Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για πείτε, είστε ευχαριστημένοι με τη δουλειά σας;

Δεν αναφέρομαι για το μισθό που σχεδόν όλοι γκρινιάζουν ότι παίρνουν ψίχουλα. Ούτε για τις συνθήκες πχ υπερωρίες.

Απλά αν σας αρέσει το αντικείμενο και μόνο που ασχολείστε.

πχ Είναι κάποιος καθηγητής σε φροντιστήριο, αφήνουμε στην άκρη αν πληρώνεται καλά ή αν δουλεύει 10 ώρες την ημέρα. Κοιτάμε μόνο αν αυτό που κάνει του αρέσει.

Δε χρειάζεται να αναφέρετε τι δουλειά κάνετε, δεν έχει και τόση σημασία.

Προσωπικά το αντικείμενο της εργασίας μου δε μου αρέσει κατά 50%. Το ένα κομμάτι δηλαδή που κάνω το σιχαίνομαι. Με το δεύτερο κομμάτι είμαι οκ.

Δε θα ήθελα να αναφέρω την εργασία

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι σαν μια κακή εκδοχή αυτού που θα ήθελα να κάνω. Σαν κατεψυγμένη πίτσα ένα πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν με ειχαν σαν να'μουν μεσα σε κουτακια και επρεπε να ακολουθω τυφλα εντολες χωρις να επιτρεπονται οι ερωτησεις, μισουσα την καθε ωρα και στιγμη. Πλεον παλι ιδιο τομεα αλλα με πρωτοβουλιες, περισσοτερη ελευθερια και εμπιστοσυνη ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη, παω να εργαστω με χαμογελο. Παντα να κυνηγατε την αυτοβελτιωση, να εχετε εμπιστοσυνη στις ικανοτητες σας και να μην μενετε εκει που σας φερονται σκατα καθε μερα, τα εχουμε ξαναπει, ενα μεγαλο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και παμε στον επομενο εργοδοτη.

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

όχι. γιαυτο και πήγα για σπουδές ξανά  στα 32. 

Δημοσ.

Ναι, πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος απολύτως, 100%. Μια μικρή λεπτομέρεια όμως. Χρειάστηκε να μετακομίσω στο εξωτερικό για να καταφέρω να εργαστώ πάνω στον τομέα μου και στο αντικείμενο μου. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

100%  ικανοποιημενος, δυσκολο να ειναι καποιος. Περα απ αυτο, δουλευοντας ως ΕΕ μπορω να πω οτι δεν εχω μετανιωσει την αποφαση. Εχω ενα συνεχες αγχος φυσικα και ειναι δυσκολο να κανω σχεδια μακροπροθεσμα, αλλα ηταν επιλογη μου και για την ωρα αξιζει τον κοπο παρα τις δυσκολιες. Plus οτι εχω την τυχη να δουλευω στο αντικειμενο μου, πραγμα που δεν το κανουν δυστυχως ολοι

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα επί 20 χρόνια την καλύτερη δουλειά του κόσμου!!!!!!

Μπάρμαν.

Από τα καλύτερα ρεστωραντ μπαρ της Αθήνας,μέχρι τα πιο underground μυστήρια μαγαζιά.......

Ατέλειωτους μήνες σε νησια,6 μήνες σαιζόν.

Χερσόνησο,Ρόδο,παρο(βαρελαδικο),Σκιάθο(όταν γινόντουσαν τα γυρίσματα mama mia όπου δούλεψα 4 μέρες σεκιούριτι.Πηρα αγκαλιά τον Πηρς Μπροσναν να τον φυγαδεψω στο αμάξι όταν ορμηξαν σχεδόν ημίγυμνες τουρίστριες 😂😂😂😂😂😂😂)

Όχι δεν μετανιώνω,ευχαρίστως θα δούλευα ξανά.......

Τα χρόνια αυτά μου εξασφάλισαν ένα εισόδημα σήμερα αφού πρόλαβα πολύ καλές εποχές με ψηλά μεροκάματα.Επένδυσα σε γκαρσονιερες........

Θέλετε ποτά μοναδικά?

Caipirinia malibu(αντί cashascha malibu)

Passoa με πορτοκάλι.......

*Δεν πίνω δεν καπνιζω......οτιδηποτε.

Άντε σε φόρτο εργασίας μπυρονια......

Επεξ/σία από alexioannou
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 minutes ago, alexioannou said:

Μπάρμαν.

Από τα καλύτερα ρεστωραντ μπαρ της Αθήνας,μέχρι τα πιο underground μυστήρια μαγαζιά.......

Χερσόνησο,Ρόδο,παρο(βαρελαδικο),Σκιάθο(όταν γινόντουσαν τα γυρίσματα mama mia όπου δούλεψα 4 μέρες σεκιούριτι.Πηρα αγκαλιά τον Πηρς Μπροσναν να τον φυγαδεψω στο αμάξι όταν ορμηξαν σχεδόν ημίγυμνες τουρίστριες 😂😂😂😂😂😂😂)

Τα χρόνια αυτά μου εξασφάλισαν ένα εισόδημα σήμερα αφού πρόλαβα πολύ καλές εποχές με ψηλά μεροκάματα.Επένδυσα σε γκαρσονιερες........

Θέλετε ποτά μοναδικά?

Στη δουλεια αυτη επειδη ακριβως την κανεις για οσο αντεχεις, 2 πραγματα πρεπει να κανεις. Η να δουλεψεις το ποσοστο σου στα μαγαζια που εισαι ετσι ωστε να εχεις και μελλοντικα ενα εισοδημα, η αυτο που εκανες εσυ.

Το λεω γιατι υπαρχουν και περιπτωσεις που τα λεφτα τα κανανε φλουδα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Μπάρμαν.

Θέλετε ποτά μοναδικά?

αν είχες κάνει παιδιά θα τα έκανες γάλατα, πάνες, φροντιστήριά κλπ

και ότι ψίχουλο θα περίσσευε θα γινόταν κραγιόν, make up και μουν..πανο της μαμάς τους  😂😂😂😂😂😂😂

Επεξ/σία από ziaba
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι! Με μειονεκτημα τις παραξενιες των πελατων. Σαν να μου αρεσει να φτιαχνω σουβλακια και να μου ζητανε να τους σερβιρω μαζι και φραπε....

Δημοσ.

Όπως και πολλοί άλλοι απ' ότι βλέπω,μου αρέσει ένα κομμάτι της δουλειάς μου αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που κάνω αναγκαστικά και δεν μου αρέσουν.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, alexioannou είπε

Θέλετε ποτά μοναδικά?

Τι μου θύμισες. Μας το έκανε ένας μπάρμαν  πριν καμιά δεκαετία (πασοκαρα ακόμα) και έγινε του κοκτέιλ εκείνης της περιόδου. 

Στα της ερώτησης. Έχω κάνει κάποιες δουλειές και σε δημόσιο και σε ιδιωτικό. Έχω σπουδάσει αλλά είχα βγάλει συγχρόνως και διάφορες βεβαιώσεις διπλώματα κτλ. 

Εδω και μήνες δουλεύω σαν σεκιουριτι. Αλλά μόνο στο τίτλο. Στη πράξη είναι σαν οδηγός επιφυλακής. Δεν θέλω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες απλά είναι κάπως καβατζωτικη. Πόσο καβατζωτικη??

Tοσο που δεν κάνω τπτ απολύτως.Δούλεψα 3 φορές σαν δημόσιος υπάλληλος και αυτό που κάνω τώρα είναι πολύ πολύ πιο λίγο. Πληρώνομαι στα 800και κατι. Συνήθως στο 8ωρο μπορεί να μην χρειαστεί να κάνω τπτ και να έχω άπειρο ελευθερο χρόνο και κανέναν πάνω από το κεφάλι μου. Είμαι σε χώρο με ίντερνετ/κρεβάτι και άλλες ανέσεις βασικά σε σπίτι. Μπορώ να βλέπω ταινίες σειρές και να παίξω games η στο λαπτοπ η στο Switch και όλη την βάρδια. Η φυσικά να κάνω πράγματα που θα τα έκανα σπίτι. Φοράω πολιτικά φόρμες αθλητικές και γενικά πολλά μικρά τέτοια θετικά. 

Λοιπον 

Προσωπικά είμαι μπερδεμενος. Πολλές φορές νιώθω ότι ντρέπομαι για τον τίτλο της δουλειάς. Φυσικά και η δουλειά δεν είναι ντροπή δεν το εννοώ έτσι. Απλά όταν πχ γνωρίσω μια κοπέλα και μου πει με τι ασχολείσαι εσύ που τελείωσες πανεπιστήμιο λέω σεκιουριτι. Έχω φίλους που δουλεύουν περισσότερο (βάσικα ότι και να κάνεις είναι περισσότερο) και παίρνουν λιγότερα. Είναι όμως κάτι. Εγώ δεν κάνω τπτ. Δεν προσφέρω τπτ. Από την άλλη βέβαια το παραδέχομαι ότι ειδικά για σημερινα δεδομένα ή δουλειά είναι φάντασμα. Δεν υπάρχει. 

Πως θα νιώθατε? 

ΥΓ ξέχασα προοπτική στο αντικείμενο δεν υπάρχει φυσικά ενώ υπάρχει σταθερότητα για το μέλλον αν μείνω 

Δημοσ.

Πλέον ναι. Βρήκα επιτέλους μια δουλειά σε εταιρεία που πολλοί φοράνε παντόφλες στο γραφείο και αν γουστάρω μπορώ να σκάσω με unicorn onesie 😂

• Like 4
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

και αν γουστάρω μπορώ να σκάσω με unicorn onesie 😂

Tι λε' ρε συ :shock::shock::shock:

για σένα είναι η ζωή!!!1!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...