EuphangeL Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Ρε bros για να καταλάβω, μήπως είστε καθυστερημένοι; Αν δεν σας αρέσουν τα notches, το ξέρετε οτι μπορείτε να τα βάλετε σε hidden mode, στο Android σας, έτσι; Με αυτόν τον τρόπο δεν βλέπετε ούτε notch + κερδίζετε screen real estate γιατί το ρολόι-σήμα-μπαταρία κλπ είναι πάνω δεξιά και αριστερά στην μαυρίλα και όχι σε μια έξτρα μπάρα κάτω από το bezel σας
panjaros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά ότι και να λέμε για design κ τέτοια το visual core που έχουν τα πιξελ για την φωτογραφεία απλά δε θα το φτάσει καμία εταιρία.Ο αλγόριθμος π έχουν απλά σκοτώνει τον ανταγωνισμό! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από panjaros 1
axidousgr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 αυτό το τετράγωνο πίσω με τις κάμερες μοιάζει του iphone του Σεπτεμβρίου η μου φαίνεται ??
hayatevo9 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 19 ώρες πριν, gpgalanis είπε Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με αυτού του τύπου τα bezels. Μια χαρά μου φαίνεται το Pixel το οποίο μου θυμίζει το S9 Plus που εχω. To s9 plus εχει κυρτη οθόνη. Αν το κινητό αυτό μοιάζει με κάποιο τότε αυτό είναι το lg g6 1
gpgalanis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, hayatevo9 είπε To s9 plus εχει κυρτη οθόνη. Αν το κινητό αυτό μοιάζει με κάποιο τότε αυτό είναι το lg g6 Ακόμα καλύτερα αν είναι χωρίς την κυρτή οθόνη που δυστυχώς ήταν αναγκαίο κακό για εμένα στο S9 Plus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα