Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλή προσφορά και από μεγάλο κατάστημα ... Αυτό όμως η το op7pro ???

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Theofi είπε

Ριξε μια ματια εδω, αν σε ενδιαφερει η καμερα.. γιατι για τα υπολοιπα ουσιαστικη διαφορα δε νομιζω να δεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Theofi είπε

31 λεπτά πριν, emperor4her είπε

Ριξε μια ματια εδω, αν σε ενδιαφερει η καμερα.. γιατι για τα υπολοιπα ουσιαστικη διαφορα δε νομιζω να δεις

Αν ήταν άλλο smartphone μπορεί να συμφωνούσα. Αμελητέες διαφορές.

Αλλά το μόνο smartphone που διαφέρει πραγματικά είναι το OP 7 Pro με την AMOLED των 90Hz/fps

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Αν ήταν άλλο smartphone μπορεί να συμφωνούσα. Αμελητέες διαφορές.

Αλλά το μόνο smartphone που διαφέρει πραγματικά είναι το OP 7 Pro με την AMOLED των 90Hz/fps

κοιτα, γενικα καπου το ενα περτερει καπου το αλλο.. 

το θεμα ειναι τι χρειαζεται ο καθενας.. πχ καρτα μνημης, αδιαβροχοποιηση, μπαταρια, και ναι φυσικα oled vs amoled.. τωρα τα hz/fps, για καποιον που δεν παιζει παιχνιδια νομιζω ειναι αδιαφορα. αν οχι, διορθωσε με, δεν γνωριζω! 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αρα op7pro ειδικά με τώρα που είδα ότι δίνει 210ευρω έκπτωση αν δώσω το δικό μου και πέφτει στα 500ε

Δημοσ.

Τι συσκευή δίνεις για να σου δώσει τέτοια έκπτωση;;;.. εμένα κάτι για 110 μου λέει για iPhone 7

1 ώρα πριν, Theofi είπε

Αρα op7pro ειδικά με τώρα που είδα ότι δίνει 210ευρω έκπτωση αν δώσω το δικό μου και πέφτει στα 500ε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Theofi είπε

Ρώτησες σε κατάστημα και σου δώσανε αυτή τη τιμή ή μπορείς να το δεις και on line στο site τους;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Online στο επίσημο σάιτ της εταιρείας

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Theofi είπε

Έχεις Link που να φαίνεται αυτή η προσφορά?

• Like 1
Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...