Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι απευθείας από amazon.de
Πως μπορώ να ξέρω ότι ένα προϊόν στέλνεται στην Ελλάδα; Επίσης, μέχρι τι ποσό δεν έχει τελωνείο;

Δημοσ.

Γραφει πιο κατω απ'το προϊόν 'deliver to Greece', οποτε ξερεις οτι το στελνουν. Τελωνείο γιατι; amazon.de ειναι απο Γερμανια, οχι Αμερικη.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ψωνίσει από το .fr χωρίς να ξέρω γρι γαλλικά :P ,να ναι καλά το translate του chrome. To μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να στέλνει Ελλάδα, ούτως η άλλως όταν θα κάνεις εγγραφή και δώσεις τα στοιχεία σου αν δε στέλνει θα το έχει με έντονα κόκκινα γράμματα, δε θα σου βγάζει μεταφορικά και φυσικά δε θα μπορείς να παραγγειλεις. Τελωνείο δεν παίζει εντός ΕΕ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 1988panos2171 είπε

Έχω ψωνίσει από το .fr χωρίς να ξέρω γρι γαλλικά :P ,να ναι καλά το translate του chrome. To μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να στέλνει Ελλάδα, ούτως η άλλως όταν θα κάνεις εγγραφή και δώσεις τα στοιχεία σου αν δε στέλνει θα το έχει με έντονα κόκκινα γράμματα, δε θα σου βγάζει μεταφορικά και φυσικά δε θα μπορείς να παραγγειλεις. Τελωνείο δεν παίζει εντός ΕΕ.

Το .de έχει και αγγλική version του site πάντως.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι κάποιος πωλητής ειναι στο .de και στέλνει Ελλάδα δεν σημαίνει αυτόματα οτι το αντικείμενο θα φύγει και απο την Γερμανία.

Πρεπει να δεις που εχει έδρα ο πωλητής ή να τον ρωτήσεις αν δεν εισαι σίγουρος

.

Εντός των παραπανω, επειδή ρωτησες το αφορολόγητο για το τελωνείο ειναι 22€ μαζι με τα μεταφορικά

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το οτι κάποιος πωλητής ειναι στο .de και στέλνει Ελλάδα δεν σημαίνει αυτόματα οτι το αντικείμενο θα φύγει και απο την Γερμανία.

Πρεπει να δεις που εχει έδρα ο πωλητής ή να τον ρωτήσεις αν δεν εισαι σίγουρος

.

Εντός των παραπανω, επειδή ρωτησες το αφορολόγητο για το τελωνείο ειναι 22€ μαζι με τα μεταφορικά

Αφορολόγητο από χώρα της Ε.Ε. είναι αυτό ή από τρίτες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αγοράζω συνέχεια από το amazon.de. Μια φορά πήγα να την πατήσω γιατί ενώ θεωρούσα ότι όλα τα προϊόντα αποστέλλονται από Γερμανία οπότε όχι τελωνείο, κάτι που παρήγγειλα μου ήρθε από Χονγκ Κονγκ, ή Σιγκαπούρη, Κίνα δε θυμάμαι. Ευτυχώς ήταν κάτω από 22 ευρώ.

Τι γίνεται αν παραγγείλεις κάτι από amazon.de και στο στείλουν από χώρα εκτός ΕΕ και αναγκαστείς να πληρώσεις τελωνείο? Το λέω γιατί υποθέτω θα είναι και άλλοι σαν και εμένα που νομίζουν ότι όλα τα πράγματα έρχονται από Γερμανία οπότε όχι τελωνείο?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Xacti είπε

Αγοράζω συνέχεια από το amazon.de. Μια φορά πήγα να την πατήσω γιατί ενώ θεωρούσα ότι όλα τα προϊόντα αποστέλλονται από Γερμανία οπότε όχι τελωνείο, κάτι που παρήγγειλα μου ήρθε από Χονγκ Κονγκ, ή Σιγκαπούρη, Κίνα δε θυμάμαι. Ευτυχώς ήταν κάτω από 22 ευρώ. 

Τι γίνεται αν παραγγείλεις κάτι από amazon.de και στο στείλουν από χώρα εκτός ΕΕ και αναγκαστείς να πληρώσεις τελωνείο? Το λέω γιατί υποθέτω θα είναι και άλλοι σαν και εμένα που νομίζουν ότι όλα τα πράγματα έρχονται από Γερμανία οπότε όχι τελωνείο?

αμα δεν ειναι fulfilled by amazon, σου λεει να τα βρειτε με τον πωλητη, δε σε καλυπτει σε κατι

γενικα, για να μην εχετε τετοια θεματα αγορα μονο οταν ειναι sold and fulfilled by amazon η sold by ταδε  και fulfilled by amazon

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...