kronos73 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Καλημέρα, Σκεφτομαι να αγοράσω στην σχεδόν 7 ετών κόρη ( μου ένα MP3/4 Player, θα ήθελα λίγο βοήθεια από όποιον έχει εμπειρία. Ζητούμενο, να παίζει όλους τους τύπους μουσικών αρχείων, ραδιόφωνο, εύκολο μενού, ευανάγνωστη οθόνη, καλό είναι να παίρνει micro SD, jack για ακουστικά (καλύτερα σκέφτομαι να πάρω ξεχωριστά over the ear). Κάποια παίζουν και βίντεο; Θα προτιμούσα να παίζει μόνο μουσική. BT δεν με ενδιαφέρει και τόσο. Όποιος/ όποια έχει εμπειρία / προτάσεις...Θα ήθελα με τα ακουστικά να πάω το πολύ στα €50 Ευχαριστώ
sakura22 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Εγώ δεν έχω κάποιο να σου προτείνω αλλά να αντιπροτείνω να μην της πάρεις κάτι που να απαιτεί ακουστικά. Σε αυτές τις ηλικίες (αλλά και σε μεγαλύτερες) είναι δύσκολο να διατηρήσει την μουσική που θα ακούει σε συγκεκριμένη ένταση και για συγκεκριμένο χρόνο. Δυστυχώς, όλο και πιο νέοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν έκπτωση της ακοής (εν μέρει) λόγω "λανθασμένης" ή πολύωρης χρήσης ακουστικών καθημερινά. Συγγνώμη για το εκτός θέματος (αν είναι ας το διαγράψουν οι mods). 1
kostis76 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Εγά έχω πάρει εδώ και 1 χρόνο του μικρού αυτό το Sandisk clip sport: https://www.skroutz.gr/s/4462485/Sandisk-Clip-Sport-8GB.html#reviews Είναι ευχαριστημένος γιατί είναι μικρό, ελαφρύ, έχει και το clip που το πιάνεις στη ζώνη ή σε μια τσέπη και πας για τρέξιμο κτλ. Σου περισσέυουν και 15 ευρω για ακουστικά... https://www.skroutz.gr/s/5527848/Sony-MDR-ZX110-Black.html#reviews ΥΣ στην επιλογη region στις ρυθμισεις επελεξε Rest of the world για να μπορεις να αυξησεις την ενταση του ηχου, αλλιώς σε αλλη ρυθμιση έχει προστασια για υπερβολικη ενταση και δεν μπορεις να αυξησεις στο επιθυμητο επιπεδο πάντα (βγαινει μηνυμα). 1
kronos73 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, sakura22 είπε Εγώ δεν έχω κάποιο να σου προτείνω αλλά να αντιπροτείνω να μην της πάρεις κάτι που να απαιτεί ακουστικά. Σε αυτές τις ηλικίες (αλλά και σε μεγαλύτερες) είναι δύσκολο να διατηρήσει την μουσική που θα ακούει σε συγκεκριμένη ένταση και για συγκεκριμένο χρόνο. Δυστυχώς, όλο και πιο νέοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν έκπτωση της ακοής (εν μέρει) λόγω "λανθασμένης" ή πολύωρης χρήσης ακουστικών καθημερινά. Συγγνώμη για το εκτός θέματος (αν είναι ας το διαγράψουν οι mods). Δεν είναι εκτός νομίζω. Η αλήθεια είναι δεν το έχω αποφασίσει γιατί έχω αυτόν ακριβώς τον προβληματισμό. Και στην τηλεόραση ακόμα συχνά ακούει σε μεγάλη ένταση. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα