poli361 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σας , είμαι παλιός συλλέκτης Warhammer 40k και έχω αρκετά μεγάλη συλλογή . Πια δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι και ψάχνω τρόπο να πουλήσω την συλλογή μου . Τι μου προτείνετε ? Να ανεβάσω εδώ αγγελία ή ξέρετε κάποιο άλλο μέρος ειδικά για αυτήν την αγορά ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, poli361 είπε Καλησπέρα σας , είμαι παλιός συλλέκτης Warhammer 40k και έχω αρκετά μεγάλη συλλογή . Πια δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι και ψάχνω τρόπο να πουλήσω την συλλογή μου . Τι μου προτείνετε ? Να ανεβάσω εδώ αγγελία ή ξέρετε κάποιο άλλο μέρος ειδικά για αυτήν την αγορά ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Μπορείς να δοκιμάσεις και εδώ, μπορείς να αναζητήσεις κοινότητες στο FB (κάτι πήρε το μάτι μου πρόσφατα, αλλά δεν συγκράτησα όνομα, με μια αναζήτηση όμως πιστεύω εύκολα θα εντοπίσεις κάτι). Εναλλακτικά, ανάλογα με το πόσο παλιά/δυσεύερετα είναι τα κομμάτια που έχεις, μπορείς να δοκιμάσεις και στο Ebay, εφόσον η παλαιότητα/σπανιότητα είναι τέτοια που να δελεάσει αγοραστές από το εξωτερικό να καλύψουν τα μεταφορικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα