godfather0991 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Εγώ πάντως που έκοψα καφέδες, έβαλα πρόγραμμα ύπνου, έκοψα το βραδινό φαγητό και άρχισα να γυμνάζομαι είδα διαφορά πολύ γρήγορα. Ευχαριστιέμαι τον ύπνο πιο πολύ. Φυσικά το να κοιμηθείς πολλές ώρες δεν σε σώζει αν κοιμάσαι και ξυπνάς ενδιάμεσα για διάφορους λόγους και διακόπτεις τον ύπνο σου. Επίσης μπορεί κάποιος να πηγαίνει στο κρεβάτι γεμάτος στρες και ο ύπνος του να είναι πολύ ανήσυχος οπότε δεν κερδίζει κάτι με το να κοιμηθεί οκτάωρο. Δυστυχώς στην Ελλάδα 8ωρο ύπνου και εργασία σπάνια συμβαδίζουν... 1
bill_zaf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, spysif είπε Υπάρχει γυμναστήριο που ανοίγει στις 5 το πρωί; Ή έχεις δικό σου χώρο γυμναστηρίου; Yava, είναι 24ωρα 2
Volgin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, zx1234r είπε Ναι κάποιοι το επιλέγουν. Εγώ όντας 35 έχω περάσει μεγάλα ζόρια στην προσωπική μου ζωή και πήρα την απόφαση πως ο δικός μου ατομικός χρόνος είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ και ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. Επειδή δεν ξέρω τι μου ξημερώνει, περνάω τον χρόνο μου με τους ανθρώπους που με αγαπάνε και με τον εαυτό μου. Τελεία και παύλα. Αυτο ακριβώς. Ο χρόνος που περνάει, πίσω δεν γυρνάει. Για ΚΑΜΙΑ δουλειά δεν αξίζει να δουλεύεις υπέρμετρα και υπερωριακά/εξαντλητικά. Έχω δουλέψει "άπειρα" 12ωρα για ψίχουλα ουσιαστικά, νομίζοντας κιόλας πως κάτι κάνω... Τίποτα σαν τον προσωπικό κι ελεύθερο χρόνο
zx1234r Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 34 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Yava, είναι 24ωρα Wow δεν το ήξερα. Το 24ωρο με βολεύει περισσότερο. Θα το κοιτάξω.
l337 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Αν εξαιρέσουμε όσα Σ/Κ και αργίες δεν δουλεύω καθώς και τα διάφορα ρεπό ανα καιρούς, τις υπόλοιπες μέρες κοιμάμαι από 2 έως 4 ώρες το πολύ. Με συνοδεία πάρα πολύ καφέ. Την επομένη το απόγευμα είμαι μια χαρά, δεν έχω θέμα. Εάν το κάνω σερί όμως 2-3 εβδομάδες (μαζί με Σ/Κ που συνήθως δουλεύω) χωρίς καμία μέρα break ή έστω περισσότερο ύπνο, τότε αρχίζω και κουράζομαι.. πολύ. Δεν έχω και τις αντοχές που είχα. Όσο για εκείνα τα αστεία που γράψανε ορισμένοι ότι οι 45 ετών κλπ είναι ανεπίτρεπτο να κοιμούνται έως το μεσημέρι, υποθέτω πως είτε δεν έχουν δουλέψει σερι σε ζόρικη δουλειά με εξοντωτικά ωράρια είτε δεν έχουν παιδιά. Είτε μπορεί να είναι και η φάση τους τέτοια (του πρωινού ξυπνήματος κλπ) και είναι σεβαστό. Προσωπικά, μπορεί να χρειαστεί την οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (και στις 04:00 το πρωί) να μιλήσω στο τηλέφωνο ή να στείλώ mail σε 20-30-500 άτομα για κάτι κρίσιμο. Εξυπακούεται ότι αν είχα την δυνατότητα θα κοιμόμουν και έως το μεσημέρι και θα αναπλήρωνα όσο ύπνο μου λείπει. Επίσης αν τα παιδιά είναι αλλού (ειδικά τώρα καλοκαίρι) και θα είχα την ησυχία μου, ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ότι θα κοιμόμουν έως το μεσημέρι (εκμεταλλευόμενος το συμβάν) και χέστηκα τι πιστεύει ο καθένας.
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2-4 ώρες; Πως αντέχεις; Εγώ με ένα 7ωρο είμαι οκ. Οταν κοιμάμαι ...κοιμάμαι πολύ βαριά και δεν ξυπνάω εύκολα. Το να κοιμάμαι 10ώρες όπως ορισμένοι το θεωρώ χάσιμο χρόνου και δεν το έκανα ούτε ως φοιτητής. Προτιμώ να ασχολούμαι με διάφορες δραστηριότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα