Προς το περιεχόμενο

Samsung C34F791WQU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, makrimanoliss είπε

καλησπέρα λεω να παω να παρω αυτήν την οθονη εχει σuμβατοτιτα με g syng?εχω rtx 2080

Καλησπερα φιλε. Ειχε καποια θεματα με flickering, ακομα και με freesync καρτες. Το μεταγενεστερο μοντελο J591 ειναι καλυτερο και με χαμηλοτερo input lag. Ειναι και πιο ακριβο βεβαια και σε κοντινα χρηματα ισως ειναι προτιμοτερο να επιλεξεις καποιο g-sync monitor λογω και της καρτας σου.

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kostiger είπε

Καλησπερα φιλε. Ειχε καποια θεματα με flickering, ακομα και με freesync καρτες. Το μεταγενεστερο μοντελο J591 ειναι καλυτερο και με χαμηλοτερo input lag. Ειναι και πιο ακριβο βεβαια και σε κοντινα χρηματα ισως ειναι προτιμοτερο να επιλεξεις καποιο g-sync monitor λογω και της καρτας σου.

με g syng φεύγει απο το μπατζετ μου δυστυχώς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, makrimanoliss είπε

με g syng φεύγει απο το μπατζετ μου δυστυχώς

Καταλαβα.Λογικα και με display port, σε καποιο αλλο απο τα διαθεσιμα freesync monitors θα εχεις υποστηριξη vrr. Ισως και σε αυτο που κοιταζεις να εχουν διορθωθει μεσω fimware update τα θεματα που ειχε. Ψαξε το λιγο. Ριξε μια ματια κι εδω:

https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/c34f791-cf791

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, kostiger είπε

Καταλαβα.Λογικα και με display port, σε καποιο αλλο απο τα διαθεσιμα freesync monitors θα εχεις υποστηριξη vrr. Ισως και σε αυτο που κοιταζεις να εχουν διορθωθει μεσω fimware update τα θεματα που ειχε. Ψαξε το λιγο. 

δεν πέφτω κατω απο 60 fps με 2080  λεω να κάνω το ρίσκο

Επεξ/σία από makrimanoliss
Δημοσ.
Μόλις τώρα, makrimanoliss είπε

μόνο τόσες λίγες είναι?

Οχι. Αυτες που ειναι 100% τσεκαρισμενες ειναι. Η αλλη που εχω δει π.χ στις αγγελιες οτι την αναζητεις η 34 η LG, την οποια εχω παρεμπιπτοντως, δεν ειναι μκεσα στις λιστες, αλλα εχω δει οτι λειτουργει κομπλε απο πολλα διαφορετικα sites. Eγω εχω AMD καρτα και δεν προσωπικη εμπειρια...

Ειναι πολυ δυνατη η καρτα σου για τη συγκεκριμενη οθονη ωστοσο. Ειναι κριμα να πας σε 2560Χ1080, οσο καλη οθονη κι να ειναι..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kostiger είπε

Οχι. Αυτες που ειναι 100% τσεκαρισμενες ειναι. Η αλλη που εχω δει π.χ στις αγγελιες οτι την αναζητεις η 34 η LG, την οποια εχω παρεμπιπτοντως, δεν ειναι μκεσα στις λιστες, αλλα εχω δει οτι λειτουργει κομπλε απο πολλα διαφορετικα sites. Eγω εχω AMD καρτα και δεν προσωπικη εμπειρια...

Ειναι πολυ δυνατη η καρτα σου για τη συγκεκριμενη οθονη ωστοσο. Ειναι κριμα να πας σε 2560Χ1080, οσο καλη οθονη κι να ειναι..

ναι αλλα άλλαξα γνωμη γτ ειναι 2560χ1080 και κάθομαι κοντά πλέων και είχα τέτοια οθόνη και έβλεπα λίγο πιξελ  και οντος η 2080 θέλει κάτι καλύτερο

η c34H890?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Καλυτερη αυτη για την οποια ανοιξες το νημα. Ειναι και QLED. 

τη ειναι το qled σε ζάλισα λίγο ε?πάω αυριο να την παρω και με έπιασε άγχος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...