Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστημενος κατοχος S7 εδω και δυομιση χρονια, το εχω δουλεψει αρκετα χωρις θεματα γενικα.. λογω του οτι η μπαταρια αρχισε να πεφτει, πηγα για αλλαγη στη Smartec πριν 25 μερες.. Απο τοτε δουλευει καλα και πλεον προσπαθω τις περισσοτερες φορες να κραταω τη μπαταρια απο 20-80%.
Χτες ομως ειχα φτασει τη μπαταρια στο 9%.. το βαζω για φορτιση και παγωνει το κινητο, καμια ανταποκριση και η οθονη ανοιχτη στη τελευταια εφαρμογη.. το βγαζω ξεπαγωνει.. κανω επανεκκινηση βαζοντας παλι το φορτιστη ταυτοχρονα αλλα κολλαει παλι..αλλο ενα κλεισιμο και η συσκευη δεν αναβει δεν φορτιζει, αλλα στο ενα λεπτο με το δικο της φορτιστη ζεματάει.. με φορτιστη 550mΑ αρχιζει να ζεσταινεται πολυ πιο αργα.. αντιστοιχα με του 1Α καπως πιο γρηγορα..
Μιλησα με SMARTEC τωρα, μου ειπε να δοκιμασω επαναφορα με Power+Vol Down ενω το εχω στη φορτιση, αλλα δεν ανταποκρινεται..μου προτειναν να τους το παω.

Εχω ξεμεινει απο κινητο, το χρειαζομαι για δουλεια, δεν παιζει backup ουτε χρηματα για αμεση αντικατασταση εστω και με πιο φθηνο (πχ redmi 7)..
τι πιστευετε οτι επαθε;

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/7/2019 στις 6:36 ΜΜ, MasterX είπε

Εχω ξεμεινει απο κινητο, το χρειαζομαι για δουλεια, δεν παιζει backup ουτε χρηματα για αμεση αντικατασταση εστω και με πιο φθηνο (πχ redmi 7)..
τι πιστευετε οτι επαθε;

Θέμα λογισμικού κατά πάσα πιθανοτητα. Συμβαίνει από αναβάθμιση σε αναβάθμιση. Ίσως να προσπαθήσεις ένα είδος rollback αν το λέω σωστά. Να βάλεις δηλαδή την προηγούμενη από την τελευταια έκδοση του λογισμικού σου και να δεις με μια μια τις εφαρμογές και τις αναβαθμίσεις τους. Ψάξε και για παρόμοιο πρόβλημα. Ριξτο και σε κανένα ΑΙ βοηθό. Προσωπικά θα επίκεντρονώμουν στο ότι παρουσιάστηκε αμέσως μετά την επισκευή στη smartec ίσως προσφέρουν την πιο προσιτή, άμεση και συμφέρουσα λύση για το πρόβλημα σου λόγω του ότι όντως παίζει να συνέβει λόγω της εμπλοκής τους και να έχουν συγκεκριμένη πολιτική στα ποσοστά που συμβαίνει ανάλογη αστοχία. Καλή τύχη.

Επεξ/σία από vas180
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Δε νομίζω να το έχει ακόμα το τηλέφωνο.Εχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ρώτησε για το πρόβλημα.

Χαχα πως περνάνε τα ρημάδια τα χρόνια!  Μου χρειάστηκε αυτό, καλά να πάθω για να μάθω να  κοιτάω  την ημερομηνία.  Κάτι  μου έκανε το s7. Τώρα θυμήθηκα ποιο ήταν: Μια ζημιάρικη σακαράκα. Πάντως νομίζω ότι έκανα μια αρκετά σωστή  προσέγγιση σε κόλλημα κινητού μετά από επίσκεψη σε σέρβις...

Επεξ/σία από vas180
  • Like 2
Δημοσ.

Για την ιστορια....
το συμπερασμα που θυμαμαι οτι εβγαλα εκ των υστερων και μετα απο ελεγχο σε σερβις στο οποιο μου ειπαν οτι καηκε η καρτα γραφικων...
την ημερα που ειχε παραδωσει πνευμα, ειχα μολις γυρισει σπιτι το απογευμα απο ενα ταξιδι στο οποιο το πρωι ημουν εξω στη πολη του Βολου με πολυ υψηλες θερμοκρασιες σχεδον καυσωνα και θυμαμαι οτι το φορτιζα με powerbank και το χρησιμοποιουσα παραλληλα.. πιθανως το ζορισα υπεβολικα..
Παντως τα επαιξε τελικα οταν εφτασα το απογευμα σπιτι μου μετα απο ταξιδι με κτελ μεσημερι με υψηλες θερμοκρασιες και το χρησιμοποιουσα.
πιστευω η χρηση εκεινη τη μερα το προκαλεσε

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...