Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θελω να βγαλω αδεια εργασιας κ μεσα στα δικαιολογητικα ηταν και κατι εξετασεις οπου σε δινουν το πιστοποιητικο υγειας που χρειαζεται. Παιρνω τηλ στο νοσοκομειο να κλεισω ραντεβου κ με λενε πως πρωτα πρεπει να περασω απο την επιθεωρηση εργασιας ωστε να παρω ενα χαρτι οπου μαυτο θα κλεισω ραντεβου σε οφθαλμιατρο/δερματολογο/ωριλα και αλλους ποσους ασχετους γιατρους. Πληροφορηθηκα απ τους φιλους μου πως αυτη η διαδικασια ειναι ασχετη γιατι οι ιδιοι απλα εκαναν εξετασεις ουρων/αιμα/ ακτινογραφια θωρακα κ πηραν το πιστοποιητικο υγειας που χρειαζοντουσαν..Σε εμενα γιατι ετσι ?
(επειδη με ρωτησαν ηλικια καποιοι, κ εγω κ οι φιλοι μου ειμαστε ενηλικοι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, intensarojo είπε

Καλησπερα παιδια. Θελω να βγαλω αδεια εργασιας κ μεσα στα δικαιολογητικα ηταν και κατι εξετασεις οπου σε δινουν το πιστοποιητικο υγειας που χρειαζεται. Παιρνω τηλ στο νοσοκομειο να κλεισω ραντεβου κ με λενε πως πρωτα πρεπει να περασω απο την επιθεωρηση εργασιας ωστε να παρω ενα χαρτι οπου μαυτο θα κλεισω ραντεβου σε οφθαλμιατρο/δερματολογο/ωριλα και αλλους ποσους ασχετους γιατρους. Πληροφορηθηκα απ τους φιλους μου πως αυτη η διαδικασια ειναι ασχετη γιατι οι ιδιοι απλα εκαναν εξετασεις ουρων/αιμα/ ακτινογραφια θωρακα κ πηραν το πιστοποιητικο υγειας που χρειαζοντουσαν..Σε εμενα γιατι ετσι ?
(επειδη με ρωτησαν ηλικια καποιοι, κ εγω κ οι φιλοι μου ειμαστε ενηλικοι)

Οντως αυτα που σου ειπαν απο το νοσοκομειο ειναι ασχετα.Οτι σου ειπαν οι φιλοι σου ισχυει.Ετσι εκανα κ γω.Αλλα με νοσοκομειο πολυ ταλαιπωρια τζαμπα.Πηγαινε σε εναν παθολογο να σου γραψει τις εξετασεις, τις κανεις, του τις πας και σου βγαζει πιστοποιητικο.Ενα 20ευρω ειναι.

Επεξ/σία από chsam
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, chsam είπε

Πολυ ταλαιπωρια τζαμπα.Πηγαινε σε εναν παθολογο να σου γραψει τις εξετασεις, τις κανεις, του τις πας και σου βγαζει πιστοποιητικο.Ενα 20ευρω ειναι.

Σευχαριστω πολυ. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην μπερδεύεστε, το πιστοποιητικό εξαρτάται από το είδος της εργασίας. Άλλες οι εξετάσεις για τους εργαζομένους που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα (βιομηχανίες τροφίμων, εστίαση, κτλ) και άλλες για επαγγελματίες οδηγούς. Προσέξτε μην τρέχετε πάλι από την αρχή.

image.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...