Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Θα πάω τώρα πρώτη λυκείου και επειδή στοχευω σε σχολή με υψηλά μόρια θα ήθελα να μου προτεινετε ένα ΑΡΚΕΤΑ καλό φροντηστηριο στην Θεσσαλονίκη (ανεξαρτήτου κόστος) και αν θέλετε κάποιες συμβουλές! Σας ευχαριστώ πολύ!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, SalonicaCityTh είπε

Γειά σας! Θα πάω τώρα πρώτη λυκείου και επειδή στοχευω σε σχολή με υψηλά μόρια θα ήθελα να μου προτεινετε ένα ΑΡΚΕΤΑ καλό φροντηστηριο στην Θεσσαλονίκη (ανεξαρτήτου κόστος) και αν θέλετε κάποιες συμβουλές! Σας ευχαριστώ πολύ!!! 

Δικη μου συμβουλη, εφοσον στοχευεις σε σχολη με υψηλα μορια, να διορθωσεις για αρχη το φροντηστηριο σε φροντιστηριο...

Δευτερον, ειναι καλο να προσδιορισεις και την περιοχη που θες, γιατι η Θεσσαλονικη δεν ειναι μια μικρη περιοχη.

Επεξ/σία από chsam
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, chsam είπε

Δικη μου συμβουλη, εφοσον στοχευεις σε σχολη με υψηλα μορια, να διορθωσεις για αρχη το φροντηστηριο σε φροντιστηριο...

Δευτερον, ειναι καλο να προσδιορισεις και την περιοχη που θες, γιατι η Θεσσαλονικη δεν ειναι μια μικρη περιοχη.

Για αυτό θα πάω σε φροντιστήριο από τώρα  για να μου μάθουν και πως γράφεται :)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SalonicaCityTh είπε

Για αυτό θα πάω σε φροντιστήριο από τώρα  για να μου μάθουν και πως γράφεται :)

Εισαι τριτη γυμνασιου και περιμενεις να μαθεις ορθογραφια τωρα;;;;Κατι δεν παει καλα στην εκπαιδευση.

Και παλι ομως δεν αναφερεις περιοχη που σε ενδιαφερει.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chsam είπε

Εισαι τριτη γυμνασιου και περιμενεις να μαθεις ορθογραφια τωρα;;;;Κατι δεν παει καλα στην εκπαιδευση.

Και παλι ομως δεν αναφερεις περιοχη που σε ενδιαφερει.

Επειδή σε βλέπω που σε ενδιαφέρει τόσο μπερδευτηκα:) δεν θα καθόμουν να απολογηθώ σε σένα ειδηκα αλλά επειδή βλέπω σκοπεύεις να το τραβήξεις για πολύ ακόμα... Γράφεις για να με κράξει ή για να απαντήσεις σε αυτό που ρωτώ? Αν δεν έχεις κάτι να πεις επί του θέματος μπορείς να μην ξανά απαντήσεις σε παρακαλώ πολύ? Α και να μην ξεχάσω φροντηστηριο Όπως φροντηηζω:) θέλει πολύ σκέψη να καταλάβεις πώς μπερδεύτηκα!!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SalonicaCityTh είπε

Επειδή σε βλέπω που σε ενδιαφέρει τόσο μπερδευτηκα:) δεν θα καθόμουν να απολογηθώ σε σένα ειδηκα αλλά επειδή βλέπω σκοπεύεις να το τραβήξεις για πολύ ακόμα... Γράφεις για να με κράξει ή για να απαντήσεις σε αυτό που ρωτώ? Αν δεν έχεις κάτι να πεις επί του θέματος μπορείς να μην ξανά απαντήσεις σε παρακαλώ πολύ? Α και να μην ξεχάσω φροντηστηριο Όπως φροντηηζω:) θέλει πολύ σκέψη να καταλάβεις πώς μπερδεύτηκα!!

Σου ειπα πριν δευτερη και τωρα τριτη φορα να αναφερεις την περιοχη ωστε να παρεις προτασεις, αλλα εσυ συνεχιζεις να δολοφονεις τα ματια μας...Καλη τυχη στην συνεχεια σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chsam είπε

Σου ειπα πριν δευτερη και τωρα τριτη φορα να αναφερεις την περιοχη ωστε να παρεις προτασεις, αλλα εσυ συνεχιζεις να δολοφονεις τα ματια μας...Καλη τυχη στην συνεχεια σου.

Αχαχαχ τσακαλος είσαι Ρε!! Ειρωνικά το έγραψα το φροντηζω για να σ δείξω ότι το φροντηστηριο το έβγαλα από το φροντηηζω φυσικα! Όσο για το ειδΗκα έχεις δίκιο δεν ξέρω να το γραφω:(επίσης για να μην σου απαντω σημαίνει πως αν κάποιο ΚΑΛΌ φροντιστηριο είναι μακριά μ θα μπορώ να πάω! Οπότε δεν με ενδιαφέρει η απόσταση αλλά το αν θα είναι καλό το φροντιστήριο! Και βλέπω συνεχίζεις ενώ σου είπα.. 

Συμπέρασμα :εγώ δεν ξέρω να γράφω εσύ δεν ξέρεις να επικοινωνΥσ και να διαβάζεις  θα συνεχίσΟ να δολοφονω τα ματάκια σου 

9 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Ειναι "φροντίζω", "πολλή σκέψη" και "ειδικά". Χωρίς ίχνος ειρωνείας. 

Αχαχα σας είναι τόσο δύσκολο να μ απαντήσετε σε αυτό π σας ρωτάω? Είπα αν δεν έχετε μια απάντηση μην απαντάτε στο θέμα 

17 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Ειναι "φροντίζω", "πολλή σκέψη" και "ειδικά". Χωρίς ίχνος ειρωνείας. 

Και επίσης ΞΈΡΩ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΦΡΟΝΤΊΖΩ ΕΙΡΩΝΙΚΆ ΤΟ ΣΓΤΑΨΑ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΈΒΑΛΑ ΔΊΠΛΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...