Vagosman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, filip123go είπε Φίλε μου δεν φταίνε τα παιδιά αν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί δεν ξέρουν να τα διαπαιδαγωγουν σωστά. Έχω 3 οικογένειες με παιδιά στην πολυκατοικία μου (κατασκευής του 70, μηδέν μόνωση) από 1 μέχρι 10 χρόνων και πότε καμία οικογένεια δεν έχει δημιουργήσει προβλημα. Ο σεβασμός στον συνάνθρωπο μαθαίνεται από πολύ μικρή ηλικία. Μόνωση μπορεί να μην υπάρχει, αλλα τα μπετά τότε έπεφταν παχιά παχιά. Αν περπατήσει ο απο πάνω δεν θα κάνει δόνηση στον απο κάτω. 1
Alex2020 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Θα βάζεις τσόντες του γκουσγκουνη όλη τη μέρα διαπασών . θα φρικαρουν που τα παιδιά ακούν αυτά . οταν έρθουν για παρατηρήσει πες τους με τρόπο ότι κάθε φορά που θα κάνουν θόρυβο θα είχες αντίποινα . 1
momotis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, eMike είπε ...έχετε παιδιά? Να δώσω λίγα greek retro ταχύρυθμα μαθήματα εξανθρωπισμού. 1
k_w_t Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, momotis είπε Να δώσω λίγα greek retro ταχύρυθμα μαθήματα εξανθρωπισμού. Τοτε θα σου καλεσει παλι ο γειτονας το χαμογελο του παιδιου ,την προνοια και οποια ΜΚΟ βρει σχετικη... Ασε ειναι μπλεξιμο ουτε να μαλωσεις τα παιδια σου δεν μπορεις.. Εχουν φερει αστυνομια για κλαμα μωρου που περναγε κολικους.. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από k_w_t 1
mp123 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, markoliaz είπε η μετακομιζεις η πληρωνεις απο την τσεπη σου να βαλουν αυτοι πανω πατωμα που να μην περναει θορυβος η εσυ να βαλεις ηχομονωση στο ταβανι με πετρομβαμβακες ψυψοσανιδες και τα σχετικα...η οτοασπιδες οταν κοιμασαι...λυσεις υπαρχουν φιλε..λεφτα να εχεις να χαλας εξαιτιας των αλλων και ολα μια χαρα...οσο για την μουσικη που λενε μερικοι heavy metal...πλεον δεν κανει τιποτα αυτο το ειδος μουσικης...αν θες αμεσα αποτελεσματα βαλε το παρακατω...την νυχτα με δυνατα ηχεια...και ολα καλα μετα... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από mp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις