lightsout Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, zx1234r είπε Κάπου στον εξελιγμένο κόσμο , μετά από έρευνες, πολλές εταιρίες υιοθετούν 4ημερο 7ωρο και έχουν προσλάβει και σκύλους για τη μείωση του στρες Στον κόσμο που εσύ αποκαλείς εξελιγμένο, οι άνθρωποι στις εταιρείες εργάζονται δέκα και δώδεκα ώρες ημερησίως, έχουν περασμένη την εταιρική αλληλογραφία στα κινητά τους, και δεν ξέρουν τι θα πει προσωπικός χρόνος, οικογένεια, διακοπές, Σαββατοκύριακο. Είναι λογικό να υπάρχει ανάγκη για εκπόνηση τέτοιων μελετών, γιατί οι εργαζόμενοι παρουσιάζουν πλέον αντιπαραγωγικοτητα, στρες και κατάθλιψη. Και δεν μιλάμε για τους ιθαγενείς στην Ελλάδα που αμοίβονται με τους εδώ γελοίους μισθούς, ώστε να πεις ότι υπάρχει έλλειψη κινήτρου. Υπάρχει μια τεράστια κουβέντα στην Αμερική σχετικά με αυτή την κατάσταση. Συνεργάζομαι λόγω δουλειάς με πολύ μεγάλη πολυεθνική από την Β. Αμερική, και απαντούν στην αλληλογραφία τους κάθε πιθανή και απίθανη -δική τους- ώρα. Αν είναι να καούμε πρώτα για να φτάσουμε στο σημείο να δουλεύουμε τέσσερις ώρες, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από lightsout 3
mary Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Θα έλεγε κανείς ότι όσο μεγαλώνουμε κοιμόμαστε λιγότερο. Εγώ πάντως είμαι λίγο ανάποδη. Ακόμα και τώρα 30+ μόνο αν κοιμηθώ 9 ώρες ειμαι κομπλέ, με λιγότερες απλά οκ την βγάζω την μέρα. 2
zx1234r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, lightsout είπε Στον κόσμο που εσύ αποκαλείς εξελιγμένο, οι άνθρωποι στις εταιρείες εργάζονται δέκα και δώδεκα ώρες ημερησίως, έχουν περασμένη την εταιρική αλληλογραφία στα κινητά τους, και δεν ξέρουν τι θα πει προσωπικός χρόνος, οικογένεια, διακοπές, Σαββατοκύριακο. Είναι λογικό να υπάρχει ανάγκη για εκπόνηση τέτοιων μελετών, γιατί οι εργαζόμενοι παρουσιάζουν πλέον αντιπαραγωγικοτητα, στρες και κατάθλιψη. Και δεν μιλάνε για τους ιθαγενείς στην Ελλάδα που αμοίβονται με τους εδώ γελοίους μισθούς, ώστε να πεις ότι υπάρχει έλλειψη κινήτρου. Υπάρχει μια τεράστια κουβέντα στην Αμερική σχετικά με αυτή την κατάσταση. Συνεργάζομαι λόγω δουλειάς με πολύ μεγάλη πολυεθνική από την Β. Αμερική, και απαντούν στην αλληλογραφία τους κάθε πιθανή και απίθανη -δική τους- ώρα. Αν είναι να καούμε πρώτα για να φτάσουμε στο σημείο να δουλεύουμε τέσσερις ώρες, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω! Ναι κάποιοι το επιλέγουν. Εγώ όντας 35 έχω περάσει μεγάλα ζόρια στην προσωπική μου ζωή και πήρα την απόφαση πως ο δικός μου ατομικός χρόνος είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ και ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. Επειδή δεν ξέρω τι μου ξημερώνει, περνάω τον χρόνο μου με τους ανθρώπους που με αγαπάνε και με τον εαυτό μου. Τελεία και παύλα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από zx1234r 6 2
spyroskonst Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 57 λεπτά πριν, lightsout είπε Στον κόσμο που εσύ αποκαλείς εξελιγμένο, οι άνθρωποι στις εταιρείες εργάζονται δέκα και δώδεκα ώρες ημερησίως, έχουν περασμένη την εταιρική αλληλογραφία στα κινητά τους, και δεν ξέρουν τι θα πει προσωπικός χρόνος, οικογένεια, διακοπές, Σαββατοκύριακο. Είναι λογικό να υπάρχει ανάγκη για εκπόνηση τέτοιων μελετών, γιατί οι εργαζόμενοι παρουσιάζουν πλέον αντιπαραγωγικοτητα, στρες και κατάθλιψη. Και δεν μιλάνε για τους ιθαγενείς στην Ελλάδα που αμοίβονται με τους εδώ γελοίους μισθούς, ώστε να πεις ότι υπάρχει έλλειψη κινήτρου. Υπάρχει μια τεράστια κουβέντα στην Αμερική σχετικά με αυτή την κατάσταση. Συνεργάζομαι λόγω δουλειάς με πολύ μεγάλη πολυεθνική από την Β. Αμερική, και απαντούν στην αλληλογραφία τους κάθε πιθανή και απίθανη -δική τους- ώρα. Αν είναι να καούμε πρώτα για να φτάσουμε στο σημείο να δουλεύουμε τέσσερις ώρες, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω! Είμαι διαφορετικής άποψης. Μακάρι να ήμουν στην εταιρία 4-5 ώρες και ας δούλευα απο το σπίτι άλλες 10. Μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά ότι θέλεις και να είσαι όπου θέλεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κινητο, λαπτοπ και καλή σύνδεση ιντερνετ. Μπορείς πολύ εύκολα να συνδυάσεις προσωπικό χρόνο με δουλειά εκτός γραφείου. 1 1
phanispal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Κοιμάμαι 5, βαριά 6 ώρες κάθε μέρα και δεν πίνω καφέ. Παρόλ' αυτά στη δουλειά είμαι περισσότερο αποδοτικός και στην τσίτα από εκείνους που κοιμούνται περισσότερο και χρειάζονται οπωσδήποτε καφέ για να ξυπνήσουν. 2
gthe Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, lightsout είπε Συνεργάζομαι λόγω δουλειάς με πολύ μεγάλη πολυεθνική από την Β. Αμερική, και απαντούν στην αλληλογραφία τους κάθε πιθανή και απίθανη -δική τους- ώρα. Αν είναι να καούμε πρώτα για να φτάσουμε στο σημείο να δουλεύουμε τέσσερις ώρες, ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω! Ισχύει όντως για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μεγάλος ανταγωνισμός, πολλές ώρες εργασίας και πολύ λίγες διακοπές σε σχέση με την Ευρώπη, ευτυχώς για εμάς. Φυσικά οι αμοιβές στις καλές θέσεις είναι και πολύ υψηλές σε σχέση με την Ευρώπη. Για τον ύπνο πάλι, στην Ελλάδα ειδικά έχουμε το κακό συνήθειο τις μέρες που δεν διασκεδάζουμε να κοιμόμαστε αργά. Κανονικά χρειαζόμαστε 8 ώρες ύπνο και το αργότερο 10.30 με 11 να κοιμόμαστε.
zx1234r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, gthe είπε και το αργότερο 10.30 με 11 να κοιμόμαστε. Εγώ πρέπει να είμαι ο πιο ξενέρωτος. Δεν πίνω, δεν καπνίζω , αυστηρή διαλειμματική νηστεία και διατροφή, 12 μεσημεριανό - 4 βραδινό, κοιμάμαι 9 και ξυπνάω 5 για να πάω γυμναστήριο. Ζωαρα.....
LouCi4er Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 29 λεπτά πριν, gthe είπε Ισχύει όντως για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μεγάλος ανταγωνισμός, πολλές ώρες εργασίας και πολύ λίγες διακοπές σε σχέση με την Ευρώπη, ευτυχώς για εμάς. Φυσικά οι αμοιβές στις καλές θέσεις είναι και πολύ υψηλές σε σχέση με την Ευρώπη. Για τον ύπνο πάλι, στην Ελλάδα ειδικά έχουμε το κακό συνήθειο τις μέρες που δεν διασκεδάζουμε να κοιμόμαστε αργά. Κανονικά χρειαζόμαστε 8 ώρες ύπνο και το αργότερο 10.30 με 11 να κοιμόμαστε. Μιλαγα προχθες με εναν χωριανο μου ο οποιος ειναι στον Καναδα απο τα 23 του(τωρα καπου 70 ο κυριος).Εχει εταιρια με υδραυλικες εγκαταστασεις και εχει 10 συνεργεια (συνεργεια αυτοι εννοουν 1 μαστορα και ενα βοηθο).Κανονικα λεει δεν χρειαζομαι ποτε πανω απο 7-8 συνεργεια,τα αλλα 2 τα εχω stanby διοτι πολλοι εργαζομενοι δεν ερχονται συνεχεια για δουλεια.Αλλος λεει σημερα με ποναει το κεφαλι,αλλος ειμαι αρρωστος και τετοια,δεν εχει ορεξη ο κοσμος να ερθει για δουλεια μου ελεγε και υποψιν εκει δινει (τωρα δεν θυμαμαι αν ειπε τον βοηθο ή τον μαστορα) 31$ την ωρα μειον τις κρατησεις(που δεν ειναι παρα πολλες απ' οτι μου ειπε),πολυ καλα λεφτα δλδ αλλα ο κοσμος δεν παει για δουλεια.Απ' οτι μου ελεγε ειναι γενικο το θεμα εκει(ενταξει στο Τοροντο που ειναι αυτος οι συνθηκες ειναι πολυ δυσκολες,-40 τον χειμωνα και πανε για δουλεια) αλλα γενικα παντου ετσι ειναι,δεν υπαρχει προσωπικο να βασιστεις πανω του.Που θελω να καταληξω,οτι οσα και να ειναι τα λεφτα,αν ειναι να σου πινουν το αιμα στην δουλεια με εξαντλητικα ωραρια και ρυθμους,ποσο να αντεξεις?Δεν υπαρχει δουλεια που να εχει χαλαρους ρυθμους,ελαστικα ωραρια,λιγες ευθυνες και καλες αποδοχες.
Alex2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 46 λεπτά πριν, zx1234r είπε Εγώ πρέπει να είμαι ο πιο ξενέρωτος. Δεν πίνω, δεν καπνίζω , αυστηρή διαλειμματική νηστεία και διατροφή, 12 μεσημεριανό - 4 βραδινό, κοιμάμαι 9 και ξυπνάω 5 για να πάω γυμναστήριο. Ζωαρα..... Παίζεις τζόγο ; Γιατί αν δεν πίνεις , δεν καπνίζεις , αν νηστευειες αυστηρά , κτλ Κάπως πρέπει να περάσει η ζωή 1
csontheline Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Παίζεις τζόγο ; Γιατί αν δεν πίνεις , δεν καπνίζεις , αν νηστευειες αυστηρά , κτλ Κάπως πρέπει να περάσει η ζωή Άρα την απολαμβάνει στο φουλ ο τύπος. Και μπράβο του. Οι εξαρτήσεις δεν είναι απολαύσεις, είναι εξαρτήσεις. On topic, κάθε άνθρωπος χρειάζεται διαφορετική ποσότητα ύπνου. Αυτό που χρειάζονται όλοι, είναι ο ποιοτικός ύπνος. @doubtful έχει δοκιμάσει ωτοασπίδες; Προσωπικά, σε κάτι αντίστοιχο που είχα, έβαζα ωτοασπίδα αυτιού και εργασίας (υπερβολή, αλλά λειτουργούσε και η εναλλακτική ήταν ανυπόφορη) Επίσης, υπάρχει το brain.fm με μουσική για ύπνο.
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 59 λεπτά πριν, zx1234r είπε Εγώ πρέπει να είμαι ο πιο ξενέρωτος. Δεν πίνω, δεν καπνίζω , αυστηρή διαλειμματική νηστεία και διατροφή, 12 μεσημεριανό - 4 βραδινό, κοιμάμαι 9 και ξυπνάω 5 για να πάω γυμναστήριο. Ζωαρα..... Κοίτα.. δες το απ' την άλλη πλευρά.. Με τη ''ζωάρα'' που κάνεις βλέπω να ζεις μέχρι τα 200+.. οπότε σε κόβω να μας θάβεις όλους!
MadPax Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, andrapos είπε Ή σε ένα καράβι,η εταιρεία δεν θα προσλάβει δεύτερο καπετάνιο για να μην είναι συνέχεια ο ίδιος stand by για ό,τι συμβεί. Στα ποντοπόρα δεν συμβαίνει, στην ακτοπλοϊα όμως επιβάλλεται δια νόμου η διπλή πλοιαρχία και οι δύο Α' Μηχανικοί, ειδικά στα ταχύπλοα, και στα συμβατικά, που υπερβαίνουν το ωράριο δρομολογίων...και τηρείται αυστηρά το όλο σύστημα ! Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από MadPax
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 8 ώρες είναι πολλές 7 είναι το ιδανικό 6 είναι οκ ποιο κάτω ειναι λίγο
phanispal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Όσο κι αν ισχύει ότι ο καθένας είναι διαφορετικός (και στον ύπνο), το να βλέπω μαντράχαλους 45 ετών να κοιμούνται κάτι 10ωρα και κάτι 12ωρα μέχρι να μεσημεριάσει, το θεωρώ τραγελαφικό. 2
valkon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 6 παρα ώρες ύπνου κάθε μέρα και μετά από 10αωρο δουλειάς είμαι εντάξει. Το 8 ώρες δε παίζει πλέον, πολύ χαμένος χρόνος. Αν γινόταν θα κοιμόμουν και πιο λίγο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα