polemikos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Σημαντική επιτυχία σημειώνει το Honor 8X, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της κινεζικής εταιρείας. Το Honor 8X αποτέλεσε το best-seller στην Κίνα για τέσσερις συνεχείς μήνες, συμπληρώνοντας 10 εκατομμύρια πωλήσεις σε 173 ημέρες. Σε πρόσφατη εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Kirin 810 chipset, υψηλόβαθμο στέλεχος της Honor ανακοίνωσε ότι ήδη 15 εκατομμύρια Honor 8X έχουν πουληθεί, κάτι που αναμενόμενα κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο το πιο επιτυχημένο της Honor. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Xiong Junmin ανέφερε ότι ο εντυπωσιακός αυτός αριθμός, αφορά τις παγκόσμιες πωλήσεις του κινητού για τους 9 πρώτους μήνες που ακολούθησαν την κυκλοφορία του. Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει το πόσο δημοφιλές είναι το Honor 8X είναι οι επιδόσεις του στο JD.com marketplace κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας 618 festival. Η Honor πάντως είναι έτοιμη να ανακοινώσει το διάδοχο της συσκευής, με το Honor 9X να αναμένεται να παρουσιαστεί στις 23 Ιουλίου στην Κίνα. Από τα στοιχεία που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα είναι η ενσωμάτωση του Kirin 810 chipset ενώ φήμες φέρουν την παρουσία εμπρόσθιας κάμερας περισκόπιο όπως και σε άλλα μοντέλα η οποία ενεργοποιείται με ειδικό μηχανισμό. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
KoreanW Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολλές «ειδήσεις» μάς ενδιαφέρουν τώρα τελευταία για τη Huawei μου φαίνεται... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από KoreanW 3
SpirtouLisS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, catsi είπε Τυχαίο από μια τυχαία εταιρία? Δεν νομίζω. Προσωπικά αυτό το κινητό μου ξέφευγε και χάρηκα που έμαθα για αυτό στην παρούσα είδηση. Βλέπω ότι έχει πέσει και κάτω από τα 200 ευρώ σκρουτζ...θα το κοιτάω σοβαρά τις επόμενες μέρες σαν μια τεράστια αναβαθμιση από το lg k10 που έχω τώρα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από SpirtouLisS 2
MarioGr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Το έχω 1 μήνα περίπου αγορά 2 μηνών στα 160€.Αντικατεστησε το redmi note 5 μου. Όντως αξίζει το κινητό ειδικά σε αυτή τη κατηγορία τιμής που παίζει. πολύ χορταστική οθόνη και τίμιες κάμερες και ενιωσα όντως αναβάθμιση.
jimceltic13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Καλησπερα σε ολους!Μια γνωμη-αποψη θελω.Ειμαι αναμεσα σε αυτο (8Χ) και το Huawei p smart z και δεν εχω αποφασισει ακομα πιο να παρω.Μια γνωμη θα με βοηθουσε.Ευχαριστω.
Solero272727 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, jimceltic13 είπε Καλησπερα σε ολους!Μια γνωμη-αποψη θελω.Ειμαι αναμεσα σε αυτο (8Χ) και το Huawei p smart z και δεν εχω αποφασισει ακομα πιο να παρω.Μια γνωμη θα με βοηθουσε.Ευχαριστω. Το HONOR 8Χ να πάρεις είναι καλυτερο 1
tyf Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 το εχω το κινητο και οντως για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο. απο οθονη μπαταρια καμερα σκιζει. επιδοσεις αρκετα καλες νομιζω ο μεσος χρηστης δεν θελει κατι παραπανω. 1
EuphangeL Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, MarioGr είπε Το έχω 1 μήνα περίπου αγορά 2 μηνών στα 160€.Αντικατεστησε το redmi note 5 μου. Όντως αξίζει το κινητό ειδικά σε αυτή τη κατηγορία τιμής που παίζει. πολύ χορταστική οθόνη και τίμιες κάμερες και ενιωσα όντως αναβάθμιση. Πως ακριβώς "νιώθεις" μια αναβάθμιση στον κόσμο του Android?
insomiaistas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, EuphangeL είπε Πως ακριβώς "νιώθεις" μια αναβάθμιση στον κόσμο του Android? Αν είχες νιώσει θα το ήξερες. Ξεκινάει με χαμόγελο... 2
SolidSnake12 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, jimceltic13 είπε Καλησπερα σε ολους!Μια γνωμη-αποψη θελω.Ειμαι αναμεσα σε αυτο (8Χ) και το Huawei p smart z και δεν εχω αποφασισει ακομα πιο να παρω.Μια γνωμη θα με βοηθουσε.Ευχαριστω. Δε ξέρω για το Huawei, εγω παντως το honor το εχω 2 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειλικρινα 1
kolobaki Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ και 5 ημέρες έχουν βγει στην αγορά οι Zen2, έχουν φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κατω, και το "μεγαλύτερο"😂 tech forum της χώρας είναι το μονο δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά στη κεντρική ροή ειδήσεων. Αυτοί είστε... Η μάλλον καλύτερα τέτοιοι γίνατε... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από kolobaki 3 3
Vkngs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, kolobaki είπε Εδώ και 5 ημέρες έχουν βγει στην αγορά οι Zen2, έχουν φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κατω, και το "μεγαλύτερο"😂 tech forum της χώρας είναι το μονο δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά στη κεντρική ροή ειδήσεων. Αυτοί είστε... Ρε φιλε ισχυει και μπαινω καθε 3 και λιγο να δω τι παιζει με κανενα αρθρο για Ryzen αλλα τιποτα... 1
bahamut_zero Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, KoreanW είπε Πολλές «ειδήσεις» μάς ενδιαφέρουν τώρα τελευταία για τη Huawei μου φαίνεται... Στα ελληνικα λεγεται τοποθετηση προϊοντος! 4 1
oceanborngr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 52 λεπτά πριν, kolobaki είπε Εδώ και 5 ημέρες έχουν βγει στην αγορά οι Zen2, έχουν φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κατω, και το "μεγαλύτερο"😂 tech forum της χώρας είναι το μονο δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορά στη κεντρική ροή ειδήσεων. Αυτοί είστε... Η μάλλον καλύτερα τέτοιοι γίνατε... Θα σου πουνε οτι ανθρωποι ειναι και οι αρθρογραφοι με αλλη κυρια δουλεια και προσωπικο χρονο ειδικα στο κατακαλοκαιρο. Και γω χαρηκα με τους zen 2 και εχω δει αρκετα ξενα bench. Δε με πειραζει να μην δω αλλο ενα στα ελληνικα, δε χαλασε ο κοσμος. Ωστοσο πρεπει να πω οτι η ποιοτητα του περιεχομενου θα μπορουσε να ειναι καλυτερη με καπως μεγαλυτερη ποικιλια απο huawei-apple-samsung. Χεστηκε η φοραδα στ αλωνι ποσες πωλησεις εκανε το honor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα