Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεχαστε τα 1050... κλπ

Ο εργολάβος τα εβαλε όλα στο 11500

Αλλα για να μην πληρωνουμε την κλιση αναλογα τον παροχο και υπαρχει καπου ...μισοκρυμενο και το  2144023100

Μπορει να γινει κλιση και από σταθερα και κινητα

https://www.deddie.gr/el/11500-tilefwniko-kentro-enimerwsis-pelaton/

Η κλήση στο Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών υπόκειται σε χρέωση με βάση το τιμολόγιο του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας. Εναλλακτικά για την αποφυγή πρόσθετης επιβάρυνσης μπορείτε να καλείτε στο δεκαψήφιο αριθμό 2144023100.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 12
  • Thanks 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Γιατί να δώσει το βλαβοληπτικο σε εργολάβο;

Καμία ελπίδα, πραγματικά. 

Σε ευχαριστούμε...

Και δικη μου απορια αλλα.....

Εχω την εντυπωση αλλα δεν είμαι σιγουρος ότι καπου ειχα διαβασει ότι ολλοι αυτοι με τα 5ψηφια δια νομου είναι υποχρεωμένοι να εχουν και 10ψηφιο αριθμο

• Like 1
Δημοσ.

Βρε Γιάννη πάνω σε αυτο το θέμα...

Μπαίνεις στο σαιτ της ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα, επισυνάπτεις ταυτότητες και ότι σου ζητάνε, σε 3 εργάσιμες, έχει αλλάξει το όνομα στον λογαριασμο.

Παίρνεις τλφ στη ΔΕΗ, δεν βλέπει στο συστημα οτι έχεις καταθέσει πιστοποιητικο ηλεκτρολόγου 2 χρονια πριν, σου στέλνει κουριερ για να πάρει τα χαρτιά σου, να υπογράψεις νέα συμβαση....1 μηνα υποθεση το λιγότερο μέχρι να δεις τον λογαριασμο σου ηλεκτρονικά στο ονομά σου.

Γιατι τέτοια γραφειοκρατία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιάννη επ ευκαιρίας. @Γιάννης Platano

Το πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για το σπίτι που μίσθωσα, μπορώ να το καταθέσω σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ;

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.
2 ώρες πριν, christakos07 είπε

Γιάννη επ ευκαιρίας. @Γιάννης Platano

Το πιστοποιητικό Ηλεκτρολόγου για το σπίτι που μίσθωσα, μπορώ να το καταθέσω σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ;

Μπορεις σε οποιοδήποτε κατάστημα ΔΕΔΔΗΕ...εν Ελλάδι !

• Like 1
Δημοσ.

Κατι σχετικό - Πήρα στον ΔΕΔΔΗΕ   να ζητήσω να μου αλλάξουν τις ημερομηνίες μέτρησης του ρολογιού μου, που έχουν εδω και χρόνια , και μου ειπαν πως δεν γίνεται αλλαγή!   Φυσικά δεν πρότεινα δικές μου αυθαίρετες ημερομηνίες, αλλά δικές τους ενναλακτικές,  αλλά  δεν...

Έχετε καμιά παρόμοια αναφορά?  Ειναι δυνατόν να απαγορεύεται  κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kounga είπε

Κατι σχετικό - Πήρα στον ΔΕΔΔΗΕ   να ζητήσω να μου αλλάξουν τις ημερομηνίες μέτρησης του ρολογιού μου, που έχουν εδω και χρόνια , και μου ειπαν πως δεν γίνεται αλλαγή!   Φυσικά δεν πρότεινα δικές μου αυθαίρετες ημερομηνίες, αλλά δικές τους ενναλακτικές,  αλλά  δεν...

Λογικα βγαινει δρομολογιο ο υπαλληλος καταμετρησης.

Εαν εσυ θελεις στις 15 του μηνα ο απεναντι στις 20 και ο διπλα στις 2 του μηνα θα ερχεται 3 φορες στην γειτονια σου ? ΟΧΙ

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kounga είπε

Καλησπέρα..Αυτό που ζητάς δεν γίνεται..Οι ημερομηνίες είναι καθορισμένες..Είναι λόγω δρομολογίου της καταμέτρησης...Απλά δεν γίνεται..Ο καταμετρητής μετράει μια περιοχή ένα ολόκληρο ας πούμε οικοδομικό τετράγωνο..

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, k_w_t είπε

Λογικα βγαινει δρομολογιο ο υπαλληλος καταμετρησης.

Εαν εσυ θελεις στις 15 του μηνα ο απεναντι στις 20 και ο διπλα στις 2 του μηνα θα ερχεται 3 φορες στην γειτονια σου ? ΟΧΙ

Μα γι αυτό λέω οτι τους είπα να μου προτείνουν αυτοί ημερομηνίες που θέλουν, για να μου πούνε  πχ "για τις 20 του δίπλα"...

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα..Αυτό που ζητάς δεν γίνεται..Οι ημερομηνίες είναι καθορισμένες..Είναι λόγω δρομολογίου της καταμέτρησης...Απλά δεν γίνεται..Ο καταμετρητής μετράει μια περιοχή ένα ολόκληρο ας πούμε οικοδομικό τετράγωνο..

Σωστά, είναι συγκεκριμένες οι ημερομηνίες, αλλά αυτά περι τετραγώνων τα έχω τσεκάρει απο πριν και δεν ισχύουν.  Στη θεία μου δίπλα απο μένα, γίνεται τον επόμενο μήνα η καταμέτρηση. Σε άλλον γείτονα τρια σπίτια πιο πάνω, γίνεται τον ίδιο μήνα αλλά άλλη μέρα , κλπ...

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kounga είπε

Μα γι αυτό λέω οτι τους είπα να μου προτείνουν αυτοί ημερομηνίες που θέλουν, για να μου πούνε  πχ "για τις 20 του δίπλα"...

Σωστά, είναι συγκεκριμένες οι ημερομηνίες, αλλά αυτά περι τετραγώνων τα έχω τσεκάρει απο πριν και δεν ισχύουν.  Στη θεία μου δίπλα απο μένα, γίνεται τον επόμενο μήνα η καταμέτρηση. Σε άλλον γείτονα τρια σπίτια πιο πάνω, γίνεται τον ίδιο μήνα αλλά άλλη μέρα , κλπ...

Οταν λες στην θεια διπλα και στον γειτονα πιο πανω σου εννοεις στην διπλανη πολυκατοικια ή στο διπλανο τετραγωνο ?

Δεν ειναι διανομη εντυπων η καταμετρηση. 

Βαλε οτι εχουν να κατεβουν σε υπογεια να περιμενουν διαχειριστες να ξεκλειδωσουν ντουλαπες και χιλια δυο αλλα.

Μπορει σε μια πολυκατοικια να εχει 10-20  μετρητες. 

Ειναι χρονοβορα διαδικασια μερικες φορες και οι καταμετρητες βγαινουν 4ωρο-5ωρο στον δρομο.

Λες να μη θελουν να βγαινουν μονο μια φορα το μηνα και τις υπολοιπες να αραζαν στο aircondition

• Moderators
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kounga είπε

Για πιο λόγο θες να αλλάξει μόνο η ημερομηνία κατά μέτρησης?

Αν θέλεις μπορείς να περνεις και να δίνεις εσύ μετρήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kounga είπε

Οι ημερομηνίες βγαίνουν μέσα από το σύστημα...Δεν αλλάζουν..Μπορεί ένα δρόμος να έχει διαφορά στην ημερομηνία καταμέτρησης ..Τα μόνα  νούμερα λέμε 20/6 και τα  ζυγά νούμερα να μετρηθούν 25/6...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inuyasha είπε

Για πιο λόγο θες να αλλάξει μόνο η ημερομηνία κατά μέτρησης?

Αν θέλεις μπορείς να περνεις και να δίνεις εσύ μετρήσεις

Σωστα αυτο κανω και εγω και καποθα στιγμη θα γινει αυτοψια και θα ισοφαρισουν. Υπαρχουν ομως μετρητες εξ αποστασεως δηλ μεσω δικτυου δεη απι σερβερ?...το φυσικο αεριοτο μετραει η εταιρεια διαχειρισης με ασυρματο δικτυο μπλουτουθ χωριστα για καθε παροχη ρολοι. Περναει απ εξω με μαραφετι και γραφει αυτοματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...