voltmod Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Λέγεται ότι αυτή την περίοδο η Sony βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης του πρωτότυπου ενός smartphone που θα διαθέτει κάμερα με 10x zoom και με οθόνη που «τυλίγεται σε ρολό». Σύμφωνα με αναφορές, ο σχεδιασμός ονομάζεται «nautilus» και για την οθόνη χρησιμοποιεί ένα «rollable panel» της LG. Στην έκθεση CES 2018, η LG είχε στο περίπτερο της προς επίδειξη την LG Signature OLED Rollable TV που είχε διαγώνιο 65 ιντσών, και λογικά περιμένουμε στο κινητό της Sony να γίνεται χρήση μίας «μικρότερης έκδοσης» της τεχνολογίας. Τότε, η οθόνη της LG δεν ήταν κάτι περισσότερο από ένα πρωτότυπο, ωστόσο προς το τέλος της χρονιάς, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα ξεκινήσει την πώληση της σειρά τηλεοράσεων Signature Series R. Σε αυτά τα πρώτα στάδια των δοκιμών, το smartphone της Sony με την «rollable» οθόνη της LG διαθέτει στο εσωτερικό του το Snapdragon 710 SoC της Qualcomm, ωστόσο λέγεται ότι το μοντέλο παραγωγής θα εξοπλίζεται με το Snapdragon 855 SoC σε συνδυασμό με το Snapdragon X50 modem για να υποστηρίζει δίκτυα 5G. Λέγεται επίσης ότι το κινητό διαθέτει κάμερα 10x zoom αν και δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για υβριδικό zoom ή οπτικό zoom. Η μπαταρία του επίσης έχει χωρητικότητα 3220mAh, επειδή ο «rollable form factor» λειτουργεί μάλλον περιοριστικά. Ενδεχομένως η συσκευή να έχει κυλινδρικό σχήμα που θα ήταν ιδανικό για φακούς μεγάλου εστιακού μήκους ωστόσο σε αυτή την περίπτωση θα ήταν απαραίτητο ένα «πρίσμα» για να αντανακλά το φως κατά 90°, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν δύσκολο να χρησιμοποιηθεί η οθόνη ως οφθαλμοσκόπιο. Φημολογείται ότι η νέα συσκευή της Sony θα παρουσιαστεί επίσημα τον Δεκέμβριο φέτος ή στις αρχές του 2020. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
UnlockedEvolution Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας που κατέκτησε την αγορά των flat smartphones είπε να χτυπήσει και των foldable... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από UnlockedEvolution 1
georgerapp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Για αυτο τον λογο που αναφέρεις έχει ελπίδες. Επειδη στην αγορά των smartphone απέτυχε οποτε το τραινο έφυγε και δε το φθανεις ουτε με τρεξιμο αυτη η καινουργια αγορά συσκευών ειναι ενας αγώνας δρομου στο ποιος θα την ανοίξει. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τυλιγεται σε ρολο οπως το πιτογυρο και το κ@λοχαρτο. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Dark Billys Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Τώρα που είπατε για ρολό θυμήθηκα οτι έχω καιρό να φάω ρολό κοτόπουλο. Πετάγομαι μέχρι τον χασάπη να πάρω και επανέρχομαι........ 1
suspiria Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Γίνονται πραγματακια όμως δεν μπορείτε να πείτε.
vastegial_74 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Η sony τρωει αδικαιολογητο κραξιμο κατα τη γνωμη μου και η πλακα ειναι πως οι περισσοτεροι που κραζουν δεν εχουν πιασει συσκευη sony στα χερια τους. Η sony εχει αριστη ποιοτητα κατασκευης, ελαφρυ λειτουργικο, γρηγορες αναβαθμισεις κτλ. Θεμα προτεραιοτητων και τι θελει καθενα απο τη συσκευη του αλλα οχι και να θαβονται συσκευες που σχεδον οτι και να βαλεις διπλα τους μοιαζει μπιχλιμπιδι. 1
georgerapp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Ελα ρε φιλε μονο sony ειχα,z5c xz1 τωρα. Σιγα τα αυγά σε σχέση με τον ανταγωνισμό! Ότι ποιότητα εχουν αυτα εχουν και οι άλλοι μη τρελαθουμε. Βαζει μικρές μπαταρίες υστερεί σε κάμερα και τιμές. Οπότε; Αναμενόμενη η κατρακύλα. Βαλε και την σχεδίαση που ναι μεν εμενα αρεσε αλλα στους πολλούς οχι και ήρθε και έδεσε.
vastegial_74 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Ελα ρε φιλε μονο sony ειχα,z5c xz1 τωρα. Σιγα τα αυγά σε σχέση με τον ανταγωνισμό! Ότι ποιότητα εχουν αυτα εχουν και οι άλλοι μη τρελαθουμε. Βαζει μικρές μπαταρίες υστερεί σε κάμερα και τιμές. Οπότε; Αναμενόμενη η κατρακύλα. Βαλε και την σχεδίαση που ναι μεν εμενα αρεσε αλλα στους πολλούς οχι και ήρθε και έδεσε. Καλα, δεν εχουν την ιδια ποιοτητα. Για μενα τα sony κατασκευαστικα και ποιοτικα, αλλα και σε υποστηριξη, ειναι τα Iphone του android. Οι καμερες που λες εχουν βελτιωθει πολυ, οι μπαταριες δεν ειναι μεγαλες αλλα κανει καλη διαχειρηση. Οσο για τις τιμες που λες θα διαφωνισω γιατι καθε χρονο η sony σκοτωνει την περσινη της ναυαρχιαδα. Καθε χρονο βγαζει σε προσφορα την λιγων μηνων ναυαρχιδα της σε τιμες πολυ χαληλες, στο 1/3 περιπου της αρχικης, μπορει και λιγοτερο. Πριν λιγο καιρο ειχε στα μαγαζια προσφορα το xz2 με 250 €. Με τα λεφτα αυτα απο μεγαλη αλυσιδα παιρνεις με το ζορι το xiaomi redmi note7, οχι ναυαρχιδα. Δεν λεω να ψωνισεις day one και να σκασεις +800€ για κινητο. Κανενα δεν αξιζει τοσα λεφτα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από vastegial_74
georgerapp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Πιστεύω οτι δε θα ξανά σκοτώσει τις συσκευές. Νομιζω το xz2 θα ειναι το τελευταίο. Μακαρι να κάνω λάθος και να δουμε το xz3 καποια στιγμή χαμηλά γιατι οχι και το x1 κάποια στιγμή. Εγω ετσι σε σκότωμα πήρα τα 2 sony. Στα 200 και το z5c και το xz1 και φυσικά δε το εχω μετανιώσει στιγμή. Αλλα δε θεωρώ οτι υστερεί ο ανταγωνισμός ποιοτικά.
vastegial_74 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, georgerapp είπε Πιστεύω οτι δε θα ξανά σκοτώσει τις συσκευές. Νομιζω το xz2 θα ειναι το τελευταίο. Μακαρι να κάνω λάθος και να δουμε το xz3 καποια στιγμή χαμηλά γιατι οχι και το x1 κάποια στιγμή. Εγω ετσι σε σκότωμα πήρα τα 2 sony. Στα 200 και το z5c και το xz1 και φυσικά δε το εχω μετανιώσει στιγμή. Αλλα δε θεωρώ οτι υστερεί ο ανταγωνισμός ποιοτικά. Και εγώ ελπίζω να συνεχίσει το σκότωμα. Παρακολουθώ αυτή τη σειρά x και μου αρέσει πολύ, ειδικά το 1.Κατηγορησαν τη Sony για σχεδιαστική μονοτονία και της έμεινε η ρετσινιά, μεσα σε τρία χρόνια ομως άλλαξε δύο φορές το βασικό της σχεδιασμό. Μια με το xz2 και άλλη μια με τη σειρά x. Αν συνεχίσει αυτή την εκπτωτική πολιτική ξέρω ότι το επόμενο Sony μου θα είναι από τη σειρά αυτή. 1
georgerapp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) μακάρι να πέσω έξω αλλα πιστεύω ότι οι oled κοστίζουν,και μάλιστα τέτοιας ποιότητος. Για αυτό και λέω το xz2 θα είναι το τελευταίο που θα σκοτωθεί,δηλαδή θα πάει κοντά στα 200. Από xz3 και μετά βλέπω ένα 350 ακόμα και 400 το χαμηλότερο και μετά θα εξαφανιστούν από τα μαγαζιά. Τύπου Samsung δηλαδή. Θα πέσουν γρήγορα σε τιμές κοντά στα 500 θα σκαλωσουν εκεί και μετά από 2 σειρές θα πάνε 400 και θα φύγουν. Αυτά τα 200 250 νομίζω τελείωσαν με τις ips. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από georgerapp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα