Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.
Ήρθε (μάλλον) η ώρα να αλλάξω ιμάντα χρονισμού σε ένα Toyota yaris του 2000. Όταν ανοίγω τον κλιματισμό αρχίζει και τρίζει. Τρίζει και όταν είναι στο ρελαντί , αλλά πολύ λίγο (όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο δεν ακούγεται καν).
Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου προτείνετε ένα καλό συνεργείο για να αναλάβει την δουλεία, και να μου πείτε πόσο περίπου θα κοστίζει;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ.
Ήρθε (μάλλον) η ώρα να αλλάξω ιμάντα χρονισμού σε ένα Toyota yaris του 2000. Όταν ανοίγω τον κλιματισμό αρχίζει και τρίζει. Τρίζει και όταν είναι στο ρελαντί , αλλά πολύ λίγο (όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο δεν ακούγεται καν).
Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ να μου προτείνετε ένα καλό συνεργείο για να αναλάβει την δουλεία, και να μου πείτε πόσο περίπου θα κοστίζει;
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!

Απο αυτα που γραφεις εισαι ασχετος..!  Καλυτερα περιεγραψε το προβλημα και ασε μετα να σου πουν..

Δεν ειναι κατι σοβαρο.. Γιατι δεν το πας εκει που το κανεις service?  Πραγματικα οικονομικο συνεργειο δεν θα βρεις γιατι ειναι μετρημενα στα δαχτυλα!

Αμα θες στειλε μου π.μ

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Απο αυτα που γραφεις εισαι ασχετος..!  Καλυτερα περιεγραψε το προβλημα και ασε μετα να σου πουν..

Δεν ειναι κατι σοβαρο.. Γιατι δεν το πας εκει που το κανεις service?  Πραγματικα οικονομικο συνεργειο δεν θα βρεις γιατι ειναι μετρημενα στα δαχτυλα!

Αμα θες στειλε μου π.μ

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Ναι, είμαι τελείως άσχετος. Και το αυτοκίνητο το αγόρασα πολύ πρόσφατα και δεν έχει χρειαστεί να το κάνω σέρβις ακόμα.

Δημοσ.

Νομίζω δεν έχει ιμάντα χρονισμού το yaris, μάλλον θα εννοείς τον ιμάντα του δυναμό/air-condition, κάνε ένα οπτικό έλεγχο για τυχόν σκασιματα/ σκισιματακια γιατί γερνανε με τα χρόνια, βέβαια αν είσαι και εντελώς άσχετος με το άθλημα καλό θα ήταν να το δείτε και σε ένα μηχανικό. Είναι φυσιολογικό πάντως να αλλάζει ο ήχος του κινητήρα όταν παίρνει μπροστά το air-condition.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...