Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φτιάνω και εγω οπως και η γενια του 2001 το μηχανογραφικό μου και θα ήθελα μια γνώμη εγω βάλει ΑΣΠΑΙΤΕ πάνω απο ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων (πάτρα) 
Γενικα τι παίζει με αυτες τισ σχολες ? 
Η Ηλεκτρολογων Μηχανικών Μηχανικώ Υπολογιστών ειναι καινουργια .
Γνώμες για ΑΣΠΑΙΤΕ (ηλεκτρονικός) Για να ειμαι ειληκρινής απο την αρχή δεν μου αρέσει που λεει εκπαιδευτικός ! αλλα μου λένε οτι να μην δίνω σημασία και οτι ειναι μια πάρα πολύ καλή σχολή
ευχαριστώ και κάλη τύχη σε όσους κάνουν μηχανογραφικό φέτος!

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Adamakis01 είπε

Καλησπέρα φτιάνω και εγω οπως και η γενια του 2001 το μηχανογραφικό μου και θα ήθελα μια γνώμη εγω βάλει ΑΣΠΑΙΤΕ πάνω απο ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων υπολογιστων (πάτρα) 
Γενικα τι παίζει με αυτες τισ σχολες ? 
Η Ηλεκτρολογων Μηχανικών Μηχανικώ Υπολογιστών ειναι καινουργια .
Γνώμες για ΑΣΠΑΙΤΕ (ηλεκτρονικός) Για να ειμαι ειληκρινής απο την αρχή δεν μου αρέσει που λεει εκπαιδευτικός ! αλλα μου λένε οτι να μην δίνω σημασία και οτι ειναι μια πάρα πολύ καλή σχολή
ευχαριστώ και κάλη τύχη σε όσους κάνουν μηχανογραφικό φέτος!

Αν μπορείς να πας στη Πάτρα από οικονομικής πλευράς, πήγαινε στη πάτρα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι φάση; Φτιάχτηκε ΗΜΜΥ ενώ υπάρχει ήδη ΗΜΤΥ; Και είναι και τα δύο στο μηχανογραφικό. Ό,τι να 'ναι.

Υ.Γ.: Sry για το offtopic.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Τι φάση; Φτιάχτηκε ΗΜΜΥ ενώ υπάρχει ήδη ΗΜΤΥ; Και είναι και τα δύο στο μηχανογραφικό. Ό,τι να 'ναι.

Υ.Γ.: Sry για το offtopic.

Προφανώς και όχι.

Μιλάει για την ΑΣΠΑΙΤΕ ο ts.

Δημοσ.

Μαγκες σας ευχαριστω όλους . Αν απαιτηθει δεν την ακυρωνω την επαρχια και  με μια δουλεια ολα οκ . Απλως εβαλα πρώτα ΑΣΠΑΙΤΕ γιατι ειναι Αθηνα . Ειναι κάνεις να μας πει εμπειρία?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, christakos07 είπε

Προφανώς και όχι.

Μιλάει για την ΑΣΠΑΙΤΕ ο ts.

Ναι, αλλά όντως υπάρχει και ΗΜΜΥ και ΗΜΤΥ στην Πάτρα στο φετινό μηχανογραφικό (για τα ΓΕΛ που κοίταξα).

235 | ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) | ΠΑΝ.ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ | 1522
236 | ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) | ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ | 0221

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...