Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας εδω και δυο με τρεις μερες προσπαθω να κανω bootable ενα iso με δυο εκδοσεις των windows που κατεβασα απο το MSDN αλλα δεν κανει Boot. Δεν ειναι BOOT.
Ειναι δυο εκδοσεις ενσωματομενες μεσα τα windows 2000 profesional και τα windows Me στα ελληνικα.
Ενα αλλο παρομοιο iso που εχει τις δυο εκδοσεις των xp home edition και professional αυτο ειναι bootable απο την μανα του.
Υπαρχει λυση στο προβλημα μου ;

2032017537_1.PNG.d9e9a2b6fa86224187fcdf0b9f71ae22.PNG

1597223163_2.PNG.2e84fb39954c22a22d20f68c098d1be7.PNG

1788708460_3.PNG.9263369d8deb37f96e45783e5c88222e.PNG

Οριστε εδω τα αρχεια που περιεχονται στο iso μπας και μπορω και κανω καμια τροποποιηση τιποτα ή προσθεσω καποιο αλλο αρχειο boot.

Δημοσ.

Καποιος να βοηθησει με κανενα τροπο ρε παιδια που να γνωριζει πως φτιαχνουμε δυο εκδοσεις των windows σε ενα iso και παταμε το a για να βοοτάρει απο το πρωτο ή το b για να βοοτάρει απο το δευτερο ;

Δημοσ.

Δεν ξέρω για τόσο παλιές εκδόσεις και σε dvd αλλά δες στα αποτελέσματα παρακάτω μήπως βρεις κάτι να σου δουλέψει.

Σε usb το είχα καταφέρει να μαζέψω διαφορά iso από win και Linux και να επιλέγω ποιο θα ξεκινήσει αλλά δε θυμαμε ποιο ήταν το πρόγραμμα. Κάτι σαν wintousb ή κάπως έτσι.

Δημοσ.

Το θυμήθηκα το πρόγραμμα, ήταν το WinSetupFromUSB. Δεν αναφέρει όμως για 2000 και Me και φτιάχνει usb και όχι dvd, όπως και το yumi που προτείνει ο madbox και το e2b που αναφέρει ο elio. Και τα τρία είναι πολύ καλά προγράμματα αλλά δεν ξέρω αν σε βολεύει η χρήση usb καθώς τα παλαιότερα συστήματα δεν μπουτάραν από usb.

Έχω όμως έναν οδηγό για dvd με παλιά λειτουργικά μέσω το magiciso αλλά δεν είναι και τόσο για αρχάριους. Αν δε βρεις κάτι άλλο ρίχτου μια ματιά.

http://www.magiciso.com/tutorials/miso-create-multi-os-cd-3.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...