Jeiko_22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Διαθέτω ένα ηχοσύστημα της sony και με προβληματίζει η συνδεσιμότητα. Για να συνθεθεί με την τηλεόραση χρειάζονται οι αντίστοιχες θύρες και στην τηλεόραση...οκ Αλλά σε περίπτωση που θέλω να το συνδέσω με τον υπολογιστή μέσω audio jack, γίνεται με αντάπτορα; Αν ναι θέλω κάποιες προτάσεις και το όνομα του αντάπτορα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mitspetr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Αναλογικές είσοδοι RCA είναι αυτές. Οι έξοδοι της κάρτας του υπολογιστή ποιες είναι; 2
ziaba Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Jeiko_22 είπε Διαθέτω ένα ηχοσύστημα της sony και με προβληματίζει η συνδεσιμότητα. Για να συνθεθεί με την τηλεόραση χρειάζονται οι αντίστοιχες θύρες και στην τηλεόραση...οκ Αλλά σε περίπτωση που θέλω να το συνδέσω με τον υπολογιστή μέσω audio jack, γίνεται με αντάπτορα; Αν ναι θέλω κάποιες προτάσεις και το όνομα του αντάπτορα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ναι γίνεται για 5.1CH θες 3 καλώδια ενω για stereo 2CH => 3.5mm Male to 2-Male RCA Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από ziaba 1
Jeiko_22 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, mitspetr είπε Αναλογικές είσοδοι RCA είναι αυτές. Οι έξοδοι της κάρτας του υπολογιστή ποιες είναι; Audio jack
mitspetr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Όπως σου έγραψε και από πάνω, για κάθε δύο κανάλια ήχου διαθέσιμων εξόδων, θέλεις και από ένα καλώδιο minijack σε RCA. Αν πρόκειται για μια έξοδο ήχου, τότε με ένα καλώδιο σε κάποια από τις στερεοφωνικές εισόδους. Αν πρόκειται για έξοδο 5.1, τα καλώδια είναι τρία minijack σε RCA στην είσοδο 5.1 του Sony. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα