Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βαζει το πλαισιο τις καινουργιες μητρικες Χ570 για τους Ryzen και λες οκ, pcie4 καλυτερο pcb πιο πολλα lanes αξιζει μια αυξηση στη τιμη, αλλα ειναι δυνατον να ζητανε 949 ευρω;;, οχι δολαρια, ευρω ;;;;

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/motherboard-mitrikes/Motherboard-Gigabyte-X570-Aorus-Xtreme.htm

Γενικα δεν πανε πουθενα με τετοιες τιμες. Εγω ψηνομουνα φουλ να κανω αναβαθμιση στο pc μου που τρεχει 1700 r7 αλλα με τον 3700X να ειναι στο πλαισιο 459ΕΥΡΩ και στο σκρουτζ 379ΕΥΡΩ τα οποια ειναι 120ΕΥΡΩ και 40ΕΥΡΩ πανω απο την αντιστοιχη τιμη στην αμερικη που ειναι και δολαρια.

Αν δεν σοβαρεψουν τις τιμες τους στην ελλαδα-ευρωπη γενικα απο εκει που ηταν νουμερο ενα εδω θα πεσουν κατακορυφα... και ειναι πραγματικα κριμα.

Δημοσ.

η συγκεκριμενη ειναι ισως η κορυφαια μητρικη της Gigabyte. Και ειχαν πει οτι οι 570 θα ειναι τσιμπημενες. δεν με κανει καθολου εντυπωση χωρις να σημαινει οτι η τιμη ειναι απαραδεκτη.

οποιος εχει πληρωνει.

απο την αλλη εαν δεν χρειαζεσαι τα εξτρα PCI lanes δεν εχει νοημα η αναβαθμιση. και εγω με την Χ470 θα μεινω.

Μπορεις καποια στιγμη να παρεις και εσυ Χ470 και να επωφεληθεις απο αρκετα πραγματα.

Δημοσ.

Να πούμε για εκατομμυριοστή φορά ότι οι τιμές στο Αμέρικα γενικά είναι χωρίς Φ.Π.Α.; 🤔

Ρητορική ερώτηση.

• Like 1
Δημοσ.

Οι υλοποιήσεις x570 αυτή τη στιγμή στο πλαίσιο ξεκινούν από τα 250€. Δεν βλέπω κανένα λόγο ύπαρξης του θέματος. 

• Like 2
Δημοσ.

Και στις z390 υπαρχουν μητρικες στο 1000αρικο αλλα μιλαμε για την κορυφαια της εταιριας θα την παρουν το 0.1% παγκοσμιως.

Screenshot_1.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...