Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! 

Ψάχνω για ένα ζευγάρι γυαλιων οράσεως όπου θα είναι και ηλίου μαζί. Μου είπαν ότι υπάρχουν γυαλιά με μαγνητικό clip on ηλίου. Επειδή δεν εχω ιδέα που και πως να τα ψάξω για ρίξτε καμία πρόταση. Θέλω κάτι ποιοτικό και Στυλάτο καθως πολλές φορές δεν βολεύει να φοράω τους φακούς επαφής μου και με σκέτα γυαλιά ηλίου δεν βλέπω μπροστά μ 😛

υπαρχει κάποια μάρκα που να εξειδικεύεται σε τέτοιες λύσεις ;

Δημοσ.

Θα πας σε οπτικό και θα σου φτιάξει γυαλιά ηλίου με διόρθωση μυωπίας. Clip on κλπ δε θα πρότεινα με τίποτα. Η τιμή εξαρτάται από τη μυωπία που έχεις και το ποσό λεπτό φακό χρειάζεσαι Και φυσικά από την τιμή του σκελετού. 

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, haris013 είπε

Καλησπερα! 

Ψάχνω για ένα ζευγάρι γυαλιων οράσεως όπου θα είναι και ηλίου μαζί. Μου είπαν ότι υπάρχουν γυαλιά με μαγνητικό clip on ηλίου. Επειδή δεν εχω ιδέα που και πως να τα ψάξω για ρίξτε καμία πρόταση. Θέλω κάτι ποιοτικό και Στυλάτο καθως πολλές φορές δεν βολεύει να φοράω τους φακούς επαφής μου και με σκέτα γυαλιά ηλίου δεν βλέπω μπροστά μ 😛

υπαρχει κάποια μάρκα που να εξειδικεύεται σε τέτοιες λύσεις ;

Για να μην θεωρηθει διαφημιση, βαλε στο google "clip on ηλίου" και θα βρεις καταστηματα.Επισης αν δεν θες αποκλειστικα clip on, μπορεις να αγορασεις γυλια ηλιου και να βαλεις φακους με το οποιο προβλημα ορασης.

Δημοσ.

Μάπα ειναι τα clip on. Και ποιοτικως και πρακτικώς.

Οδηγουσε φίλος και του φυγαν τα ηλίου κατα την οδήγηση και προσπαθούσε να μην τα πατήσει

Δημοσ.

Έχω ηλίου και μυωπίας μαζί στον ίδιο φακό. Τα clip on, δεν ξέρω, τα θεωρώ λίγο Meh. 

Απλά κουβαλαω θήκη μαζί μου για να αλλάζω μεταξύ μυωπίας και ηλίου/μυωπίας. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω clip on πάνω από 2 χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα, μόνο σε θάλασσα μου έχει φύγει κι αυτό από παιχνίδια με παιδιά. 

130€ κόστισαν, με βαθμούς για μυωπικο αστιγματισμό. 

Δημοσ.

Άρα πάω σε οπτικό και μου φτιάχνει μυωπίας - ήλιου σε ενα; ενδιαφέρον. Τα clip on αν κατάλαβα καλά δεν τα προτείνετε γιατί είναι κακής ποιότητας; 

Δημοσ.

Υπόψιν πως δεν μπορούν όλοι οι σκελετοί να πάρουν μυωπικο κρύσταλλο. Επίσης σου βάζουν κρύσταλλο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το κρύσταλλο που έχει το γυαλί ηλίου. Και είναι και ακριβό. Θα σου έλεγα καλύτερα αν μπορείς να βάλεις φακούς επαφής καθώς και το clip on ειναι ημίμετρο... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...