Ultimategr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, εκανα φορματ στο συστημα της υπογραφης μου και στην εγκατασταση των windows(windows 10 home x64 ) εβαλα καταλαθος το serial key που εχω στα Windows στο laptop(ιδια εκδοση με τα Windows του σταθερου).Τα windows ενεργοποιηθηκαν κανονικα,οταν το διαπιστωσα πατησα αλλαγη και εβαλα το serial key που εχω για τον σταθερο και η ενεργοποιηση εγινε κανονικα.Παρα την αλλαγη το προβλημα ειναι οτι τοσο στο aida64 οσο και σε ενα αλλο προγραμμα που δειχνει το serial key,αναφερει το παλιο(του φορητου) πριν την αλλαγη. Σε γραμμη εντολων dos ετρεξα τις εντολες slmgr /upk αλλα και slmgr /cpky που διαγραφουν το serial key και απο την registry και τα windows απενεργοποηθηκαν.Ξαναπερασα το serial και ενεργοποιηθηκαν τα windows με επιτυχια αλλα παλι εξακολουθει να δειχνει το παλιο serial. Καμια ιδεα? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από Ultimategr
antbyron Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Γιατί έβαλες κλειδί εξαρχής; Νομίζω ότι το κλειδί είναι δεμένο με την μητρική και δεν χρειάζεται να το βάλεις, το βρίσκει μόνο του. Αν του ξανακάνεις φορμάτ μπας και στρώσει. Αλλά από τη στιγμή που το δέχτηκε και δεν έχεις πρόβλημα γιατί σε τρώει να το αλλάξεις έστω και αν δείχνει του λαπτοπ;
Ultimategr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, antbyron είπε Γιατί έβαλες κλειδί εξαρχής; Νομίζω ότι το κλειδί είναι δεμένο με την μητρική και δεν χρειάζεται να το βάλεις, το βρίσκει μόνο του. Αν του ξανακάνεις φορμάτ μπας και στρώσει. Αλλά από τη στιγμή που το δέχτηκε και δεν έχεις πρόβλημα γιατί σε τρώει να το αλλάξεις έστω και αν δείχνει του λαπτοπ; Φοβαμαι μηπως μελλοντικα μπει το κλειδι σε μαυρη λιστα λογο του οτι και ο σταθερος αλλα και ο φορητος εχουν το ιδιο κλειδι.
antbyron Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Ultimategr είπε Φοβαμαι μηπως μελλοντικα μπει το κλειδι σε μαυρη λιστα λογο του οτι και ο σταθερος αλλα και ο φορητος εχουν το ιδιο κλειδι. Αν υπήρχε πρόβλημα, αυτό θα είχε συμβεί ήδη εφόσον συνδέεσαι στο ιντερνετ. Με το που συνδέεσαι η microsoft τσεκάρει το κλειδί. Αν σου συμβεί τότε κάνεις φορματ. 1
chios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Όταν έκανες φορματ δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες κλειδί, 2 φορές που έκανα φορματ αυτόματα βρήκε το κλειδί και ενεργοποιηθηκαν τα Windows. Πριν κάνεις φορματ τι Windows είχες; ήταν η πρώτη φορά που έβαλες win10 σε αυτόν τον υπολογιστή;;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Ultimategr είπε Φοβαμαι μηπως μελλοντικα μπει το κλειδι σε μαυρη λιστα λογο του οτι και ο σταθερος αλλα και ο φορητος εχουν το ιδιο κλειδι. Δεν αρκούν δύο υπολογιστές για να γίνει blacklisted ένα κλειδί.
Ultimategr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Τελικα το συγκεκριμμενο serial key ειναι generic,ειχα windows 7 που αναβαθμιστηκαν σε 10.ΜΕ το Windows media creation tool κατεβασα το τελευταιο iso(1903) και το εγκατεστησα απο εκει.Λαθος μου που εβαλα τo serial,ενεργοποιειται απο μονο του μολις συνδεθει στο internet. Μπερδευτηκα καθως και το laptop εχει το ιδιο ακριβως generic key(αναβαθμιση και αυτο απο τα 7) και νομιζα πως καταλαθος εβαλα το serial του laptop.
gbras Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μην ανησυχείς για black list και άλλες ιστορίες. Η Microsoft ουσιαστικά δίνει δωρεάν τα windows στους απλούς χρήστες. Δεν την ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά από εκεί άλλωστε.
gsa-electronics Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Mην σ' απασχολει το θεμα εφοσον τα windows ενεργοποιηθηκαν δεν εχεις καποιο θεμα. Την επομενη που θα ξανα κανεις φορματ δεν χρειαζεται να ξανα βαλεις κλειδι. Ενεργοποιουνται αυτοματα οταν μπεις internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα