Προς το περιεχόμενο

Επισκευή και modarισμα replica rolex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Γνωρίζεται κάποιον να ασχολειται με αλλαγή μηχανών και στεγανοποιήσεις replica rolex ρολογιών;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορεις να το πας στην αντιπροσωπία αλλα λογικα θα σε γδαρουν.Αν ξρειις κανα παλιο ρολογα θα κανεις δουλεια. Δεν ξερω σε ποια περιοχη εισαι και αν πας προς παλιά κοκκινιά αλλα υπαρχει ενας καλος στο ειδος του και με λογικες τιμες  ειναι στην Αριστοτέλη Βαλαωριτου μετα το Γαλαξια. Ειναι στην εκκλησια των αγιων αναργυρων. 

Επεξ/σία από divo
Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχουν πολλων ειδων μαιμουδες. Οι απλες που δεν ειναι καν αξιες λογου και οι super reps που δεν μπορούν να τις αντιληφθούν παρά μόνο οι ειδικοί στον χώρο. Εγώ έχω ενα sub των 600€. Είναι αδιάβροχο εννοειται. Απλά θέλω να αλλάξω τζαμι με αυθεντικό και επίσης να βάλω καλύτερο μηχανισμό. Ναι γίνεται. Στο εξωτρικό υπάρχουν πολλοί που το κάνουν. Στην ελλάδα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος να κάνει. Μάλιστα για να ξέρεις σε τι επίπεδο βρίσκονται οι ρέπλικες πλέον, οι παλαιοι στον χώρο κλείνουν βγάζουν το ρέπλικα ρολόι με δικό τους όνομα και έχουν φτάσει σε σημείο να παίρνουν μερίδιο στην αγορά. οπως ειναι ο TC. 

Δημοσ.

Υπάρχουν και στην Ελλάδα άτομα που ασχολούνται με το άθλημα και αν κάνεις μια αναζήτηση στο google θα βρεις forum που τα συζητανε.Μηχανισμους δεν ξέρω αν αλλάζουν αλλά κρύσταλλα,καντράν, στεφάνες κλπ σκαλίζουν.Τωρα το αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για κάτι που δεν είναι και δεν θα γίνει γνήσιο rolex απλά για να μοιάζει περισσότερο είναι δικό σου πρόβλημα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, divo είπε

μπορεις να το πας στην αντιπροσωπία αλλα λογικα θα σε γδαρουν.Αν ξρειις κανα παλιο ρολογα θα κανεις δουλεια. Δεν ξερω σε ποια περιοχη εισαι και αν πας προς παλιά κοκκινιά αλλα υπαρχει ενας καλος στο ειδος του και με λογικες τιμες  ειναι στην Αριστοτέλη Βαλαωριτου μετα το Γαλαξια. Ειναι στην εκκλησια των αγιων αναργυρων. 

Θα πάει στην αντιπροσωπεία με μαϊμού;

Μα τα θέλετε και τα λέτε ; 

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, margaritagr είπε

σε έκανα εικονα να το λες και εκλαψα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, margaritagr είπε

Και εγω το είπα πριν, αλλά ως δια μαγείας σβήστηκε το σχόλιο μου... 

Θα πας με μαϊμού σε αντιπροσωπία και θα γελάσουν και οι βιτρίνες 😂😂

• Super Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Και εγω το είπα πριν, αλλά ως δια μαγείας σβήστηκε το σχόλιο μου... 

Θα πας με μαϊμού σε αντιπροσωπία και θα γελάσουν και οι βιτρίνες 😂😂

Nα σου εξηγήσω γιατί σβήστηκε "ως δια μαγείας". (Κανονικά και αυτό είναι για σβήσιμο, αλλά μην πάει ορφανό το λουκέτο):

Το μήνυμά σου σβήστηκε, γιατί εκτός του σχολίου περί αντιπροσωπείας, έγραψες επί λέξει:

"Eφόσον έχεις τέτοιο ρολόι, πρέπει να το "συνοδεύεις ανάλογα", γιατί αλλιώς είσαι ή ψώνιο ή γραφικός βλάχος θεωρώ". Με το κλασικό (και παντελώς νηπιακό) disclaimer "δεν το γράφω για τον ΤS, γενικά το γράφω". Ε, κι εγώ γενικά γράφω πως οι ανάγωγοι που εκφάζονται κατά τέτοιο τρόπο δεν αξίζουν καμίας επιείκιας. 

Οπότε, μιας και όχι μόνο δεν κατάλαβες τίποτε από το απρεπέστατο σχόλιο, αλλά έχεις και απορία και γράφεις ότι σβήστηκε "ως διά μαγείας", αντί να ρωτήσεις με προσωπικό μήνυμα ως όφειλες, δεν έχω κι εγώ κανένα λόγο να σου χαρίσω την ποινή, σωστά;

Επτά ημέρες εκτός. Καλή επιστροφή.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...