jerry banana Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα στα παιδιά,έχω ένα θέμα με το ps3 μου της φωτογραφίας (δεν είναι δικιά μου αλλά είναι ίδιο ) τώρα που είναι καλοκαίρι με τις ζέστες,κάνει πολύ θόρυβο σαν κινηητήρα αεροσκάφους στο run up.Εάν το καθαρίσω και του αλλάξω πάστα πιστεύετε οτι θα φτιαχτεί το θέμα μου?Θεωρώ ότι αυτό φταίει γιατί το χείμώνα δεν έκανε τόσο θόρυυβο.Αρα λογικά θέλει καθάρισμα.Εάν κάπποιος είχε κάτι παρόμοιο με εμενα στο παρελθόν παρακαλώ σας βοηθήσει. ΥΓ:Δεν ξέρω εαν το έβαλα σε σωστό θέμα το νήμα μου.Επίσης φοβάμαι να το ανοίξω γιατί θα γίνει μ@@@ για 20 ευρώ καλά είναι το καθάρισμα του?
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 17 ώρες πριν, jerry banana είπε Καλησπέρα στα παιδιά,έχω ένα θέμα με το ps3 μου της φωτογραφίας (δεν είναι δικιά μου αλλά είναι ίδιο ) τώρα που είναι καλοκαίρι με τις ζέστες,κάνει πολύ θόρυβο σαν κινηητήρα αεροσκάφους στο run up.Εάν το καθαρίσω και του αλλάξω πάστα πιστεύετε οτι θα φτιαχτεί το θέμα μου?Θεωρώ ότι αυτό φταίει γιατί το χείμώνα δεν έκανε τόσο θόρυυβο.Αρα λογικά θέλει καθάρισμα.Εάν κάπποιος είχε κάτι παρόμοιο με εμενα στο παρελθόν παρακαλώ σας βοηθήσει. ΥΓ:Δεν ξέρω εαν το έβαλα σε σωστό θέμα το νήμα μου.Επίσης φοβάμαι να το ανοίξω γιατί θα γίνει μ@@@ για 20 ευρώ καλά είναι το καθάρισμα του? Καλησπέρα, θέλει αλλαγή πάστας σίγουρα και εγώ θα έβαζα και fan accelerator (pwm X1.5) γιατί θα καεί κάποια στιγμή αλλιώς. 1
jerry banana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Καλησπέρα, θέλει αλλαγή πάστας σίγουρα και εγώ θα έβαζα και fan accelerator (pwm X1.5) γιατί θα καεί κάποια στιγμή αλλιώς. Ευχαριστώ πολύ φίλε για τη συμβουλή σου. Αυτό που αναφέρεις με το fan accelerator γίνεται μόνο σε modded μοντέλα? Γιατί δεν γνωρίζω. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από jerry banana
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ευχαριστώ πολύ φίλε για τη συμβουλή σου. Αυτό που αναφέρεις με το fan accelerator γίνεται μόνο σε modded μοντέλα? Γιατί δεν γνωρίζω. https://www.ebay.co.uk/itm/Playstation-3-PS3-Fan-Mod-Speed-Accelerator-Controller-run-cooler-avoid-YLOD-/190733529599 1
jerry banana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Sheogorath είπε https://www.ebay.co.uk/itm/Playstation-3-PS3-Fan-Mod-Speed-Accelerator-Controller-run-cooler-avoid-YLOD-/190733529599 Ευχαριστώ πολυ!!!! 1
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ευχαριστώ πολυ!!!! Υπόψιν αυτό θα ανεβάσει λίγο τον θόρυβο, που μαζί με την αλλαγή πάστας θα πέσει απο οτι ειναι τώρα. Αλλά η κονσόλα θα είναι αρκετά πιο κρύα. 1
Mr_Terror Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Εχεις αλλαξει αλλη φορα παστα στην κονσολα?Αν ειναι με την στοκ παστα θα εχει γινει τσιμεντο τοσα χρονια.Η κονσολα εναι 12 ετων +. Αν το κανεις μονος σου, πριν ξεκινησεις δες σε βιντεακια πως ανοιγει η κονσολα.Εχει πολλες βιδες που πρεπει να βγουν και θελει προσεκτικες κινησεις γιατι εχει μερικες καλωδιοταινιες που ειναι σε σημειο κατω απο το drive που αν το σηκωσεις με δυναμη προς τα πανω μπορει να κανεις ζημια στην καλωδιοταινια.θα καθαρισεις και με πινελο τον ανεμιστηρα γιατι απο τα χρονια θα εχει μαζεψει μπολικο πραμα. 1
jerry banana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Εχεις αλλαξει αλλη φορα παστα στην κονσολα?Αν ειναι με την στοκ παστα θα εχει γινει τσιμεντο τοσα χρονια.Η κονσολα εναι 12 ετων +. Αν το κανεις μονος σου, πριν ξεκινησεις δες σε βιντεακια πως ανοιγει η κονσολα.Εχει πολλες βιδες που πρεπει να βγουν και θελει προσεκτικες κινησεις γιατι εχει μερικες καλωδιοταινιες που ειναι σε σημειο κατω απο το drive που αν το σηκωσεις με δυναμη προς τα πανω μπορει να κανεις ζημια στην καλωδιοταινια.θα καθαρισεις και με πινελο τον ανεμιστηρα γιατι απο τα χρονια θα εχει μαζεψει μπολικο πραμα. Ευχαριστώ πολύ!!!! έχει γίνει αλλαγή το 2016 νομίζω τελευταία φορά πάστας. Η το 2017.... Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από jerry banana
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Ευχαριστώ πολύ!!!! έχει γίνει αλλαγή το 2016 νομίζω τελευταία φορά πάστας. Η το 2017.... Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να θέλει αλλαγή εκτός αν δεν είχε γίνει σωστή δουλειά.
jerry banana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Sheogorath είπε Θεωρητικά δεν θα έπρεπε να θέλει αλλαγή εκτός αν δεν είχε γίνει σωστή δουλειά. τι να πω... μπορει.
Mr_Terror Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μη περιμενεις θαυματα με αλλαγη παστας.Το συγκεκριμενο μοντελο ανεβαζει θερμοκρασιες και το καλοκαιρι υποφερει. Αλλαξε παστα και ριξε ενα καλο καθαρισμα στο εσωτερικο της κονσολας/ανεμιστηρα. Αν κανεις χακ την κονσολα μπορεις να ανεβασεις την ταχυτητα του ανεμιστηρα μεσα απο το μενου, η αγοραζεις απο ebay αυτο που σου ειπε ο sheogorath. Και εγω το πρωτο φατ μοντελο εχω,δεν εχω αλλαξει ποτε παστα απλα εχω ανεβασει στροφες του ανεμιστηρα και οι θερμοκρασιες σε cpu/gpu δεν ξεπερνανε τους 60-62 βαθμους 1
jerry banana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Μη περιμενεις θαυματα με αλλαγη παστας.Το συγκεκριμενο μοντελο ανεβαζει θερμοκρασιες και το καλοκαιρι υποφερει. Αλλαξε παστα και ριξε ενα καλο καθαρισμα στο εσωτερικο της κονσολας/ανεμιστηρα. Αν κανεις χακ την κονσολα μπορεις να ανεβασεις την ταχυτητα του ανεμιστηρα μεσα απο το μενου, η αγοραζεις απο ebay αυτο που σου ειπε ο sheogorath. Και εγω το πρωτο φατ μοντελο εχω,δεν εχω αλλαξει ποτε παστα απλα εχω ανεβασει στροφες του ανεμιστηρα και οι θερμοκρασιες σε cpu/gpu δεν ξεπερνανε τους 60-62 βαθμους θα δοκιμάσω να ρίξω μια ματιά σε hack βίντεο.Το softmodding ειναι hack?
Mr_Terror Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 ναι εχει βγει τροπος να περασεις το χακ σχετικα ευκολα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα