω αγορινα

Προσεχε ομως. αν πας για Q9 πρεπει να πας για την q9FN και οχι για την q9F.

η FN εχει full array ενω η αλλη οχι και εχει edge led με ζωνες βεβαια αλλα λιγοτερες και δεν βγαινει το ιδιο αποτελεσμα.

Επεξ/σία από alexakos89
Δημοσ.

Η Samsung είναι λίγο μπροστά σε ποιότητα και οι Sony που έβαλαν πιο πάνω είναι πολύ καλές έχει ένας φίλος το πιο πάνω μοντέλο που πήρε πέρσυ και τις έχω δει απο κοντά,εγώ έχω Samsung μοντέλο σε λιγότερες ίντσες αλλά είναι εγγύηση σε αυτές τις κατηγορίες,είναι πολύ καλή αλλά εκτός απο την εικόνα χρώματα κλπ μου αρέσει πολύ και το λειτουργικό της samsung τα μενού και το τηλεκοντρόλ της στήν Sony δεν είναι τόσο απλό και εύχρηστο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexakos89 είπε

Προσεχε ομως. αν πας για Q9 πρεπει να πας για την q9FN και οχι για την q9F.

η FN εχει full array ενω η αλλη οχι και εχει edge led με ζωνες βεβαια αλλα λιγοτερες και δεν βγαινει το ιδιο αποτελεσμα.

Aυτη δν ειναι η q9fn?

Screenshot_20190712-085556_Chrome.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...