meymigrou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα αγόρασα το Xiaomi Mi A2 και με την πρώτη ευκαιρία έβαλα να ακούσω μουσική και παρατήρησα πως ακούγεται αρκετά χαμηλά η ένταση του ήχου. Δοκίμασα με διάφορες (δωρεάν και premium) εφαρμογές από το Play Store για να κάνω boost volume αλλά δεν λειτούργησε καμία. Εν τέλη, ένας φίλος που αγόρασε τα ακουστικά CoolerMaster MH-710 μου έδωσε το ανταπτοράκι του που είναι από Jack σε USB-C και η ένταση ήταν σε μεγάλο βαθμό πιο δυνατή - ακριβώς έτσι όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή. Με το ανταπτοράκι ωστόσο που είχε μέσα η συσκευή, η ένταση παραμένει χαμηλή. Δυστυχώς το ανταπτοράκι που μου έδωσε χάλασε μέσα σε 3 ημέρες (βγήκε το καλώδιο μάλλον από απότομο τράβηγμα) και έμεινα ξανά με το ίδιο που είχα. Πήγα σε διάφορα καταστήματα και δοκίμασα διάφορα ανταπτοράκια από Jack σε USB-C αλλά κανένα δεν αύξησε την ένταση εκτός από αυτό που είχα. Γνωρίζετε για πιο λόγο γίνεται αυτό και τι ανταπτοράκι να αγοράσω μπας και φτιάξει η ένταση; Έχω καλά και ακριβά ακουστικά οπότε δεν θέλω να αγοράσω καινούργια που πάνε απευθείας σε USB-C. Σημείωση: Τα ανταπτοράκια που χρειάζομαι είναι αυτά.
maneas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 μήπως να πάρεις bluetooth aerbuds να μην επιβαρύνεις και τη θύρα?
chios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφού είχες καλά ακουστικά και γενικά ακούς μουσική κακώς πήρες τηλέφωνο χωρίς 3.5 Jack, εσύ ήθελες τηλέφωνο με Jack και να έχει και καλό dac. Και εγώ χρησιμοποιώ πολύ ακουστικά. Όσο υπάρχουν κινητά με Jack δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξω κινητό χωρίς όσο καλό και να είναι. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από chios
saruman123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, meymigrou είπε Καλησπέρα σε όλους! Πρόσφατα αγόρασα το Xiaomi Mi A2 και με την πρώτη ευκαιρία έβαλα να ακούσω μουσική και παρατήρησα πως ακούγεται αρκετά χαμηλά η ένταση του ήχου. Δοκίμασα με διάφορες (δωρεάν και premium) εφαρμογές από το Play Store για να κάνω boost volume αλλά δεν λειτούργησε καμία. Εν τέλη, ένας φίλος που αγόρασε τα ακουστικά CoolerMaster MH-710 μου έδωσε το ανταπτοράκι του που είναι από Jack σε USB-C και η ένταση ήταν σε μεγάλο βαθμό πιο δυνατή - ακριβώς έτσι όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή. Με το ανταπτοράκι ωστόσο που είχε μέσα η συσκευή, η ένταση παραμένει χαμηλή. Δυστυχώς το ανταπτοράκι που μου έδωσε χάλασε μέσα σε 3 ημέρες (βγήκε το καλώδιο μάλλον από απότομο τράβηγμα) και έμεινα ξανά με το ίδιο που είχα. Πήγα σε διάφορα καταστήματα και δοκίμασα διάφορα ανταπτοράκια από Jack σε USB-C αλλά κανένα δεν αύξησε την ένταση εκτός από αυτό που είχα. Γνωρίζετε για πιο λόγο γίνεται αυτό και τι ανταπτοράκι να αγοράσω μπας και φτιάξει η ένταση; Έχω καλά και ακριβά ακουστικά οπότε δεν θέλω να αγοράσω καινούργια που πάνε απευθείας σε USB-C. Σημείωση: Τα ανταπτοράκια που χρειάζομαι είναι αυτά. Αγόρασε το αντάπτορα που σου έδωσε ο φίλος σου . Κινητό χωρίς ξεχωριστή θύρα ακουστικών δεν έχει την ίδια απόδοση.
meymigrou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στις 10/7/2019 στις 5:56 ΜΜ, saruman123 είπε Αγόρασε το αντάπτορα που σου έδωσε ο φίλος σου . Κινητό χωρίς ξεχωριστή θύρα ακουστικών δεν έχει την ίδια απόδοση. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τον βρω πουθενά ξεχωριστό χωρίς τα ακουστικά. Γιατί αυτός αγόρασε τα ακουστικά που είχαν μέσα τον αντάπτοκρα και έτσι μου τον έδωσε. Στις 10/7/2019 στις 4:38 ΜΜ, chios είπε Αφού είχες καλά ακουστικά και γενικά ακούς μουσική κακώς πήρες τηλέφωνο χωρίς 3.5 Jack, εσύ ήθελες τηλέφωνο με Jack και να έχει και καλό dac. Και εγώ χρησιμοποιώ πολύ ακουστικά. Όσο υπάρχουν κινητά με Jack δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξω κινητό χωρίς όσο καλό και να είναι. Σε γενικές γραμμές έχω ακούσει πως το USB-C παράγει καλύτερο ήχο από το Jack, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Όπως και να 'χει, το κινητό είναι εξαιρετικό και το πήρα λόγο του ότι φοράει Android One. Αναρωτιέμαι μήπως αν αγοράσω καινούργια ακουστικά που πάνε απευθείας σε USB-C να μην υπάρχει πρόβλημα με την ένταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα