Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το xiaomi redmi pro αγορασμένο από Κίνα και μετά από 2,5 χρόνια χρήσης χωρίς κάποιο πρόβλημα άρχισε να μου βγάζει cellular network not available και δεν μπορώ να κάνω ή να δεχτώ κλήσεις. Το κινητό κατά τα άλλα είναι οκ.

Η κάρτα δουλεύει αν μπει σε άλλο κινητό όμως άλλες κάρτες δε δουλεύουν αν μπουν στο κινητό μου, φαίνεται όμως να αναγνωρίζει κανονικά την κάρτα(ζητάει pin, φαίνονται οι επαφές, έχει γεμάτες τις μπάρες σήματος κλπ.).

Επίσης δέχτηκα κανονικά 2 κλήσεις και αν το βάλω δίπλα σε ηχείο κάθε 5-10 λεπτά ακούγονται παρεμβολές για μερικά δευτερόλεπτα όμως στη συντριπτική πλειοψηφία του χρόνου φαίνεται απενεργοποιημένο σε αυτούς που καλλούν.

Δοκίμασα αρκετά πράγματα χωρίς αποτέλεσμα όπως αυτά που περιγράφονται εδώ https://www.technobezz.com/fix-samsung-galaxymobile-network-available/. Έκανα ακόμη και factory reset αλλά τζίφος.

Καμία ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βρες προτιμώμενο τύπο δικτύου και άλλαξε το σε GSM και κάνε μια επανεκκίνηση.

Αν έκανες factory από μέσα από το κινητό ,καλύτερα από την recovery hard reset.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Το πιο βασικό επειδή πέρασε από τα χέρια μου το τηλέφωνο αυτό με πια ρομ είσαι. Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Λύθηκε προς το παρόν το πρόβλημα βάζοντας το σε 2G ONLY. Τι ακριβώς έχει συμβεί; Έκανα αναβάθμιση στο λειτουργικό αφότου εμφανίστηκε το πρόβλημα χωρίς κάποια διαφορά.

66484807_1152359168288992_7233924884491927552_n.png

Δημοσ.

Από ότι βλέπω φοράς  μαμά λογισμικό china ίσως με μια επαναφορά να στρώσει, εγώ πάντα το είχα με ελληνική ρομ από την πρώτη μέρα πότε δεν είχα κάποιο θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...