Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum.θα ήθελα να ρωτήσω αν χαθεί η άδεια και την βρει κάποιος άκυρος τι θα μπορούσε να προκαλέσει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου?μιλάω πάντα για κακόβουλες ενέργειες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dimitrakis1991 είπε

Καλησπέρα στο forum.θα ήθελα να ρωτήσω αν χαθεί η άδεια και την βρει κάποιος άκυρος τι θα μπορούσε να προκαλέσει στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου?μιλάω πάντα για κακόβουλες ενέργειες

απολύτως τπτ η άδειά χωρίς ταυτότητά = ένα κωλόχαρτο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ziaba είπε

απολύτως τπτ η άδειά χωρίς ταυτότητά = ένα κωλόχαρτο

Ρωτάω επειδή φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.εχασα την άδεια (ούτε εγώ δεν ξέρω πως)και έχω τρομάξει αρκετά αυτή τη στιγμή

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitrakis1991 είπε

Ρωτάω επειδή φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες του αυτοκινήτου.εχασα την άδεια (ούτε εγώ δεν ξέρω πως)και έχω τρομάξει αρκετά αυτή τη στιγμή

Κλάιν δήλωσε την απώλειά σε κοντινό τμήμα και μείνε ήσυχος

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimitrakis1991 είπε

Στον τίτλο έχεις γράψει άδεια οδήγησης...

Όπως και να έχει δεν νομίζω πως η γνώση λεπτομερειών του αυτοκινήτου μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Στον τίτλο έχεις γράψει άδεια οδήγησης...

Όπως και να έχει δεν νομίζω πως η γνώση λεπτομερειών του αυτοκινήτου μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Αδεια κυκλοφορίας εννοούσα.απο το άγχος μου έκανα λάθος...

Δημοσ.

Αν τα εχεις κρατημένα και σε φωτοτυπια ή σκανιαρισμενα στον υπολογιστη για εκτυυπωση αν χρειστει όπως εγω ισως είναι πιο ευκολη η αντικατασταση .

Δημοσ.

Φωτοτυπία της άδειας έχω,απλά εγώ φοβάμαι αυτός που την πήρε πως θα την "εκμεταλλευτεί"γιατί στην άδεια γράφει αριθμό πλαισίου και θα μπορεί κάλλιστα να βγάλει ένα αντικλειδι πχ.ή κάνω λάθος?

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimitrakis1991 είπε

Φωτοτυπία της άδειας έχω,απλά εγώ φοβάμαι αυτός που την πήρε πως θα την "εκμεταλλευτεί"γιατί στην άδεια γράφει αριθμό πλαισίου και θα μπορεί κάλλιστα να βγάλει ένα αντικλειδι πχ.ή κάνω λάθος?

Ζήτησα πρόσφατα νέο κλειδί, δεν αρκεί η άδεια αυτοκινήτου, θέλουν και ταυτότητα (του κατόχου της άδειας, προφανώς).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αριθμός πλαισιου αναγράφεται σε όλα τα αυτοκίνητα μετά το 2009 στο παρμπρίζ, εύκολα θα μπορούσε να κάνει κάποιος κάτι όταν το χες παρκαρισμένο. 

Κάνεις μια δήλωση απώλειας άδειας στην αστυνομία , κ με το χαρτί αυτό πας σε ένα υπουργείο μεταφορών κ με παράβολο 9 ευρώ σου βγάζουν άλλη κ ακυρώνεται η παλιά. Κάθε έγγραφο έχει έναν μοναδικό αριθμό εγγράφου, οπότε ο παλιός παύει να ισχύει κ στην καινούργια θα αναγράφεται στις παρατηρήσεις "αντίγραφο άδειας" 

Ο ευρών της παλιάς άδειας δεν μπορει να κάνει κάτι γιατί είναι αχρηστο

Επεξ/σία από bill_zaf
Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε παιδιά για την βοήθεια και τις πληροφορίες!!πήγα στο υπουργείο μεταφορών της περιοχής μου και έκανα αίτηση για απώλεια άδειας και στις 23/7 θα πάω να την παραλαβω.μεχρι τότε θα είμαι με την φωτοτυπία της άδειας που είχα.εκανα και στην αστυνομία αίτηση για απώλεια για να είμαι εντάξει και από εκεί!!!

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dimitrakis1991 είπε

Ευχαριστώ ρε παιδιά για την βοήθεια και τις πληροφορίες!!πήγα στο υπουργείο μεταφορών της περιοχής μου και έκανα αίτηση για απώλεια άδειας και στις 23/7 θα πάω να την παραλαβω.μεχρι τότε θα είμαι με την φωτοτυπία της άδειας που είχα.εκανα και στην αστυνομία αίτηση για απώλεια για να είμαι εντάξει και από εκεί!!!

Σου ειπαν οτι μπορις να κυκλοφορεις με αυτη ?Αν δεν ειχες φωτοτυπια ?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σου ειπαν οτι μπορις να κυκλοφορεις με αυτη ?Αν δεν ειχες φωτοτυπια ?

Τι εννοείς εγω εχω φωτοτυπία 10 χρόνια τωρα, σιγα το κράτος :) :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τι εννοείς εγω εχω φωτοτυπία 10 χρόνια τωρα, σιγα το κράτος :) :)

Ρωτησα αν ειχε κρατησει φωτοτυπια της αδειας κυκλοφοριας.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...