Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Έχω ξηροδερμία και λιπαρότητα για αυτό και ψάχνω σαμπουάν με τα 2 αυτά χαρακτηριστικά αλλά δεν βρίσκω. Να ξεκαθαρίσω ότι άλλο πράγμα η πιτυρίδα και άλλο η ξηροδερμία και το λέω αυτό γιατί νόμιζα ότι είχα πιτυρίδα παλιότερα αλλά τελικά η φαγούρα και οι άσπρες νιφάδες φύγανε με σαμπουάν ξηροδερμίας μόνο. Συνεχίζω να έχω λιπαρότητα όμως η οποία είναι πολύ ενοχλητική και κάνει το κεφάλι μου να λαδώνει καθημερινά. Είχα πετύχει πριν χρόνια ένα σαμπουάν σε ένα κομμωτήριο που ήταν συνδυαστικό και πραγματικά το τέσταρα και το μαλλί μου δεν λάδωνε για μιια βδομάδα. Ναι αν το πιστεύετε είναι αληθινό, έμπαινα στο μπάνιο, έλουζα το σώμα μου και το κεφάλι το άφηνα άλουστο του έριχνα μόνο νερό και μου κρατούσε αλάδωτο για μια βδομάδα. Αυτό το έκανα γιατί τότε δεν είχα χρήματα και αγόραζα ένα μπουκάλι σαμπουάν μόνο με τα λίγα χρήματα που μου έδινε η μητέρα μου και δεν ήθελα να το τελειώσω γρήγορα. Οπότε τώρα θέλω να με βοηθήσετε να βρω ένα σαμπουάν επιτέλους που να συνδυάζει αυτά τα 2 χαρακτηριστικά και αν είναι δυνατόν από ηράκλειο κρήτης να πάω να το πάρω σήμερα αλλιώς απ'όπου δήποτε και θα το παραγγείλω. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από NinjaMan
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το κάθε κεφάλι/δέρμα είναι διαφορετικό και δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε συμβουλές άλλων μιας και μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Αν δεν θες να πας σε έναν δερματολόγο για να σου προτείνει το καλύτερο, μπορείς τουλάχιστον να πας και να περιγράψεις το πρόβλημα σε ένα φαρμακείο και να σου προτείνει διάφορα σαμπουάν. Ειδικά στα μεγάλα φαρμακεία θα σου δώσουν και δείγματα δωρεάν ώστε να τα δοκιμάσεις και να δεις ποιο σου κάνει καλύτερα. :)

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε παρομοιο προβλημα εκανα δουλεια με πρασινο σαπουνι.

Εγω πλενομουν τμηματικα μονο το καλοκαιρι. Επλενα συνηθως μονο μασχαλη και αγγονες γιατι εμπαινα συχνα σε λεωφορια και με εκραζαν.

Τα μαλλια μια φορα το μηνα και δεν ειχα προβλημα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, fg9000 είπε

Εγω πλενομουν τμηματικα μονο το καλοκαιρι. Επλενα συνηθως μονο μασχαλη και αγγονες γιατι εμπαινα συχνα σε λεωφορια και με εκραζαν.

Έπλενες τις μασχάλες εναλλάξ κάθε φορά για οικονομία ή άφηνες μία συγκεκριμένη άπλυτη λόγο κάποιου θέματος ;
 😄😄😄

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dpolal είπε

Έπλενες τις μασχάλες εναλλάξ κάθε φορά για οικονομία ή άφηνες μία συγκεκριμένη άπλυτη λόγο κάποιου θέματος ;
 😄😄😄

Μόνο αυτή που κρατάει τη χειρολαβή στο λεωφορείο 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, NinjaMan είπε

Γεια σας. Έχω ξηροδερμία και λιπαρότητα για αυτό και ψάχνω σαμπουάν με τα 2 αυτά χαρακτηριστικά αλλά δεν βρίσκω. Να ξεκαθαρίσω ότι άλλο πράγμα η πιτυρίδα και άλλο η ξηροδερμία και το λέω αυτό γιατί νόμιζα ότι είχα πιτυρίδα παλιότερα αλλά τελικά η φαγούρα και οι άσπρες νιφάδες φύγανε με σαμπουάν ξηροδερμίας μόνο. Συνεχίζω να έχω λιπαρότητα όμως η οποία είναι πολύ ενοχλητική και κάνει το κεφάλι μου να λαδώνει καθημερινά. Είχα πετύχει πριν χρόνια ένα σαμπουάν σε ένα κομμωτήριο που ήταν συνδυαστικό και πραγματικά το τέσταρα και το μαλλί μου δεν λάδωνε για μιια βδομάδα. Ναι αν το πιστεύετε είναι αληθινό, έμπαινα στο μπάνιο, έλουζα το σώμα μου και το κεφάλι το άφηνα άλουστο του έριχνα μόνο νερό και μου κρατούσε αλάδωτο για μια βδομάδα. Αυτό το έκανα γιατί τότε δεν είχα χρήματα και αγόραζα ένα μπουκάλι σαμπουάν μόνο με τα λίγα χρήματα που μου έδινε η μητέρα μου και δεν ήθελα να το τελειώσω γρήγορα. Οπότε τώρα θέλω να με βοηθήσετε να βρω ένα σαμπουάν επιτέλους που να συνδυάζει αυτά τα 2 χαρακτηριστικά και αν είναι δυνατόν από ηράκλειο κρήτης να πάω να το πάρω σήμερα αλλιώς απ'όπου δήποτε και θα το παραγγείλω. Ευχαριστώ.

Γενικα το καλοκαιρι η ξηροδερμια εχει εξαρση να ξερεις. Το καλυτερο σαμπουαν που εχω δοκιμασει ειναι το neo-egmol. Ειναι φαρμακευτικο σαμπουαν βεβαια οποτε δεν θελει μακροχρονια χρηση, απο την πρωτη φορα ομως θα δεις φοβερο αποτελεσμα. Αν εχεις ξηροδερμια και στο δερμα, μετωπο και γενια παρε και καμια κρεμα με μικοναζολη. Ανακουφιζει απο την φαγουρα αμεσα.

Δημοσ.

Γιατι δεν πας σε ενα δερματολογο, θα σου πει ακριβως τι χρειαζεσαι, αναλογα με την περιπτωση σου.

Spoiler

εναλλακτικα δοκιμασε το υγρο πυρ που ειχες φτιαξει :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...