Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω παραγγελεια απο myprotein πριν 20 μερες ,το tracking number απο 20.6.19 δεν εχει ενημερωθει.

Καπιοι στο google λενε οτι τουτοι στελνουν τα δεματα με ACS,ισχυει αυτο?

Ξερει κανεις αν ισχυει αυτο για το καταστημα στην Θεσσαλονικη?

Δημοσ.

Εμενα ενα δεμα απο Εσθονια με DPD πριν κανενα μηνα το εφερε η Speedex.Επαρχια ειμαι ομως,δεν ξερω τι ισχυει στην Θεσσαλονικη.

Δημοσ.

α καλά ο ορισμός του ότι να ναι.

μήπως θυμάσαι αν ο αριθμός τρακινγκ ήταν ο ίδιος με τον αρχικό?

σου ήρθε μύνημα λογικά από την speedex όπως κάνουν συνήθως.

καθυστέρησε η παραγγελία σου θυμάσαι?

Δημοσ.

Εμένα μου είχε έρθει με ταχυδρομική και ο αριθμός δέματος άλλαξε όταν ήρθε Ελλάδα. Αν σου έχει αργήσει τόσο μπορεί να μην φταίει η dpd. Από Πολωνία μου έκανε 10 ημέρες και παραπανω καθώς το έστελναν μέσω Βουλγαριας και είχε κολλήσει εκεί. 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, james01gr είπε

Εμένα μου είχε έρθει με ταχυδρομική και ο αριθμός δέματος άλλαξε όταν ήρθε Ελλάδα. Αν σου έχει αργήσει τόσο μπορεί να μην φταίει η dpd. Από Πολωνία μου έκανε 10 ημέρες και παραπανω καθώς το έστελναν μέσω Βουλγαριας και είχε κολλήσει εκεί. 

τον νεο αριθμό παρακολούθησης ποτε/πως τον έμαθες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/7/2019 στις 10:13 ΜΜ, DYEL είπε

Εχω παραγγελεια απο myprotein πριν 20 μερες ,το tracking number απο 20.6.19 δεν εχει ενημερωθει.

Καπιοι στο google λενε οτι τουτοι στελνουν τα δεματα με ACS,ισχυει αυτο?

Ξερει κανεις αν ισχυει αυτο για το καταστημα στην Θεσσαλονικη?

Και εγω απο myprotein ειχα παραγγειλει πριν 3 εβδομαδες.

Ηρθε με DPD και μετα ανελαβε η SPEEDEX.

Δε μου ηρθε ποτε νεο tracking number, ουτε sms ενω ειχα βαλει τον αριθμο μου.

Για να καταλαβω που ειναι εστειλα email στην DPD και μου εδωσαν το νεο κωδικο αποστολης. Εχει τη διευθυνση στο site.

Μετα απο ολα αυτα εβαλα το νεο αριθμο αποστολης στο site της SPEEDEX για να μπορεσω να δω που ειναι και να παραλαβω.

Υ.Γ. Η DPD μου απαντησε στο email μεσα σε 1-2 ωρες.

Επεξ/σία από -Dimitris-
Δημοσ.

Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο να ζητήσεις τον αριθμό της speedex. Μια χαρά εξυπηρέτηση έχουν στο τηλέφωνο στο κατάστημα Θεσσαλονίκης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπαρχει διαδρομη μετα την μερα που λεει και το tracking.αρα εχει γινει κατι στην Πολωνια...

Μαλλον παει για refund γιατι και απο την myprotein εδω και 2 εβδομαδες λενε θα σας ενημερωσουμε σε 3-5 εργασιμες,περνανε αυτες στελνω μυνημα απαντανε το ιδιο..

Αρα μαλλον δεν φταει η DPD,της Ελλαδας τουλαχιστον.

Επεξ/σία από DYEL
Δημοσ.

Μάλλον κάτι έχει συμβεί.

Ποτέ δε μου έχει αργήσει τόσο καιρό δέμα, από myprotein.

Το τελευταίο μάλιστα, πληρώνοντας κι αυτά τα 2.99€ ήρθε σε 5-7 εργάσιμες αν θυμάμαι καλά. Το περίεργο είναι πως το έφερε η ACS, ενώ μέχρι πριτ τα έφερνε η εμετική speedex.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kanesaxo είπε

Μάλλον κάτι έχει συμβεί.

Ποτέ δε μου έχει αργήσει τόσο καιρό δέμα, από myprotein.

Το τελευταίο μάλιστα, πληρώνοντας κι αυτά τα 2.99€ ήρθε σε 5-7 εργάσιμες αν θυμάμαι καλά. Το περίεργο είναι πως το έφερε η ACS, ενώ μέχρι πριτ τα έφερνε η εμετική speedex.

οχι μονο αυτο,δεν μου εχουν κανει καν refund τα μεταφορικα που εκαναν παντα με δικη τους πρωτοβουλία εφοσον αργουσε εστω και 3 μερες η παραλαβη.

κακα τα ψεματα τωρα που στελνουν τις παραγγελειες με τις δικες μας πεταμενες μεταφορικες μπορεις τουλαχιστον να πας σε κοντινο υποκαταστημα να τα παρεις μονος.ενω πχ πριν με dhl αν εχανες την παραδοση την εκατσες,εκτος αν μενεις κοντα στο υποκαταστημα τους.

Δημοσ.

Επαναφερω.

Στο myprotein λεει οτι για refund πρεπει να τους πεις μεσα σε 21 μερες απο την παραγγελεια.Περασαν αυτες οι μερες απο την δικια μου παραγγελεια.

Προφανως και δεν θα κρατησουν τα χρηματα μου χωρις να παραλαβω το δεμα μου ετσι δεν ειναι?

Να κανω καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτη?

Αμφισβήτηση συναλλαγής?

Με εχουν γραψει κανονικοτατα απο την myprotein,ολο λενε θα επικοινωνήσουν με την μεταφορικη και εχουν περασει πανω απο 7 μερες απο το τελευταιο μηνυμα τους που ηταν οτι θα επικοινωνήσουν με την μεταφορικη,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο μου απαντησαν.

"παρακαλώ επικοινωνήστε με τον αποστολέας σας να ζητήσει από τον αρχικό σταθμό, αναζήτηση της αποστολής καθώς δεν  υπάρχει διαδρομή μετα της "

ηδη εχω ασχοληθει αρκετα.το θεμα μου ειναι πως θα παρω πισω τα λεφτα μου,γιατι δεν θα γινει με τον ευκολο τροπο με αυτους στην myprotein.

να παραλαβω το δεμα μου δεν το συζητω καν..

Υ.Γ κανονικα εγω δεν θα επρεπε να επικοινωνήσω καν με την μεταφορικη.Η myprotein ειναι ο πελατης τους οχι εγω.Εγω ειμαι πελατης της myprotein ουδεμια σχεση εχω με την μεταφορικη.

Επεξ/σία από DYEL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...