Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε. Είναι απο πάνω μου μια οικογένεια η οποία εχει τρία παιδία. Δύο αγόρια, ενα κορίτσι. Και το πρόβλημα ειναι οτι ξεκινώντας απο της 5-7 (ανάλογα με τα κέφια τους) αρχίζουν να βαράνε πανω απο το κεφάλι μου. Και οταν λεω βαράνε, ειναι σαν αν πέρνεις μια κοτρώνα και να την αφήνεις να πέφτει στο πάτωμα (φανταστείτε λοιπόν). Και αυτο το πράγμα συνεχίζεται κατα τι διάρκεια ολης της ημέρας και εννοείτε και το μερημέρι. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να χτυπανε ανα 1 λεπτό, ανα 3 λεπτά, ανα 10-15 λεπτά (όποτε τους τη βαρέσει δηλαδή). Τους έχω κάνει παρατηρήσεις αλλά ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν και απο οτι φαίνεται δεν τους νοιαζει.
Σκέφτομαι να πάρω μια κάμερα που να μπορεί να κάνει και καλή ηχογράφηση, έτσι ώστε να εχω και αποδείξεις, μιας και οταν τους πρωτό εκανα παρατηρση αρνήθηκαν τα πάντα.

Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τι μπορώ να κάνω βάση νόμου. Ποιές ειναι οι επιλογές μου.

Επεξ/σία από doubtful
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βασει νομου σιγουρα δεν μπορει να παιξει  καμερα. Τωρα αν κανουν φασαρια σε ωρες κοινης ησυχιας παρε καμια αστυνομια να τους κανει παρατηρηση

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, doubtful είπε

Χαίρετε. Είναι απο πάνω μου μια οικογένεια η οποία εχει τρία παιδία. Δύο αγόρια, ενα κορίτσι. Και το πρόβλημα ειναι οτι ξεκινώντας απο της 5-7 (ανάλογα με τα κέφια τους) αρχίζουν να βαράνε πανω απο το κεφάλι μου. Και οταν λεω βαράνε, ειναι σαν αν πέρνεις μια κοτρώνα και να την αφήνεις να πέφτει στο πάτωμα (φανταστείτε λοιπόν). Και αυτο το πράγμα συνεχίζεται κατα τι διάρκεια ολης της ημέρας και εννοείτε και το μερημέρι. Πιο συγκεκριμένα μπορεί να χτυπανε ανα 1 λεπτό, ανα 3 λεπτά, ανα 10-15 λεπτά (όποτε τους τη βαρέσει δηλαδή). Τους έχω κάνει παρατηρήσεις αλλά ΔΕΝ θέλουν να καταλάβουν και απο οτι φαίνεται δεν τους νοιαζει.
Σκέφτομαι να πάρω μια κάμερα που να μπορεί να κάνει και καλή ηχογράφηση, έτσι ώστε να εχω και αποδείξεις, μιας και οταν τους πρωτό εκανα παρατηρση αρνήθηκαν τα πάντα.

Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε τι μπορώ να κάνω βάση νόμου. Ποιές ειναι οι επιλογές μου.

Τα παιδιά βρήκανε ασχολία, να σου σπάνε τα νεύρα. Οι γονείς, από αυτό που καταλαβαίνω, θα υποστηρίξουν τα παιδιά τους. 

Οπότε, είτε θα γίνεις ο κακός και ο παράξενος (σε παρεξηγίσμο βαθμό) που θα τα βάλει με τα παιδιά από πάνω σου, ή θα κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο μέχρι να αποφασίσουν τα παιδιά από πάνω να μην σου σπάνε τα νεύρα. 

Καλή τύχη! 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, doubtful είπε

βάρα και συ την ώρα που βαράνε ... επίσης όταν τα παιδιά κοιμούνται κανε και συ φασαρία

πχ χτύπα το κουδούνι τους για πολύ ώρα

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.

Αστυνομία κάθε μέρα. Αν δεν συμμορφωθουν μαζεύεις τις καταγραφές από την αστυνομία και πας εισαγγελέα. 

• Like 2
Δημοσ.

Αγορασε μια εφημεριδα ή απλα ενα φυλλαδιο, κοψε προσεκτικα με ψαλιδι διαφορα γραμματακια, χρησιμοποιησε τα κολλωντας τα σε ενα χαρτι για να συνταξεις ενα απειλητικο μηνυμα περι μαυρης μαγειας, πηγαινε στα τζαμπο και αγορασε μερικα μαυρα κερια ή οτι αλλο κριπι βρεις, τοποθετησα τα στην εισοδο της πολυκατοικιας. Αν δεν σταματησουν τουλαχιστον θα τα στιγματισεις για ολη τους τη ζωη...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.

Καλά ξεμπερδέματα, ο μ@l@κ@ς γείτονας είναι ασθένεια ανίατη...

Έχεις την αμέριστη συμπόνοια μου, τα γράφω αυτά καθώς στο παράνομό του "εργαστήριο"-κλειστή βεράντα οι γειτονάς μου δουλεύει αλυσοπρίονο (??).

• Like 5
Δημοσ.

Να τους παιρνεις τηλεφωνο και να βαζεις τσιτα στανιση...τα 16 χρονα την λατρευουν

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Gregory_House είπε

Καλά ξεμπερδέματα, ο μ@l@κ@ς γείτονας είναι ασθένεια ανίατη...

Έχεις την αμέριστη συμπόνοια μου, τα γράφω αυτά καθώς στο παράνομό του "εργαστήριο"-κλειστή βεράντα οι γειτονάς μου δουλεύει αλυσοπρίονο (??).

πολεοδομια

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

πολεοδομια

To ξέρω, απλά λέω να μην γίνω "ρουφιάνος" προς το παρόν, αν και θα έπρεπε δίχως δεύτερη σκέψη.
Κάποια στιγμή είχα φωνάξει ότι θα φέρω πολεοδομία και είχε σταματήσει, έπειτα απο κάποιο καιρό άρχισε ξανά (όλες τις ώρες, και ιδίως σαββατοκύριακα, ο μπομπομαστορας της πορδής).
Θα αφήσω ένα προειδοποιητικό σημείωμα για πολεοδομία αυτές τις μέρες, και αν συνεχίσει, αναγκαστικά θα πάω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...