akaloith Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) εχει κανεις εμπειρια απο τη mydirect? γενικα κανω λιγα χλμ ο κυριος οδηγος ειμαι εγω 41χρ ΑΛΛΑ ιδιοκτητης ειναι η μανα μου 76χρονων ετσι η anytime buythemile με τσεκουρωνει παρολο το περιορισμο των χιλιομετρων γιατι κοιταει την ηλικια του ιδιοκτητη ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ η anytime buythemile δινει 188ευρ / χρονο με οδικη βοηθεια κοιτωντας την ηλικια του ιδιοκτητη με 3.000 χλμ οριο χιλιομετρων! η mydirect δινει 180ευρ / χρονο με οδικη βοηθεια κοιτωντας την ηλικια του οδηγου χωρις οριο χιλιομετρων κατι αλλο που προτεινετε; ποσο κοστιζει η μεταβιβαση 50% του αυτοκινητου σε μενα απο τη μανα μου; 1328 κυβικα; Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από akaloith
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, akaloith είπε εχει κανεις εμπειρια απο τη mydirect? γενικα κανω λιγα χλμ ο κυριος οδηγος ειμαι εγω 41χρ ΑΛΛΑ ιδιοκτητης ειναι η μανα μου 76χρονων ετσι η anytime buythemile με τσεκουρωνει παρολο το περιορισμο των χιλιομετρων γιατι κοιταει την ηλικια του ιδιοκτητη ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΙΠΛΩΜΑ η anytime buythemile δινει 188ευρ / χρονο με οδικη βοηθεια κοιτωντας την ηλικια του ιδιοκτητη με 3.000 χλμ οριο χιλιομετρων! η mydirect δινει 180ευρ / χρονο με οδικη βοηθεια κοιτωντας την ηλικια του οδηγου χωρις οριο χιλιομετρων κατι αλλο που προτεινετε; ποσο κοστιζει η μεταβιβαση 50% του αυτοκινητου σε μενα απο τη μανα μου; 1328 κυβικα; https://www.newsbeast.gr/car/arthro/4176512/i-diadikasia-kai-to-kostos-gia-metavivasi-aytokinitoy Για κοιτα και Hellas direct Γνωμη μου να κανεις την μεταβιβαση να μην σε ακολουθει η ηλικια της μητερας σου. 1
akaloith Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) η hellas direct ειναι στα 207ευρω και με θραυση και νομικη το αυτοκινητο κανει ελαχιστα χιλιομετρα οποτε το buythemile ηταν καταλληλο για μενα αν δε κοιτουσαν την ημερομηνια του ιδιοκτητη οποτε αν το ποσο μεταβιβασης ειναι νορμαλ τοτε 128ευρω buythemile 3.000χλμ με οδικη κοιτωντας τη δικη μου ηλικια αν δεν ειναι και η mydirect δεν ειναι απατη μαλλον θα προτιμησω τα 180ευρω της αν δεν ειναι μουφα ως εταιρια δε ξερω το αυτοκινητο κινειται ελαχιστα Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από akaloith
maneas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2 χρόνια εχουμε 1 αμάξι εκει και φέτος εβαλα και δευτερο (και πήρα και οικογενειακη εκπτωση), πάρα πολύ καλές τιμές, δεν είναι ΕΠΥ, η οδική τους άψογη (3 φορές τη χρειάστηκα, με δώσαν μισαωρο-40λεπτο και ήρθε στα 5') δούλευα και σε ασφαλιστικο, οπότε έχω μια γνωμη, είμαι πολύ ευχαριστημένος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα