Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, Μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει στο εξής build. Η αγορά θα γίνει από το vision studio καθώς βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, με έκδοση τιμολογίου. Σε αυτά προσθέστε έναν adata ultimate su800 500gb που θα αγοραστεί από το skroutz. Υπάρχει κάποια εναλλακτική που δεν έχω σκεφτεί όσον αφορά τα κομμάτια; το budget μπορεί να ανέβει ελαφρώς, αλλά θα ήθελα να μη ξεφύγω από αυτά τα χρήματα. Η χρήση θα είναι απλό gaming σε στυλ fm, factorio, civ, αντε και κάνα wow βαριά, και μετά ταινίες και Web browsing. Σας ευχαριστώ.
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, Demis είπε Καλησπέρα, Μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει στο εξής build. Η αγορά θα γίνει από το vision studio καθώς βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, με έκδοση τιμολογίου. Σε αυτά προσθέστε έναν adata ultimate su800 500gb που θα αγοραστεί από το skroutz. Υπάρχει κάποια εναλλακτική που δεν έχω σκεφτεί όσον αφορά τα κομμάτια; το budget μπορεί να ανέβει ελαφρώς, αλλά θα ήθελα να μη ξεφύγω από αυτά τα χρήματα. Η χρήση θα είναι απλό gaming σε στυλ fm, factorio, civ, αντε και κάνα wow βαριά, και μετά ταινίες και Web browsing. Σας ευχαριστώ. Τι οθόνη έχεις ?
Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Ξέχασα να αναφέρω πως για λόγους χώρου ( μικρό δωμάτιο, μη ύπαρξη γραφείου) μέχρι τα Χριστούγεννα θα πορευτω με την τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο. Ξέρω πως θα χάσει πολύ σε δυνατότητες θέασης, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Τα Χριστούγεννα που θα γίνουν αλλαγές στο σπίτι, θα αγοραστεί monitor σίγουρα.
leros2004 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, Demis είπε Ξέχασα να αναφέρω πως για λόγους χώρου ( μικρό δωμάτιο, μη ύπαρξη γραφείου) μέχρι τα Χριστούγεννα θα πορευτω με την τηλεόραση που έχω στο δωμάτιο. Ξέρω πως θα χάσει πολύ σε δυνατότητες θέασης, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Τα Χριστούγεννα που θα γίνουν αλλαγές στο σπίτι, θα αγοραστεί monitor σίγουρα. Tι τηλεόραση έχεις ? 4k, 1080 ?
Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 3 minutes ago, leros2004 said: Tι τηλεόραση έχεις ? 4k, 1080 ? 1080
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα