Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

Ρε μαγκες επαθα πλακα.δεν παει να γα...θει..ας βρει ακρη μονος του.εγω ειπα να ρωτησω μηπως τον βοηθησω αλλα αστο καλυτερα.

Αν έβαζε 20 ενώ έπρεπε να βάζει παραπάνω φια ελάχιστη δόση πολύ πιθανών να έχει περάσει ήδη στον τηρεσια

και όπως αναφέρθηκε παραπάνω 900 ευρώ τόκοι σε 6 μήνες είναι πρακτικά αδύνατο (μιλάμε για σχεδόν 200%αυξηση

είτε ζοριζετε και βάζει την ελάχιστη και κάνα ψιλό παραπάνω ((πχ ελάχιστη είναι τα 25 ας βάζει 30) με την προϋπόθεση ότι θα κόψει την κάρτα για να μην συνεχίσει να την χρεώνει είτε προσπαθεί να το γυρίσει σε δάνειο που αν έχει περάσει ήδη τηρεσια θα ζητάνε εγγυητή με μεγαλύτερο εισόδημα

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε

ενα φιλικο μας ζευγαρι που κανουμε παρεα 

14 ώρες πριν, noobogadgetakias είπε

δεν παει να γα...θει..ας βρει ακρη μονος του.εγω ειπα να ρωτησω μηπως τον βοηθησω αλλα αστο καλυτερα.

Μακάρι όλοι να είχαν φίλους σαν και σένα

Δημοσ.
Στις 10/7/2019 στις 8:52 ΜΜ, noobogadgetakias είπε

Ρε μαγκες επαθα πλακα.δεν παει να γα...θει..ας βρει ακρη μονος του.εγω ειπα να ρωτησω μηπως τον βοηθησω αλλα αστο καλυτερα.

Αν είναι "αλλά άστο καλύτερα" τότε μάλλον δεν είναι και τόσο φιλικό το ζευγάρι. Οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται, βοήθα τον όπως μπορείς. Πες τους ότι έμαθες από εδώ. Έχουν που έχουν το θέμα υγείας, μπορεί να μην σκεφτούν να το ψάξουν όπως το ψάχνεις εσύ που μπορεί να έχει ήρεμο το κεφάλι σου.

Δημοσ.

Ας μην πληρώσει ένα μήνα το δάνειο της πεθεράς προκειμένου να καλύψει την πιστωτική, 

Με ένα μήνα καθυστέρηση σε δάνειο δεν θα μπει Τειρεσία  , Ή ας δώσει από 275 στην κάρτα και 275 στο δάνειο. Συνήθως όμως οι φίλοι δεν λένε όλη την αλήθεια . Φαίνεται εξάλλου και από το κολοσσιαίο ψέμα των 900 ευρώ τόκους σε 7 μήνες.... Έλεος.

Δημοσ.

Αυτο λεω και εγω.γτ ενταξει και εγω πληρωνω δανειο στην τραπεζα.δεν εχω πιστωτικη για να ξερω τι παιζει αλλα ολα ηταν περιεργα απο την αρχη.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε

Ας μην πληρώσει ένα μήνα το δάνειο της πεθεράς προκειμένου να καλύψει την πιστωτική, 

Με ένα μήνα καθυστέρηση σε δάνειο δεν θα μπει Τειρεσία  , Ή ας δώσει από 275 στην κάρτα και 275 στο δάνειο. Συνήθως όμως οι φίλοι δεν λένε όλη την αλήθεια . Φαίνεται εξάλλου και από το κολοσσιαίο ψέμα των 900 ευρώ τόκους σε 7 μήνες.... Έλεος.

Στην αρχή λέει "πλήρωνε διπλή δόση για να εξωφλήσει την πιστωτική". Που σημαίνει ότι είχε ήδη συσσωρευμένο τόκο από πριν και όχι μόνο τους τελ. 7 μήνες.

Κατά τ' άλλα, όπως τα λες.

Δημοσ.

Ας μπει στον Τειρεσια, η μιση ελλαδα και περισσότερο εκεί είναι. Δεν εγινε και τίποτα, απλα δεν μπορεις να παρεις αλλο δανειο. Δεν νομιζω να έχει τέτοιο σκοπό. Κάνει διακανονισμό και μόλις ξεχρεώσει βγαίνει. 

Δημοσ.
Στις 11/7/2019 στις 10:34 ΜΜ, gokuthelegend είπε

Αν είναι "αλλά άστο καλύτερα" τότε μάλλον δεν είναι και τόσο φιλικό το ζευγάρι. Οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται, βοήθα τον όπως μπορείς. Πες τους ότι έμαθες από εδώ. Έχουν που έχουν το θέμα υγείας, μπορεί να μην σκεφτούν να το ψάξουν όπως το ψάχνεις εσύ που μπορεί να έχει ήρεμο το κεφάλι σου.

Το θέμα υγείας δε φαίνεται να έχει καμία υπαρκτή σχέση με το ότι κάποιος πριν χρόνια έκανε αγορές με πιστωτική, δεν πλήρωσε τίποτα και τώρα ρωτάει αν γίνεται να ξεχρεώσει στο τζάμπα και χωρίς Τειρεσία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, obby είπε

Το θέμα υγείας δε φαίνεται να έχει καμία υπαρκτή σχέση με το ότι κάποιος πριν χρόνια έκανε αγορές με πιστωτική, δεν πλήρωσε τίποτα και τώρα ρωτάει αν γίνεται να ξεχρεώσει στο τζάμπα και χωρίς Τειρεσία.

Σαφώς. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να προταθούν και άλλες επιλογές για το τι μπορεί να γίνει, και σίγουρα τώρα δεν έχουν καθαρό μυαλό για να το σκεφτούν διεξοδικά.

Δημοσ.
Στις 13/7/2019 στις 4:51 ΜΜ, G.bar είπε

Ας μπει στον Τειρεσια, η μιση ελλαδα και περισσότερο εκεί είναι. Δεν εγινε και τίποτα, απλα δεν μπορεις να παρεις αλλο δανειο. Δεν νομιζω να έχει τέτοιο σκοπό. Κάνει διακανονισμό και μόλις ξεχρεώσει βγαίνει. 

Εχω την εντυπωση πως αν μπεις τειρεσια μετα δεν βγαινεις.δλδ μιλαμε μπορει να εισαι στον τειρεσια και για 10 χρονια μετα την εξοφληση.ετσι δεν ειναι;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε

Εχω την εντυπωση πως αν μπεις τειρεσια μετα δεν βγαινεις.δλδ μιλαμε μπορει να εισαι στον τειρεσια και για 10 χρονια μετα την εξοφληση.ετσι δεν ειναι;

Όχι, αν εξοφλήσεις το χρέος σου κάνεις μια αίτηση στον Τειρασία και βγαίνεις απο τη μαυρη λίστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...