Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή αυτα που περνάω με τους απο πάνω μου θα ήθελα να μοιραστώ αυτες τις πληροφορίες.

Κρίμα που εδω στην Ελλάδα οι ωρες της κοινης ησυχίας είναι με το ζόρι απο τις 23:00 μεχρι τις 7:00... Αυτο θα έπρεπε να αλλάξει.

• Thanks 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι περνάς με τους απο πάνω σου, όμως οι 8 ωρες ειναι αρκετές για έναν ενήλικα. Προσωπικά δεν μπορώ να κοιμηθώ παραπάνω και να θέλω. Μέσος όρος υπνου ειναι γυρω στις 6-7 ωρες και ειμαι μια χαρά.

• Like 8
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Με ενα 8ωρο ειμαι οκ, με 6-7 αρχιζω να νιωθω κομματια μετα τη δευτερη-τριτη μερα..με ενα 10ωρακι ειμαι σουπερ 😁

παντως, εκτος απο τις ωρες σημαντικοτατο ρολο παιζουν και αλλοι παραγοντες, οπως για παραδειγμα η απνοια...αν εχεις, απλα δε ξεκουραζεσαι, οσο και να "κοιμηθεις"

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 minutes ago, doubtful said:

Κρίμα που εδω στην Ελλάδα οι ωρες της κοινης ησυχίας είναι με το ζόρι απο τις 23:00 μεχρι τις 7:00... Αυτο θα έπρεπε να αλλάξει.

Ειμαι απο αυτους που εχουν προβλημα με λιγοτερες απο 8 ωρες συνεχομενου υπνου.

Για τις ωρες κοινης ησυχιας δεν το εχω σκεφτει, καλως η κακως ομως σαν συνολο αρεσει να κανουν φασαρια. Το προβλημα εδω λοιπον ειναι η ελειψη νομοθετικου πλαισιου ωστε να υποχρεωνονται τα κτιρια να εχουν καποια ηχομονωση. Ειναι τραγικο στη βορεια Ευρωπη οπου συνηθως οι γηγενεις εκει ειναι ησυχοι ανθρωποι, να εχουν υποχρεωτικη μονωση, και εδω που ο καθενας κανει οτι θελει, να μην ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ που γυμνάζομαι εντατικά βρίσκω οτι μόνο το 9ωρο αποδίδει και με ξεκουράζει. Αν κοιμηθώ δύο ώρες λιγότερο, είναι σαν να έχασα το 70% της προσπάθειας στο γυμναστήριο.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Που χρόνος για 9ώρα και 10ώρα ρε παιδιά, πλάκα κάνουμε τώρα ; 

Ένα 11ώρο πες η δουλειά με τα πήγαινε έλα αν κοιμάσαι και 10 ώρες, τι μένει ; :P 

• Like 6
  • Thanks 1
  • Sad 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

βορεια Ευρωπη οπου συνηθως οι γηγενεις εκει ειναι ησυχοι ανθρωποι, να εχουν υποχρεωτικη μονωση

😂😂🤣🤣

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Δεν ξέρω τι περνάς με τους απο πάνω σου, όμως οι 8 ωρες ειναι αρκετές για έναν ενήλικα. Προσωπικά δεν μπορώ να κοιμηθώ παραπάνω και να θέλω. Μέσος όρος υπνου ειναι γυρω στις 6-7 ωρες και ειμαι μια χαρά.

τα άτομα αρχίζουν να βαράνε απο πάνω μου απο τις 5 και μετα (χαράματα).

• Sad 1
Δημοσ.
7 minutes ago, Speculoos said:

😂😂🤣🤣

Εχεις καποια διαφωνια;

5 minutes ago, doubtful said:

τα άτομα αρχίζουν να βαράνε απο πάνω μου απο τις 5 και μετα (χαράματα).

Ειναι να μην σου τυχη. Ελα ντε ομως που υπαρχουν και αλλα ακραια. Γνωστος νοικιασε σπιτι, χτισμενο το 2015, οπου ακουει μεχρι και..την ομιλια τους. Οχι κραυγες, οχι φωνες. Ομιλιες. Και κατα συνεχεια, βαδισματα, την τουαλετα τους, μεχρι και φυσικα εξωτερικες πηγες θορυβου. Φρικη.

• Sad 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Που χρόνος για 9ώρα και 10ώρα ρε παιδιά, πλάκα κάνουμε τώρα ; 

Ένα 11ώρο πες η δουλειά με τα πήγαινε έλα αν κοιμάσαι και 10 ώρες, τι μένει ; :P 

Αυστηρό 8 Ώρο η δουλειά + 1 ώρα το πηγαινε-ελα, μαγειρεύει η γυναίκα τέλος ....😃😃😃😃

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, doubtful είπε

τα άτομα ζωάδια αρχίζουν να βαράνε απο πάνω μου απο τις 5 και μετα (χαράματα).

φιξντ

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

αν δεν κοιμηθω 9 ωρες μετα δεν αποδιδω ,αρκετα περιεργο μια και φοιτητης το 7ωρο μου ηταν αρκετο

Δημοσ.

Σύμφωνα με δική μου έρευνα όταν δουλεύεις πολλές ώρες κοιμάσαι λιγότερο για να χαρείς και λίγο ελεύθερο χρόνο.Οταν έχεις άδεια μεγάλης διάρκειας,δεν δουλεύεις ή δουλεύεις λίγες ώρες σπας στον ύπνο και πάλι δεν σου φτάνει.Στην Ελλάδα ο περισσότερος κόσμος και να θέλει δεν μπορεί να κοιμηθεί πάνω από 6-7 ώρες λόγο δουλειάς,ωραρίων κλπ.Αν έχεις και παιδιά τα πράγματα είναι ακόμα πιο ζόρικα.Θυμάμαι μια περίοδο που γυρνούσα από 24ωρη βάρδια(με ύπνο 1-2 ώρες το πολύ) και με το ζόρι να κοιμόμουν 5-6 ώρες την άλλη μέρα και αυτό όχι σερί γιατί το μωρό ξυπνούσε το βράδυ για να φάει και έκλαιγε.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, andrapos είπε

Σύμφωνα με δική μου έρευνα όταν δουλεύεις πολλές ώρες κοιμάσαι λιγότερο για να χαρείς και λίγο ελεύθερο χρόνο.Οταν έχεις άδεια μεγάλης διάρκειας,δεν δουλεύεις ή δουλεύεις λίγες ώρες σπας στον ύπνο και πάλι δεν σου φτάνει.Στην Ελλάδα ο περισσότερος κόσμος και να θέλει δεν μπορεί να κοιμηθεί πάνω από 6-7 ώρες λόγο δουλειάς,ωραρίων κλπ.Αν έχεις και παιδιά τα πράγματα είναι ακόμα πιο ζόρικα.Θυμάμαι μια περίοδο που γυρνούσα από 24ωρη βάρδια(με ύπνο 1-2 ώρες το πολύ) και με το ζόρι να κοιμόμουν 5-6 ώρες την άλλη μέρα και αυτό όχι σερί γιατί το μωρό ξυπνούσε το βράδυ για να φάει και έκλαιγε.

Κάπου στον εξελιγμένο κόσμο , μετά από έρευνες, πολλές εταιρίες υιοθετούν 4ημερο 7ωρο και έχουν προσλάβει και σκύλους για τη μείωση του στρες

• Like 11
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Κάπου στον εξελιγμένο κόσμο , μετά από έρευνες, πολλές εταιρίες υιοθετούν 4ημερο 7ωρο και έχουν προσλάβει και σκύλους για τη μείωση του στρες

Καλά τα λες,κάπου στον εξελιγμένο κόσμο..Και σε κάποιες συγκεκριμένες εταιρείες.Μόνο που η πλειοψηφία του κόσμου(στην Ελλάδα)δεν δουλεύει με τέτοιες συνθήκες.Μάλλον εδώ αντί να βασιστούν στις έρευνες που λές εσύ βασίζονται στη δική μου έρευνα😂.Πέρα από την πλάκα πάντως σε πολλές δουλειές δεν γίνεται(ή δεν συμφέρει)να δουλεύει ο κόσμος με τόσο μικρά ωράρια.Αν είσαι ας πούμε προγραμματιστής ή αρθρογράφος μπορεί με τα μικρότερα ωράρια να αποδίδεις καλύτερα και να συμφέρει και την εταιρία που σε πληρώνει και εσένα ως εργαζόμενο.Σε ένα εργοστάσιο όμως ο εργάτης που κάνει μια συγκεκριμένη δουλειά και η ταχύτητα εξαρτάται από τα μηχανήματα και όχι από την πνευματική διαύγεια του εργάτη δεν συμφέρει την εταιρεία να μειώσει τα ωράρια.Ή σε ένα καράβι,η εταιρεία δεν θα προσλάβει δεύτερο καπετάνιο για να μην είναι συνέχεια ο ίδιος stand by για ό,τι συμβεί.Ολοι αυτοί που δουλεύουν season τώρα το καλοκαίρι;Θα τους συμφέρε να πάνε 8ωρο;Είναι πάρα πολλές δουλειές που δεν είναι εφικτό το 8ωρο,άσχετο που στην Ελλάδα στα χαρτιά είναι το 80% με συμβάσεις 4ωρου(και τα υπόλοιπα τα παίρνουν μαύρα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...