Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 
Αντιμετωπίζω ένα ξαφνικό πρόβλημα το οποίο δεν έχω ιδέα από που προέκυψε. Συγκεκριμένα, δεν ξεκινούν ορισμένα προγράμματα όπως το office, to acrobat reader, το steam και δεν ξέρω αν είναι και κάποιο άλλο, μέχρι στιγμής αυτά εντόπισα. Πατάω πάνω στα εικονίδια τους και δε γίνεται τίποτα, δεν εκκινούν κάν τα προγράμματα. Είτε με διπλό κλικ είτε με δεξί κλικ και άνοιγμα σαν διαχειριστής. Πατάω και δε γίνεται απολύτως τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Μέχρι πριν λίγες μέρες όλα ήταν μια χαρά. Είμαι με μαμά windows 10 και όλα τα windows update κανονικά περασμένα. Ο ssd (860 evo) που έχω περασμένα τα windows και όλα τα προγράμματα συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ανέφερα ότι δεν ανοίγουν δε φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα. Απεναντίας, καμιά 10αρια προγράμματα άλλα που δοκίμασα να ανοίξω τώρα ξεκινούνε κανονικά. Το Office, ο Acrobat reader και το steam πάπαλα. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dmitrisdsg7 είπε

Έχω το avira... αν αυτό με ρωτάς!

Σκαναρε το δισκο με ένα hd sentinel η hdtune και βάλε και ένα eset να σκαναρει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάλλον κάποιο C++ library θα έχει σκάσει. Κοίτα στο Windows Update μήπως έχει εγκατασταθεί κάποιο update πρόσφατα το οποίο μπορεί να σου δημιούργησε το πρόβλημα κι εναλλακτικά έλεγξε και το event viewer να δεις μήπως υπάρχει κάποιο καταγεγραμμένο μήνυμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ιδιο θεμα και εγω με τα 7, αλλα εμενα ειναι σπασμενα  4 παιχνιδια δεν παιζουν (mafia Grand prix 4, Nascar, euro truck) δεν ξεκινανε παει ο επεξεργαστης 100% και μενουν στις διεργασιες, ενω επαιζαν πριν κατι μερες, εκανα τα παντα μεχρι και φορματ παλι τιποτα  τρεχουν μονο αν τα βαλεις σε windows 98 συμβατοτητα αλλα και παλι δεν παιζουν για τον λογο οτι ειναι windows 98 βγαζουν σφαλμα, και εγω πιστευω οτι κατι με την c++ γινεται κλειδωσε δεν ξερω,  ενω αλλα παιχνιδια ποιο καινουρια τα παιζει κανονικα 

Επεξ/σία από panos0100
Δημοσ.
13 ώρες πριν, panos0100 είπε

Ιδιο θεμα και εγω με τα 7, αλλα εμενα ειναι σπασμενα  4 παιχνιδια δεν παιζουν (mafia Grand prix 4, Nascar, euro truck) δεν ξεκινανε παει ο επεξεργαστης 100% και μενουν στις διεργασιες, ενω επαιζαν πριν κατι μερες, εκανα τα παντα μεχρι και φορματ παλι τιποτα  τρεχουν μονο αν τα βαλεις σε windows 98 συμβατοτητα αλλα και παλι δεν παιζουν για τον λογο οτι ειναι windows 98 βγαζουν σφαλμα, και εγω πιστευω οτι κατι με την c++ γινεται κλειδωσε δεν ξερω,  ενω αλλα παιχνιδια ποιο καινουρια τα παιζει κανονικα 

15 ώρες πριν, elorant είπε

Μάλλον κάποιο C++ library θα έχει σκάσει. Κοίτα στο Windows Update μήπως έχει εγκατασταθεί κάποιο update πρόσφατα το οποίο μπορεί να σου δημιούργησε το πρόβλημα κι εναλλακτικά έλεγξε και το event viewer να δεις μήπως υπάρχει κάποιο καταγεγραμμένο μήνυμα.

Εμένα δεν ξεκινάνε καν, ούτε τρέχουν από πίσω, το έχω ελέγξει αυτό. Στα updates δε βλέπω κάτι που να μου προκαλεί υποψία. 

Έλεος πάλι, με βλέπω για format στα καλά καθούμενα.. Μα πως γίνεται συγκεκριμένα αυτά τα 3 προγράμματα να μην ξεκινάνε ενώ όλα τα άλλα να παίζουν κανονικά ρε παιδιά...

Υπάρχει τρόπος να πάρω back up τα saves των παιχνιδιων του steam από τη στιγμή που δεν ανοίγει η εφαρμογή;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dmitrisdsg7 είπε

Εμένα δεν ξεκινάνε καν, ούτε τρέχουν από πίσω, το έχω ελέγξει αυτό. Στα updates δε βλέπω κάτι που να μου προκαλεί υποψία. 

Έλεος πάλι, με βλέπω για format στα καλά καθούμενα.. Μα πως γίνεται συγκεκριμένα αυτά τα 3 προγράμματα να μην ξεκινάνε ενώ όλα τα άλλα να παίζουν κανονικά ρε παιδιά...

Υπάρχει τρόπος να πάρω back up τα saves των παιχνιδιων του steam από τη στιγμή που δεν ανοίγει η εφαρμογή;

Κανε αυτό που θα κάνω εγώ τώρα, κλώνο τον δίσκο και μέσα σε 10 λεπτά είσαι πίσω ότι και να γίνει  αρκει να εχεις ελευθερα gb σε καποιο εξωτερικο 

Επισκέπτης
Δημοσ.
4 ώρες πριν, dmitrisdsg7 είπε

Με σπασμένα προγράμματα δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατέβασε το autoruns, αποσυμπίεσε το και τρέξε το autoruns64 ή το απλό, ανάλογα αν έχεις 32 ή 64 bit windows (όχι το autorunsc64). Όταν τελειώσει πήγαινε στην καρτέλα Image Hijack και δες μήπως έχει εκεί το acrobat, το office ή το steam. Αν τα έχει διέγραψε τα και κάνε επανεκκίνηση.

Επανέλαβε αλλά αυτήν τη φορά τρέξε το πρόγραμμα σαν διαχειριστής.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...