Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Είμαι δόκιμος πλοίαρχος απόφοιτος πρόσφατα (Σεπτέμβρη πάω για πτυχίο χρωστάω 3 μαθήματα) και έχω απελπιστεί..Η εταιρία που με πήρε για εκπαιδευτικό δεν με καλύπτει στο δίμηνο που χρωστάω και δεν μου δίνουν το πτυχίο.. Έχω φάει το κόσμο να βρω εταιρία αφήνοντας βιογραφικά σε κάθε τύπο πλοίου (ειμαι σε φορτηγά) και κάνεις δε με παίρνει ούτε καν για 5μηνο

Ξέρει κανείς αν γίνεται να εξαγορασω υπηρεσία και αν ναι πόσο κοστίζει? 

Σας ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.

Θα πας στο κτήριο του ΝΑΤ στον Πειραιά στο ισόγειο, τμήμα λοιπών πόρων, θα βρεις τον κ.Ματσούκα, και θα ρωτήσεις εκεί αν και θα σε παραπέμπει σε άλλο γραφείο εκεί. Φυσικά και εξαγοράζεται η υπηρεσία με ξένη σημαία. Έχω πληρώσει χιλιάδες ευρώ για κάποιους μήνες. Αλλά πρέπει για να την υποβάλεις να είχες μαζέψει ένα σωρό χαρτιά όταν ήσουν ήδη στο πλοίο με υπογραφές πλοίαρχου συν βεβαίωση με τους πειρατές που έμπλεξες για να βεβαιώσουν την ναυτολόγηση / απόλυση. Τρέξε μόνος σου. Νέος είσαι. Άσε τους πρακτόρους κλπ λαμόγια.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Makis38 είπε

Θα πας στο κτήριο του ΝΑΤ στον Πειραιά στο ισόγειο, τμήμα λοιπών πόρων, θα βρεις τον κ.Ματσούκα, και θα ρωτήσεις εκεί αν και θα σε παραπέμπει σε άλλο γραφείο εκεί. Φυσικά και εξαγοράζεται η υπηρεσία με ξένη σημαία. Έχω πληρώσει χιλιάδες ευρώ για κάποιους μήνες. Αλλά πρέπει για να την υποβάλεις να είχες μαζέψει ένα σωρό χαρτιά όταν ήσουν ήδη στο πλοίο με υπογραφές πλοίαρχου συν βεβαίωση με τους πειρατές που έμπλεξες για να βεβαιώσουν την ναυτολόγηση / απόλυση. Τρέξε μόνος σου. Νέος είσαι. Άσε τους πρακτόρους κλπ λαμόγια.

Εμ ίσως το διατύπωσα λάθος.. Δεν έχω υπηρεσία σε ξένη σημαία..Χρωστάω κανονικά δύο μηνες και δε με παίρνουν.. Υπό ελληνική σημαία έκανα.. Όταν εννοώ εξαγορά εννοώ αυτό που βάζουν το φυλλάδιο σου να μπαρκαρει ώστε να συμπληρώσεις απλά δεν ξέρω πως λέγεται γιατί δεν το έχω ξανά κάνει 

Δημοσ.

Αυτό που θέλεις να κάνεις λέγεται λαμογιά και καλύτερα να μην, γιατί εάν σε πιάσουν σε κόβω να αποκλειστείς από το ναυτικό επάγγελμα για πάντα, εάν σε ενδιαφέρει άλλωστε, αν και νομίζω ότι δεν πρέπει να "γίνεται" πλέον όπως παλιά. Αν θες σώνει και καλά να καθαρίσεις τον Σεπτέμβριο και να πάρεις δίπλωμα, πες στις εταιρείες που πας ότι προτίθεσαι να πας και άμισθος. Ακούγεται κάπως αλλά δεν θα σε αφήσουν έτσι μισθολογικά. Εν έτη 1987 που πήγα να κάνω και γω το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι με του Ποταμιάνου τότε, έτσι μου λέγανε στα γραφεία τους. Άσε που δεν βρέθηκε και θέση για ένα δίμηνο τότε... 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Makis38 είπε

Αυτό που θέλεις να κάνεις λέγεται λαμογιά και καλύτερα να μην, γιατί εάν σε πιάσουν σε κόβω να αποκλειστείς από το ναυτικό επάγγελμα για πάντα, εάν σε ενδιαφέρει άλλωστε, αν και νομίζω ότι δεν πρέπει να "γίνεται" πλέον όπως παλιά. Αν θες σώνει και καλά να καθαρίσεις τον Σεπτέμβριο και να πάρεις δίπλωμα, πες στις εταιρείες που πας ότι προτίθεσαι να πας και άμισθος. Ακούγεται κάπως αλλά δεν θα σε αφήσουν έτσι μισθολογικά. Εν έτη 1987 που πήγα να κάνω και γω το πρώτο εκπαιδευτικό ταξίδι με του Ποταμιάνου τότε, έτσι μου λέγανε στα γραφεία τους. Άσε που δεν βρέθηκε και θέση για ένα δίμηνο τότε... 

Αλήθεια? Δεν ήξερα ότι είναι παράνομο γιατί έχω ακούσει για άτομα που το έκαναν και λεω νταξει λογικά θα γίνεται γενικώς αν δε βρίσκεις για λιγους μήνες.. Το χω προσπαθήσει και αυτό με τα χρήματα.. Ίσως ειναι λάθος περίοδος που ψάχνω.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...