Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σε ένα μηχάνημα που έχει κάρτα γραφικών Nvidia και πρόκειται να μπει νέα κάρτα πάλι της Nvidia ποια είναι η καλύτερη - καθαρότερη διαδικασία; η υπάρχουσα έχει ανεβασμένα ρολόγια με msi afterburner πρέπει να γίνει κάτι και με αυτό; 

Όλα θα γίνουν σε W10

Τα φώτα σας

Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakinen είπε

Παιδιά σε ένα μηχάνημα που έχει κάρτα γραφικών Nvidia και πρόκειται να μπει νέα κάρτα πάλι της Nvidia ποια είναι η καλύτερη - καθαρότερη διαδικασία; η υπάρχουσα έχει ανεβασμένα ρολόγια με msi afterburner πρέπει να γίνει κάτι και με αυτό; 

Όλα θα γίνουν σε W10

Τα φώτα σας

Βγάλε το afterburner καλύτερα μην κρατησει καμία ρύθμιση (απίθανο).

Ιδανικα βγάζεις με DDU τους οδηγούς και βάζεις νέα κάρτα.

Αλλα και τίποτα να μην κανεις, 99% δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Βγάλε το afterburner καλύτερα μην κρατησει καμία ρύθμιση (απίθανο).

Ιδανικα βγάζεις με DDU τους οδηγούς και βάζεις νέα κάρτα.

Αλλα και τίποτα να μην κανεις, 99% δεν θα έχεις πρόβλημα.

Και από πάνω να τους περάσει μέσο geforce experience δεν θα έχει θέμα.

Τελευταία αυτό κάνω μιας και βαρέθηκα την διαδικασία safe mode ddu :P και δεν έχω κανένα θέμα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Geforce Experience δεν βάζω ποτέ. Θα κάνω χρήση του safe mode ddu απλά για το msi afterburner αν κάνω κατάργηση του profile με το Oc της υπάρχουσας και σβήσω και το custom fan profile λογικά δεν θα έχω πρόβλημα σωστά; 

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, liakinen είπε

Geforce Experience δεν βάζω ποτέ. Θα κάνω χρήση του safe mode ddu απλά για το msi afterburner αν κάνω κατάργηση του profile με το Oc της υπάρχουσας και σβήσω και το custom fan profile λογικά δεν θα έχω πρόβλημα σωστά; 

Σωστά ναι.

Και εγώ το GFE το αφηνω πάντα έξω.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/7/2019 στις 2:21 ΜΜ, Sheogorath είπε

Σωστά ναι.

Και εγώ το GFE το αφηνω πάντα έξω.

Εγώ τελευταία το βάζω μιας και μου δουλεύει οκ.Δεν έχω κάποιο θέμα συν ότι βαρέθηκα τηλ όλη διαδικασία ddu.

Εάν στο μέλλον δημιουργηθεί θέμα με το gfe,κάνω επιστροφή στην ποιότητα:P

Δημοσ.

Παρομοίως, το χρησιμοποιώ χρόνια το GFE και κάνω όλα τα update απο εκεί. DDU χρησιμοποίησα μόνο μία φορά στη ζωή μου και (αν και γρήγορο και μια χαρά) κατάλαβα οτι δεν χρειαζόταν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το DDU είχε περισσότερο νόημα παλιότερα, που ήταν πιο χύμα οι driver και από τις δύο εταιρίες, αλλά και τα ίδια τα Windows, και άφηναν σκουπίδια. Πλέον, έχει νόημα μόνο για troubleshooting. Κατά τα άλλα, έχω καθιερώσει update μέσα από το Radeon Settings και λειτουργούν όλα άψογα. Μόνο και μόνο επειδή το AB γ@μ@ει το σύμπαν, ώρες ώρες, και επειδή πρόκειται για αλλαγή κάρτας και όχι αναβάθμιση στους drivers της ίδιας, μπες και κάνε τη διαδικασία με το DDU. Από εκεί και πέρα, είναι περιττό...

Επεξ/σία από Occultist
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...