Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mirrage είπε

3 usbA 1 usbC hdmi ethernet vga KAI sd card όλα μαζί σε τέτοιο μέγεθος κ βάρος?
Δύσκολο να τα βρεις. Το τραγικό είναι πως όταν τα αφαιρούσαν επειδή ήταν "άχρηστα"
πληρωναμε παραπάνω για το sleek design και λέγαμε κ ευχαριστώ και τώρα πάλι τα
ίδια αλλά από την ανάποδη.

όχι και τόσο δύσκολο... HP EliteBook 820 G3 και τιμή 1117 ευρώ...

Δημοσ.

Θα προτιμήσω λάπτοπ στην μισή τιμή με καλύτερες επιδόσεις και το ίδιο AIO. Αν όχι το ίδιο, παίρνω hub. Nice attempt SONY, but overpricing will never win my heart. Better luck next time....

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, FishFIsh είπε

Θα προτιμήσω λάπτοπ στην μισή τιμή με καλύτερες επιδόσεις και το ίδιο AIO. Αν όχι το ίδιο, παίρνω hub. Nice attempt SONY, but overpricing will never win my heart. Better luck next time....

Ναι αλλά δεν είναι SONY :)

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να κάνω μια ψιλοάσκετη ερώτηση... τα κουμπιά αριστερά και δεξιά του spacebar τι ακριβώς είναι? Έχει κανένας ιδέα??? 🤔

Δημοσ.

βρίζω από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκαν τα "νέα μινιμαλιστικά" λαπτοπ που πληρώνεις ένα κάρο λεφτά για να μην μπορείς να συνδέσεις ένα γ@μοφλασάκι.... Πληρώνεις 1500€ και σου δίνει ένα (ένα, 1, uno) usb και μάλιστα type-C.. Να το κάνω τι ρε ένα type-C?

Στο θέμα μας τώρα. Μπράβο στην Vaio που το 2019 έχει ακριβώς τις θύρες που έχει το δικό μου θνητό των 300€ λαπτοπ 11.3'' μάρκας ACER του 2013 που ακόμα χρησιμοποιώ.. Με εξαίρεση το type-c που το δικό μου νετμπουκ δεν το έχει (καθώς δεν υπήρχε τότε) για να ήμαστε ακριβοδίκαιοι. Πάλι καλά πάντως που ακούμε μία θετική είδηση γιατί αλήθεια το αυτονόητο (δλδ η λειτουργικότητα του λαπτοπ που εξαρτάται από την συνδεσιμότητα σε μεγάλο βαθμό) πάει να καταργηθεί σε μία εκβιαστική μινιμαλιστικότητα που μας επέβαλαν οι έξω από εδώ (apple).. 

Υ.Γ. οι μαζόχιστές (τους λές και έτσι) που αρκούνται να συνδέουν αντάπτορες και hubs στην μία usb-c τους μπορούν να αναπτύξουν τα λογικά επιχειρήματά τους γιατί αυτό είναι καλύτερο. Είμαι έτοιμος να τα διαβάσω με ενδιαφέρον το σκεπτικό τους. 

• Like 6
  • Thanks 5
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Το VGA λίγο άχρηστο μου ακούγεται πάντως.

Αν το χρησιμοποιεις για δουλεια, ειδικα αν παιζει hotdesking στο γραφειο, η θες να συνδεσεις σε κανα παλιό projector, η Vga ειναι ακομα πολυ χρησιμη. Εγω παντως την βρισκω πολυ πιο χρησιμη απο thunderbolt π.χ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σχεδιαστικά πάντως σε σχέση με το Vaio Z (λαπτοπάρα) που είχα δεν έχει κάνει κανένα βήμα στη σχεδίαση.

Μάλλον έχει κάνει και ένα βήμα προς τα πίσω.

Γερμανία που είδα τιμές είναι φωτιά πάντως.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, DisRaptor είπε

Αν το χρησιμοποιεις για δουλεια, ειδικα αν παιζει hotdesking στο γραφειο, η θες να συνδεσεις σε κανα παλιό projector, η Vga ειναι ακομα πολυ χρησιμη. Εγω παντως την βρισκω πολυ πιο χρησιμη απο thunderbolt π.χ.

Σε κάποιους θα χρησιμεύει σίγουρα, απλώς δεν νομίζω ότι είναι ο κανόνας, όσες φορές έχω χρειαστεί να συνδέσω φορητό με τηλεόραση ή οθόνη έχω χρησιμοποιήσει HDMI, τώρα ειδικά αυτό με τους προτζέκτορες για κάποιους ναι θα είναι ως και απαραίτητη.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, godmode είπε

Ολες οι εταιρειες πηγαινουν στην εποχη των ασυρματων συσκευων, με ολα ασυρματα και η Sony  βαζει κι αλλα  καλωδια #SAD

Vaio stands for innovations 🤣

Το να εχεις πολλες τρυπες :D... για επιλογη, δεν ειναι  κακο.

Δημοσ.

Σιγά την πληθώρα.

standard υποδοχές έχει.

19 ώρες πριν, Conan2046 είπε

Το VGA λίγο άχρηστο μου ακούγεται πάντως.

όχι σε business enviroment. Αρχαίο μεν άλλα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...