Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το air φαίνεται αρκετά καλό σε αυτά τα λεφτά(για Apple πάντα) Έχω του 2017 που αν και δεν έχει κάνει κιχ ακόμα σκέφτομαι να το αλλάξω με κάτι πιο δυνατό...Άντε να δούμε ποσό θα παίξει στην ελληνική αγορά ...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Hal9000 είπε

Η τρίτη γενιά του συγκεκριμένου πληκτρολογίου που είδαμε με τα MacBook του Μαΐου δεν έχει λύσει τα προβλήματα αξιοπιστίας που παρουσιάστηκαν από την αρχή

Υπάρχει κάποια πηγή για αυτό που γράφεται; 
Έχουν βγει προβλήματα και στα πληκτρολόγια που βγήκαν τον Μάιο;

Επισκέπτης
Δημοσ.

i5 ??? χαχαχαχαχαχ, με 1200$??  ούτε ο Λαζοπουλος δεν κάνει τέτοια καλαμπούρια.

Δημοσ.

Εγώ πάντως την εταιρία δεν την αλλάζω με τίποτα. Εκτός από το λειτουργικό που προσωπικά μου αρέσει η αξιοπιστία δεν υπάρχει κάπου αλλού. Έχω imac του 1999 που λειτουργεί ακόμα (αν και το έχω παροπλισμένο από το 2007), macbook pro του 2007 που το λειτουργώ ακόμα καθημερινά και macbook pro του 2013 το οποίο το λειτουργώ καθημερινά και μάλιστα του κάνω επανεκκίνηση μία φορά κάθε 3 με 4 εβδομάδες μόνο. Φίλος επίσης με macbook pro από το 2012 που το χρησιμοποιεί καθημερινά για τη δουλειά του και η γυναίκα μου με macbook air από το 2013 που επίσης το χρησιμοποιεί για τη δουλειά της δεν έχουν πάθει ποτέ τίποτα. (εκτός από το macbook μου του 2013 του οποίου η μπαταρία δε δουλεύει πλέον και τον έχω σα σταθερό),

Δεν είμαι κανένας φανατικός της apple (πχ ποτέ δεν είχα iphone) αλλά η προσωπική μου εμπειρία για την αξιοπιστία των υπολογιστών της είναι άριστη.

• Like 9
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ε βέβαια, τα έχει κολλήσει όλα στη μητρική και έχει αποκλείσει κάθε είδους αναβάθμιση, ωστέ να αναγκαστεί ο καταναλωτής να πληρώσει 200€ για επιπλέον 128gb τη στιγμη που κοστίζουν 40€ και άλλα 200€ για επιπλέον 8gb ddr3 μνήμης!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

και όλα αυτά τα ωραία χαρακτηριστικά και η σούπερ τιμή για να πας να συνδέσεις ένα φλασάκι.. ένα φλασάκι.. και να θες αντάπτορα.

σοβαρά τώρα δύο usb type-c μόνο; Μπορούσαν καλύτερα αλλά έχουν εμμονές και τις μεταδίδουν δυστυχώς και σε άλλους...

• Like 2
Δημοσ.

Ανακύκλωση αποθεμάτων πληκτρολογίου.

Είναι και στο repair program. Καινούργιο μηχάνημα και σου λέει ότι ΘΑ χαλάσει και ΘΑ χρειαστεί να πας να το φτιάξεις.

https://support.apple.com/keyboard-service-program-for-mac-notebooks

1 ώρα πριν, tommy^ είπε

Eξαιρετικος, τον εχω στο desktop pc μου, παρολαυτα ειναι πιο αργος σε ταχυτητα απο τους δισκους των macbook pro.

Τόσο μεγάλες ταχύτητες δεν έχουν νόημα σε τόσο μικρές χωρητικότητες και τόσο αδύναμους επεξεργαστές. Νόμος.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kabamaru80 είπε

Αστους να γράφουν.. είναι οι γνωστοί άγνωστοι haters... Στο μεταξύ ακόμα κανένας SSD εμπορίου δεν ξεπέρασε την ταχύτητα εγγραφής των MacBook Pro. Κατα τ'αλλα γνώστες οι τύποι και η apple "πίσω τεχνολογικά".. Γελάνε και οι πέτρες...

δεν ξέρω τι λες δικός μου ssd βγαζει 3565 MB/s read και 2315 MB/s write που ειναι λιγο παραπανω απο το τελευταιο macbook

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bezbozny είπε

Εγώ πάντως την εταιρία δεν την αλλάζω με τίποτα. Εκτός από το λειτουργικό που προσωπικά μου αρέσει η αξιοπιστία δεν υπάρχει κάπου αλλού. Έχω imac του 1999 που λειτουργεί ακόμα (αν και το έχω παροπλισμένο από το 2007), macbook pro του 2007 που το λειτουργώ ακόμα καθημερινά και macbook pro του 2013 το οποίο το λειτουργώ καθημερινά και μάλιστα του κάνω επανεκκίνηση μία φορά κάθε 3 με 4 εβδομάδες μόνο. Φίλος επίσης με macbook pro από το 2012 που το χρησιμοποιεί καθημερινά για τη δουλειά του και η γυναίκα μου με macbook air από το 2013 που επίσης το χρησιμοποιεί για τη δουλειά της δεν έχουν πάθει ποτέ τίποτα. (εκτός από το macbook μου του 2013 του οποίου η μπαταρία δε δουλεύει πλέον και τον έχω σα σταθερό),

Δεν είμαι κανένας φανατικός της apple (πχ ποτέ δεν είχα iphone) αλλά η προσωπική μου εμπειρία για την αξιοπιστία των υπολογιστών της είναι άριστη.

Τι να τα κάνουν όλα αυτά τα dormmates του insomnia που ψάχνουν προσφορούλες σε motherboards και τροφοδοτικά και τρώνε ολόκληρα σαββατοκύριακα+βάλε για να στήσουν-ρυθμίσουν;

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, bexonu είπε

ναι λες και θα καταλαβεις την διαφορα

Κλασσική απάντηση όταν δεν υπάρχει αντικειμενικό επιχείρημα 

Ετσι και σε θεμα στα smartphones πχ λέμε για huawei με mono ηχείο και 2gb λιγότερη ram απο αντίστοιχο Samsung, χειρότερο επεξεργαστή, και σου λεει ο άλλος «δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά».

Ειναι νέο format απαντησεων.... όχι για σένα προσωπικά. Το βλεπουμε συνέχεια να γράφεται προκειμένου να υποβαθμιστεί η δυνατότητα ενός προϊόντος. 

• Like 4
Δημοσ.

57 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Κλασσική απάντηση όταν δεν υπάρχει αντικειμενικό επιχείρημα 

2 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Τόσο μεγάλες ταχύτητες δεν έχουν νόημα σε τόσο μικρές χωρητικότητες και τόσο αδύναμους επεξεργαστές. Νόμος.

There you go.

• Like 1
Δημοσ.

Για άλλη δουλειά είναι αυτοί οι υπολογιστές οι οποίοι κατατάσσονται στην κατηγορία ultra book και όχι λαπτοπς έχουμε μεγάλες διάφορες και η μεγάλη αυτονομία σε μπαταρία, λογισμικό και ταχύτητα είναι που τα κάνει αγαπητά όσο για το design και το βάρος που είναι από τα ποιο ωραία. 

Για κάποιους που το θέλουν για δουλειά είναι απίστευτα άνετα. Άμα θες να παίζεις παιχνίδια δεν περνεις μακ άμα θες να κανείς δουλειά εύκολα κ γρήγορα θα πάρεις μακ ( συγκεκριμένη δουλειά όχι να γράψεις ένα word )... 

btw το MacBook Pro με i7 & 256ssd τρέχει ποιο γρήγορα από αντίστοιχο ultrabook με i9  & 256ssd 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dinos_12345 είπε

Ανακύκλωση αποθεμάτων πληκτρολογίου.

Είναι και στο repair program. Καινούργιο μηχάνημα και σου λέει ότι ΘΑ χαλάσει και ΘΑ χρειαστεί να πας να το φτιάξεις.

https://support.apple.com/keyboard-service-program-for-mac-notebooks

και απο που ακριβώς προκύπτει ότι τα 3 και 4gb/s δεν έχουν νόημα και μάλιστα είναι και νόμος; 

• Moderators
Δημοσ.

Αφού το πληκτρολόγιο είναι προβληματικό και είπαν ότι θα το αλλάξουν στα επόμενα μοντέλα, γιατί το ξαναβάζουν και μάλιστα με πρόγραμμα επιδιόρθωσης; Btw, δεν θυμάμαι συσκευή να κυκλοφορεί παράλληλα με πρόγραμμα επιδιόρθωσης για πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στο μέλλον... 

Δεν καταλαβαίνω τι κάνουν ακριβώς.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Αφού το πληκτρολόγιο είναι προβληματικό και είπαν ότι θα το αλλάξουν στα επόμενα μοντέλα, γιατί το ξαναβάζουν και μάλιστα με πρόγραμμα επιδιόρθωσης; Btw, δεν θυμάμαι συσκευή να κυκλοφορεί παράλληλα με πρόγραμμα επιδιόρθωσης για πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στο μέλλον... 

Δεν καταλαβαίνω τι κάνουν ακριβώς.

Ξεστοκαρουν τη σαβουρα που εχουν παραλαβει και πληρωσει. Ταυτοχρονα το κανουν να φαινεται σαν παροχη (σας παρεχουμε προσθετη εγγυηση στο πληκτρολογιο). Μαρκετινγκ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...