Dragora24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από Dragora24 θελω να διαγραφθη,πηρα την απαντηση που ηθελα
zx1234r Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, Dragora24 είπε τελειος ακυρο αλλα λογο οτι μενω σε μια αρκετη κακια γειτονια και κανω σχεδον 5 χρονια bjj ηθελα αν ρωτησω σε περιπτωση που η σωμαιτκη βια ειναι το το τελευταιο μου χαρτι αμα χρειαστη να σπασω το χερι του αντιπαλου μου πανω σε αυτοαμυνα θα εχω καποιο θεμα με την αστυνομια και αν ναι τι μπορω να κανω για την γλυτωσω; (σορρυ για το τελειος ακυρο θεμα σε ενα tech forum αλλα δενξερω αλλα forums ελληνικα,οποιος ξερεις ελληνικα martial art based forums ας μου γραψει ενα κατω) Κανονικά ναι, θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν υπάρχει σοβαρός δικαστής που θα σε καταδικάσει. Θα φάει κράξιμο.
eMike Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό το βίντεο νομίζω θα σε καλύψει για κάθε περίπτωση...Τουλάχιστον για ό,τι προβλέπει ο νόμος. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από eMike 1
Dragora24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Πιστευω λαβη και σπασιμο δακτυλου θα ηταν αρκετα safe με τον νομο και αρκετα effective,τι λετε; Πολυ σωστο το βιντεο btw το βλεπω τωρα και ο τυπας ειναι πολυ σωστος.
gia_nnis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, Dragora24 είπε Πιστευω λαβη και σπασιμο δακτυλου θα ηταν αρκετα safe με τον νομο και αρκετα effective,τι λετε; Και αν ο αλλος εχει ενα κοκτειλ aikido με mma! Βγαζεις το 45αρι???
Dragora24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Τοτε προσπαθω να κανω αυτο που ξερω,αμα εξαρχης θελησε να κανει επιθεση το μονο πυ μπορω να κανω ειναι basic αυτοαμυνα,και γενικα πιστευω σε one on one το bjj ειναι η καλυτερη τεχνη (μονη της παντα) δεν θα κατσεις να γινεις σακος για τον αλλον,απλα προσπαθεις να κανεις την λιγοτερη ζημια,για αυτο ρωτησα οσο αφορα το σπασιμο χεριου η καποιο πνιγμου αμα ειναι νομιμος στην ελλαδα. απλα δεν ξερω αμα αυτο μπορει αν θεωρηθει υπερβαση αυτοαμυνας
thanasisxask Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Η καλύτερη αυτοάμυνα είναι το τρέξιμο. Είσαι γρήγορος; σώθηκες! Είσαι αργός; τις έφαγες! 3
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 αρκετοι απο τους φιλους μου τελευαια χρονια ασχολουνται με πολεμικες τεχνες , δεν ειδα κανεναν να μαλωνει αντιθετως το αποφευγουν να ξερεις οτι πανω σε ενα καυγα μπορεις να κανεις η να σου κανουν ζημια δεν ειναι λυση ουτε ο σωστος τροπος να παιζεις μπουνιες περα απο αυτα πιστευω οτι οι διαφορες τεχνικες απλα δεν βγαινουν στο δρομο και οτι αν δεν το χεις για καυγα καμια σχολη δασκαλος η τεχνικη δε θα σε κανει να δερνεις 3 2
vagos789 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Η μαχη ειναι η τελευταια επιλογη.Ο απεναντι μπορει να ειναι πρωταθλητης martial arts ή να κουβαλαει 3 οπλα ή να εχει συνεργους Αν υποθεσουμε οτι δεν μπορεις να την αποφυγεις, πρεπει να προσπαθησεις να τον ριξεις κατω και μετα παμε παλι στο αρχικο σχεδιο: Τρεχεις. 1
spectaculator Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Χτυπάς πρώτος και δυνατά ώστε να είτε τον βγάλεις εκτός μάχης ή να του κόψεις τελείως τη φόρα και να τον κάνεις να το ξανασκεφτεί. Εξαρτάται αν σε βλέπει κανείς. Αν δεν σε βλέπει κανείς κανονίζεις ώστε να μην μπορεί να σε βλάψει, ακόμα κι αν είναι τα του σπάσεις το χέρι. Εννοείται πως αν μπορείς ν' αποφύγεις τέτοια εμπλοκή το αποφεύγεις. 1
Dragora24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 μα ποτε δεν ειναι αυτος ο λογος να ξεινησεις μια πολεμικη τεχνη,αμα ξεκινησει ςμονο για αυτο τοτε δεν θα ατσεις και πολυ,5 χρονια κανω bjj και ποτ εδνε εχει τυχει να την χρησιμοποιησω για καβγα,μονο για για να χωρησω,απλα ρωταω σε περιπτωση που το τρεξιμο δεν ειναι λυση και ο αλλος θελει ντε και καλα να τσακωθει ποιες ειναι οι επιλογες μου 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Η μαχη ειναι η τελευταια επιλογη.Ο απεναντι μπορει να ειναι πρωταθλητης martial arts ή να κουβαλαει 3 οπλα ή να εχει συνεργους Αν υποθεσουμε οτι δεν μπορεις να την αποφυγεις, πρεπει να προσπαθησεις να τον ριξεις κατω και μετα παμε παλι στο αρχικο σχεδιο: Τρεχεις. το πιο λογικο που εχω ακουσει μεχρι στιγμης. απλα ρωταω γιατι το brazilian jiu jitsu κναιε χρησει λαβων και ηθελα να ρωτησω με χρηση μονο αυτονων και η μονη λυση ειναι η αυτοαμυνα γτ α. δνε μπορεις να τρεξεις και β. δεν μεταπιθεται ο επιτεθομενος,σε μια τετοια περιπτωη αν ειμαι σε θεση και συνεχιζει την aggresive συμπεριφορα μπορω να σπασω καποιο χερι,δαχτυλο. (side note bjj ξεκινησα ως γυμναστικη και σε καμια περιπτωση ως λογο να δειρω καποιον,απλα παντα με ετρωγε αυτο το ερωτημα)
kallair Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Το σωστο κ σοφο ειναι: "δεν μπλεκεις". ποσο μαλλον να τραυματισεις τον αλλον. Και εξηγω... γιος οικογενειακης φιλης ηξερε πολεμικες τεχνες και πλακωσε στο ξυλο εναν πορτορικανο καποιο βραδυ, περαιτερω λεπτομεριες δεν χρειαζονται. ξερετε τι εκανε αυτος που τις εφαγε; τραβηξε οπλο κ τωρα η μανα του ειχε τα εξαμηνα... Αν λοιπον δεν θες να σε κλαιει η μανουλα σου κ οποιος αγαπας, δεν μπλεκεις σε τετοιους καβγαδες, ποσο μαλλον να τραυματισεις τον αλλον. θα σε βρει και θα σου το ανταποδωσει. το μονο σιγουρο αυτο. 2
mclein² Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Του χέστη η μάνα χαίρεται τ’ αντριωμένου σκούζει 1
Dragora24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Νομιζω εχει παρεξηγηθη λιγο το post μου,δεν μιλησα ποτε να θελω να γινω κατι,οπως προ ειπα κανω 5 χρονια bjj και ποτε δεν ητνα αναγκαια η χρηση σωματικης βιας,εγω απλα ρωτησα οτι σε καποια περιπτωση που δνε μπορεις να τρεξεις γιατι πχ εισαι σε κλειστο χωρο,ποιο ειναι το "χειροτερο" που μπορεις να κανεις σε καποιον χωρις να μπλεξεις,ποτε δνε ειπα οτι θα ψαξω για καβγαδες σε αυτο το θεμα,απλα θελω να ειμαι ενημερωμενος σε αυτο το κομματι γιατι δενε ιναι παντα οι καταστασεις βολικες,οποτε σταματηστε να το παιζεται εξυπνοι γιατι το ποστ ηταν ξεκαθαρω προς ενημερωση του νομου οσο αφορα την αυτοαμυνα στην ελλαδα γιατι απο οτι βλεπω ειναι αρκετα ταμπου θεμα ακομα εν ετη 2019. Φυσικα και πρωτη επιλογη ειναι να τρεξεις αυτο δεν συζιεταιτε καν,φυσικα δευτερη επιλογη ειναι να προσπαθεις να λυσει ςκαθε ειδους επιθεση εναντιων σου πρωτα με διαλογο,ολα αυτα ειναι πρωτοφανη,ειδικα γι ακαποιον που ασχοληται με της πολεμικες τεχνες,απλα η ερωτηση ητνα ξεκαθαρα ενημερωτικη οσο αφορα τους νομους με την αυτοαμυνα στην ελλαδα
mclein² Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 ρε φιλε δεν υπαρχει νομος γιατι κανεις απ'αυτους που θα σαπισεις στο ξυλο ή θα σπασεις τα δαχτυλα δε θα παει να σε καταγγειλει στους τσεους. ειτε θα σε σπασουν στο ξυλο γιατι θα ειναι 3-4-5-10, ειτε θα σε σφαξουν ή θα σε σουταρουν και ποιος σε κλαιει μετα. αν ντε και καλα θες να κανεις κατι, σπασε το σαγονι για να μη μπορει να μιλησει & να κανει καταγγελια. (εννοειται του σπας και 2-3 δαχτυλα να μην την κανει γραπτως). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις