voltmod Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Χάρη στην Google, και στην φωτογραφία που ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, γνωρίζουμε τον σχεδιασμό του πίσω μέρους του Pixel 4. Τώρα, με βάση ορισμένες πληροφορίες και διαρροές, ο καλά πληροφορημένος συνήθως leakster, Steve Hemmerstoffer (@onleaks) σε συνεργασία με το Pricebaba έδωσαν στην δημοσιότητα ορισμένα renders του Pixel 4 XL. Από ότι φαίνεται, το Pixel 4 XL δεν θα διαθέτει κάποιου είδους εγκοπή ή οπή στην πρόσοψη, αλλά ένα μεγαλύτερο «περιθώριο» (bezel) που πέρα από το ακουστικό, φιλοξενεί διπλή εμπρόσθια κάμερα και άλλους αισθητήρες. Από τα renders δεν διακρίνεται επίσης κάποιος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, οπότε περιμένουμε το Pixel 4 XL να διαθέτει οθόνη τεχνολογίας OLED με in-display fingerprint reader ή οι αισθητήρες που παρατηρούμε κοντά στις κάμερες ενδέχεται να χρησιμεύουν για κάποια προηγμένη και ασφαλή τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Ο Steve Hemmerstoffer υποστηρίζει ότι οι διαστάσεις του Pixel 4 XL θα είναι 160,4 x 75,2 x 8.2 χιλιοστά (9,3 χιλιοστά πάχος με το εξόγκωμα της κάμερας). Πριν από λίγο καιρό, ο ίδιος μαζί με το Pricebaba είχαν δημιουργήσει renders της πίσω όψης του Pixel 4, τα οποία όπως αποδείχτηκε και από την ανάρτηση της Google ήταν πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα, οπότε είναι πολύ πιθανό και τα τελευταία αυτά renders να απεικονίζουν με σχετική ακρίβεια το πραγματικό προϊόν. Η Google πάντως αναμένεται να παρουσιάσει τα Pixel 4 και Pixel 4 XL το Φθινόπωρο. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
alexakos89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Ολοι παλευουν να βγαλουν τα bezels και αυτοι τα επαναφερουν. Τον υπνο του δικαιου. 2
gpgalanis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με αυτού του τύπου τα bezels. Μια χαρά μου φαίνεται το Pixel το οποίο μου θυμίζει το S9 Plus που εχω. 7
PhoenixV23 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, gpgalanis είπε Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα με αυτού του τύπου τα bezels. Μια χαρά μου φαίνεται το Pixel το οποίο μου θυμίζει το S9 Plus που εχω. Συμφωνώ απόλυτα, πολύ ομορφότερο από τα χωρίς-λόγο-ύπαρξης notch. Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα και ενοχλούν στο μάτι. Βέβαια όλο αυτό είναι θέμα αισθητικής και προτιμήσεων του καθενός! 6
deceit Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Προτιμότερο ένα μικρό bezel από ένα notch κατά την άποψή μου. 6
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, deceit είπε Προτιμότερο ένα μικρό bezel από ένα notch κατά την άποψή μου. +1000 χιλιες φορες αυτο παρα hole/noch το πονο αποδεκτο μεχρι τωρα που κυκλοφορισε ειναι το pop up camera
leningr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Λένε πως δεν θα έχει μπροστά τα 2 ηχεία όπως είχε ξεκινήσει από το nexus 6, και αυτός ήταν ο λόγος για μένα να αγοράζω τα nexus/pixel τώρα που θα είναι ένα από μπροστά και το δεύτερο στην κάτω μεριά δεν είναι το ίδιο.
glight Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 3 minutes ago, Black Demis said: +1000 χιλιες φορες αυτο παρα hole/noch το πονο αποδεκτο μεχρι τωρα που κυκλοφορισε ειναι το pop up camera To pop up camera είναι ανθεκτικό σαν κατασκευή?
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, glight είπε To pop up camera είναι ανθεκτικό σαν κατασκευή? προφανος ανάλογά με την κατασκευη στο op7 pro που είδα ήταν σκυλί
Bil79 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Από το να έχω δρακουλοδοντα και τρύπες για να νομίζω ότι έχω 0.2" ιντσες μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να έχω, χίλιες φορές το bezel... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από Bil79 1
Mr.Calavera Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Κάθε χρόνο από το κακό στο χειρότερο το design των Pixel... Τουλάχιστον η Samsung και η Apple έχουν μια λογική στο σχεδιασμό τους, στόχος τους είναι όλη η πρόσοψη να είναι οθόνη. Και με αργό ρυθμό πηγαίνουν προς τα εκεί η κάθε μια με τον τρόπο της. H Google τη μια χρονιά έχει το πιο άσχημο notch που έχει κυκλοφορήσει σε Android, την επόμενη χρονιά το βγάζει εντελώς και επαναφέρει bezels, την επόμενη ποιος ξέρει τι. Πραγματικά οι τύποι δεν πρέπει να έχουν σταθερό design team και βγάζουν κάθε χρονιά ότι τους καπνίσει. 1
Q-Taxys Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Χίλιες φορές λίγο bezel παρά μπανιέρες, δάκρυα, μαύρες τρύπες και άλλα ευφάνταστα notches, όπως επίσης και lego κάμερες που πετάγονται.
NOODLE Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Επιτέλους όχι notch τρύπες κλπ... Προσωπικά μου αρέσουν τα bezel.Έχει καταντήσει τραγικό να αντιγράφει ο ένας τον άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα