Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Εγώ πρέπει να είμαι ο πιο ξενέρωτος. Δεν πίνω, δεν καπνίζω , αυστηρή διαλειμματική νηστεία και διατροφή, 12 μεσημεριανό - 4 βραδινό, κοιμάμαι 9 και ξυπνάω 5 για να πάω γυμναστήριο. Ζωαρα.....

Το ιδιο πρόγραμμα και γω αδερφε κ συνήθειες.  Σε νιωθω. Αν δεν ξυπνησω πρωι νιωθω οτι εχασα την μερα.7 ωρες υπνου θεωρω οτι ειναι αρκετες κ γω.βεβαια εχω την δυνατοτητα να κοιμαμαι σε λιγοτερο απο λεπτο με το που ξαπλωσω, δεν με ενοχλει καθολου θορυβος κ φωτα , κ δεν χρησιμοποιω ξυπνητηρι, εχω την αισθηση του χρονου στον υπνο.

Εννοείται δεν εχω πιει καφε ποτε, απλα δοκιμασα μικρος κ δεν μ αρεσε οποτε δεν εθιστηκα ....κ βαδιζω στα 40

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

6-7 ώρες ύπνου την ημέρα είναι οκ έως υπεραρκετές για ένα δραστήριο άτομο που εργάζεται.

Άντε πες, να κάνει και έναν γεμάτο 8ωρο ύπνο 1 φορά ανά 3-4 μέρες.

Τώρα, αν κάποιοι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να κοιμούνται απαραιτήτως περισσότερο, οκ.

Αλλά υπάρχουμε κι εμείς που δεν το θεωρούμε τραγικό (ούτε μας επηρεάζει) να κοιμόμαστε λίγοτερο από 8 ώρες.

Εγώ προσωπικά, εργάζομαι χαράματα (ξυπνάω 4), οπότε κοιμάμαι 2-3 ώρες το βράδυ και συμπληρώνω ύπνο μετά τη βάρδια, το μεσημέρι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας πάντα σχετικός Τζο με τον ομιλητή που ανέφερες TS. Πολύ καλή συνέντευξη ακριβώς γι' αυτό το θέμα. Ολόκληρη εδώ.

Εγώ θέλω να κοιμάμαι περισσότερο απ' όσο κοιμάμαι, που είναι συνήθως γύρω στις 7+ ώρες κάθε βράδυ. Οτιδήποτε λιγότερο μας κόβει ζωή, λένε οι από πάνω.

Επεξ/σία από cubilone
Επισκέπτης
Δημοσ.
7 ώρες πριν, doubtful είπε

Με αφορμή αυτα που περνάω με τους απο πάνω μου θα ήθελα να μοιραστώ αυτες τις πληροφορίες.

Κρίμα που εδω στην Ελλάδα οι ωρες της κοινης ησυχίας είναι με το ζόρι απο τις 23:00 μεχρι τις 7:00... Αυτο θα έπρεπε να αλλάξει.

Η Αστυνομία ειναι φίλος σου. Εγώ είχα έναν γείτονα και απο την 3η φορά που ξαναπηρα αστυνομία, κοιμάμαι μια χαρά!

Αλήθεια δεν καταλαβαίνω, αφού ο νόμος ειναι με το μέρος σου?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MadPax είπε

Στα ποντοπόρα δεν συμβαίνει, στην ακτοπλοϊα όμως επιβάλλεται δια νόμου η διπλή πλοιαρχία και οι δύο Α' Μηχανικοί,

ειδικά στα ταχύπλοα, και στα συμβατικά, που υπερβαίνουν το ωράριο δρομολογίων...και τηρείται αυστηρά το όλο σύστημα !

Καλά στα πλοία που αναφέρεις δεν θα γινόταν και διαφορετικά γιατί θα έπρεπε να μην κοιμούνται ποτέ οι άνθρωποι.Αυτο δεν σημαίνει όμως και πάλι ότι τηρούνται 8ωρα ή ότι μπορείς με μια τέτοια δουλειά να κοιμάσαι σερί 9-10 ώρες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andrapos είπε

Καλά στα πλοία που αναφέρεις δεν θα γινόταν και διαφορετικά γιατί θα έπρεπε να μην κοιμούνται ποτέ οι άνθρωποι.Αυτο δεν σημαίνει όμως και πάλι ότι τηρούνται 8ωρα ή ότι μπορείς με μια τέτοια δουλειά να κοιμάσαι σερί 9-10 ώρες.

Μετά από 28 χρόνια μηχανικός στα ποντοπόρα θαρρώ πως κάτι ξέρω παραπάνω...

• Like 2
Δημοσ.
14 ώρες πριν, lightsout είπε

Συνεργάζομαι λόγω δουλειάς με πολύ μεγάλη πολυεθνική από την Β. Αμερική, και απαντούν στην αλληλογραφία τους κάθε πιθανή και απίθανη -δική τους- ώρα. 

Kαναδά αν επιτρέπεται; Διότι η δική μου εμπειρία με αυτούς ειναι φάση "Ξέρετε, η ωρα εδω ειναι 8 το πρωί και δεν έχω καμια διάθεση να ασχοληθώ με το μέιλ σας".

Και ορθά πράττουν, οχι σα τα ζωάδια τα δικά μας που πάει η άλλη και καλά μεγαλομάνατζερ και στέλνει mail στις 11 το βραδυ του  Σάββατου και ζητάει πράγματα για τη Δευτέρα. 
Πρώτον: κάνε σεξ.

Δεύτερον: Get a life. 

Τρίτον: Στις ΗΠΑ στα 45 σου εισαι τελειωμένος. Μάνατζερ θα ειναι ο 35άρης εργένης με τις φρέσκες ιδέες.

Για το τοπικ.

TS υπνος 8 ωρες ειναι μια χαρά. Αν έχεις προβλημα με τους απο πάνω σου, μιλα τους. Κάλεσε αστυνομία, κάνε κάτι. Αν δεν πιάνει τιποτε, βάλε ωτοασπίδες. Καταλαβαίνω πως υποφέρεις απο φασαρία, αλλά τρόποι αντιμετωπισης υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως από τότε που ξεκίνησα να κοιμάμαι σχετικά νωρίς (χαζοξενυχτούσα στην τηλεόραση) δε χρειάστηκα ποτέ ξανά καφέ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, yourfear1 είπε

Η Αστυνομία ειναι φίλος σου. Εγώ είχα έναν γείτονα και απο την 3η φορά που ξαναπηρα αστυνομία, κοιμάμαι μια χαρά!

Αλήθεια δεν καταλαβαίνω, αφού ο νόμος ειναι με το μέρος σου?

Εγώ στο παλιό μου σπίτι είδα μία μέρα σημείωση στην είσοδο "Ζητάμε συγγνώμη προκαταβολικά απο τους γείτονες μας διότι την Πέμπτη θα κάνουμε πάρτυ στην πυλωτή". Τα δύο κοριτσάκια 18 χρονών στη διπλανή πολυκατοικία απο τη δική μου. Εντάξει λέω, ας διασκεδάσουν τα παιδάκια δεν πειράζει, ας κοιμηθώ μία μέρα λίγο πιο αργά. Που να ήξερα οτι το πάρτυ άρχιζε στις 12, ότι είχαν καλέσει δυο σχολεία ήτοι 200 έφηβους και έφηβες και είχαν προσλάβει επαγγελματία dj που είχε φέρει εξοπλισμό 300.000€. Η φασαρία και η οχλαγωγία ούτε με κλαμπ της μυκόνου τον αύγουστο δεν συγκρινόντουσαν. Πόσες φορές πήρα την αστυνομία ούτε θυμάμαι. Απο τις 3 ξεκίνησα και μέχρι τις 6 τους καλούσα κάθε 10λεπτο. Η απάντηση η ίδια κάθε φορά. Το περιπολικό έχει ξεκινήσει. Μετά απο κάποιους μήνες έμαθα πως ο πατέρας των παιδιών είχε κάποτε συμμαθητή τον διοικητή του τμήματος του δήμου. Εν τέλει πήρα άδεια απο τη δουλειά την επόμενη και όταν έσπασε το πάρτυ κατα τις 8, έπεσα να κοιμηθώ. Αλλά η ταλαιπωρία απίστευτη.

Αυτό είναι ο λόγος που δεν έχω εμπιστοσύνη στην αστυνομία για τέτοια θέματα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, zx1234r είπε

... και ξυπνάω 5 για να πάω γυμναστήριο. Ζωαρα.....

Υπάρχει γυμναστήριο που ανοίγει στις 5 το πρωί; Ή έχεις δικό σου χώρο γυμναστηρίου;

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, spysif είπε

Υπάρχει γυμναστήριο που ανοίγει στις 5 το πρωί; Ή έχεις δικό σου χώρο γυμναστηρίου;

Ανοίγει 630 απλά θέλω και λίγη ώρα για να ετοιμάσω ταπερακια ρούχα κτλ

Δημοσ.
15 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε

... οπότε σε κόβω να μας θάβεις όλους!

Oι Κινέζοι (ή οι Ιάπωνες, δεν είμαι σίγουρος) όταν θέλουν να καταραστούν κάποιον του λένε «σου εύχομαι να έχεις μια πολύ μεγάλη ζωή» (κάπως έτσι)
Ο λόγος είναι απλός, αυτός που θα ζήσει πολύ θα έχει την «τύχη» να δεί και να θρηνήσει όλους τους αγαπημένους, κοντινούς συγγενείς και φίλους του που θα αναχωρήσουν.

Είναι αυτό που λένε, πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί μπορεί να το πάθεις. :o

1 ώρα πριν, *nenya* είπε

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ; (Φοβάμαι να πατήσω play :P )

Τάλκ ή αλλιώς πούδρα. :D

Δημοσ.
21 ώρες πριν, doubtful είπε

Με αφορμή αυτα που περνάω με τους απο πάνω μου θα ήθελα να μοιραστώ αυτες τις πληροφορίες.

Κρίμα που εδω στην Ελλάδα οι ωρες της κοινης ησυχίας είναι με το ζόρι απο τις 23:00 μεχρι τις 7:00... Αυτο θα έπρεπε να αλλάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...