Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια κατεβασα απο το store του playstation το need for speed και δεν μπορω να μπω.. παταω κουμπι και πατιουνται 4 η δεν πατιεται τιποτα.. μετα παω να δω αυτο που γραψα αν το περασα να πατησω οκ και να συνδεθω και τιποτα! Επικοινωνησα με ea μεσω live chat και μου ειπε οτι δεν φαινεται το παιχνιδι στο λογαριασμο μου ενω εγω το πληρωσα και το κατεβασα κανονικα απο το ps store. Μου ειπαν να επικοινωνησω με το ps store και δεν ξερω πως να επικοινωνησω. Προσπαθησα με το live chat αλλα ειναι λες και το χουν κρυψει απο παντου και δεν το βρισκα! Τι προτεινετε? Εχει κανεις αλλος καποιο παρομοιο προβλημα?

Δημοσ.

το πιο πιθανο πραγμα ειναι οτι εχεις δυο ΕΑ λογαριασμους.

εναν που εκανες καποτε στο pc σου με ενα Α email και εναν 2ο που δημιουργησες καποια στιγμη μεσω του PSN. γιαυτο ισως κ να μη στο βρισκουν, ισως τους δινεις λαθος στοιχεια.

το λεω γιατι ειναι τρομερα κλασσικο προβλημα οι διπλοι λογαριασμοι της ΕΑ μεσω PSN κ το χαος για να βγαλεις ακρη. Εγω το πηρα χαμπαρι πριν μερικους μηνες με το Anthem και μου πηρε μια εβδομαδα, ωρες αναμονής στο chat και πολλα mails... Για μια εταιρια με τοσο βαση στο online, το συστημά τους από πισω ειναι απλα για μπάτσες.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να λυσω και πραγματικα ειμαι να σκασω απο τα νευρα. Λοιπον αγορασα το need for speed σε μια καλη τιμη μεσω store για το ps4. Κατεβηκε και μου ζητησε κωδικους δεν τους θυμομουν και πατησα forgot password. O κωδικος αλλαξε κανονικα.. Παω να πληκτρολογησω και το κουμπι πατιεται 3 4 φορες η δεν πατιεται καθολου! Μου βγαζει διαφορες βλακιες σφαλματος οτι δεν ειναι σωστο το mail ενω ειναι ολοσωστο! Ο κωδικος ολοσωστος και τα κεφαλαια και ολα! Εχω αλλαξει 10 κωδικους και σημερα εφτιαξα παλι ea account. Ωστοσο δεν εχω παιχνιδια της ea οποτε δεν ξερω πως λειτουργουν αυτοι οι κωδικοι! Εστειλα μηνυμα στην ea μεσω live chat και αυτη μου λεγε τα δικα της και να επικοινωνησω με την sony γιατι στον λογαριασμο μου δεν φαινεται το παιχνιδι κατι τετοια αλαμπουρνεζικα! Η σονυ live chat δεν εχει και στην Ελλαδα δεν ξερουν την τυφλα τους.. Τι να κανω ρε παιδια? Εχω φτασει στο αμην! Τα παταω ολα ολοσωστα προσεκτικα δεν ειμαι κανας καινουργιος. 20 χρονια παιζω πλεηστεσιον! Σαν να μην λειτουργει το keyboard σαν να βγαζει οτι να ναι! Το παιχνιδι να σημειωσω το σβησα και το ξανακατεβασα και παλι τα ιδια.. 

Δημοσ.
Στις 9/7/2019 στις 11:01 ΜΜ, Skywalker333 είπε

το πιο πιθανο πραγμα ειναι οτι εχεις δυο ΕΑ λογαριασμους.

εναν που εκανες καποτε στο pc σου με ενα Α email και εναν 2ο που δημιουργησες καποια στιγμη μεσω του PSN. γιαυτο ισως κ να μη στο βρισκουν, ισως τους δινεις λαθος στοιχεια.

το λεω γιατι ειναι τρομερα κλασσικο προβλημα οι διπλοι λογαριασμοι της ΕΑ μεσω PSN κ το χαος για να βγαλεις ακρη. Εγω το πηρα χαμπαρι πριν μερικους μηνες με το Anthem και μου πηρε μια εβδομαδα, ωρες αναμονής στο chat και πολλα mails... Για μια εταιρια με τοσο βαση στο online, το συστημά τους από πισω ειναι απλα για μπάτσες.

Φιλε συγγνωμη που απανταω τωρα αλλα τωρα το δα.. και μαλιστα ξανα εκανα τετοιο θεμα στο φορουμ ωστοσο δεν ξερω τι να κανω.. πως να το διαχειριστω? Τωρα εφτιαξα αλλους 2 λογαριασμους! Το θεμα ειναι οτι δεν δουλευει το keyboard! Πατας ενα κουμπι βγαινουν τρια η κανενα.. μετα μου ζηταει να δει οτι δεν ειμαι ρομποτ παταω ενα γραμμα και βγαινουν 4 αλαμπουρναεζικα.. ειμαι να σκασω με αυτο το θεμα.. μισω την Ea δεν προκειται να ξανααγορασω τιποτα! Τους εστειλα μυνημα και λενε μιλα με sony οτι να ναι

Δημοσ.

Άλλαξε την γλώσσα του συστήματος (κονσολας) σε αγγλικά και ξαναπροσπαθησε...  δοκίμασε και για τους δύο λογαριασμούς 

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 11/7/2019 στις 7:41 ΜΜ, Playstationhk είπε

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να λυσω και πραγματικα ειμαι να σκασω απο τα νευρα. Λοιπον αγορασα το need for speed σε μια καλη τιμη μεσω store για το ps4. Κατεβηκε και μου ζητησε κωδικους δεν τους θυμομουν και πατησα forgot password. O κωδικος αλλαξε κανονικα.. Παω να πληκτρολογησω και το κουμπι πατιεται 3 4 φορες η δεν πατιεται καθολου! Μου βγαζει διαφορες βλακιες σφαλματος οτι δεν ειναι σωστο το mail ενω ειναι ολοσωστο! Ο κωδικος ολοσωστος και τα κεφαλαια και ολα! Εχω αλλαξει 10 κωδικους και σημερα εφτιαξα παλι ea account. Ωστοσο δεν εχω παιχνιδια της ea οποτε δεν ξερω πως λειτουργουν αυτοι οι κωδικοι! Εστειλα μηνυμα στην ea μεσω live chat και αυτη μου λεγε τα δικα της και να επικοινωνησω με την sony γιατι στον λογαριασμο μου δεν φαινεται το παιχνιδι κατι τετοια αλαμπουρνεζικα! Η σονυ live chat δεν εχει και στην Ελλαδα δεν ξερουν την τυφλα τους.. Τι να κανω ρε παιδια? Εχω φτασει στο αμην! Τα παταω ολα ολοσωστα προσεκτικα δεν ειμαι κανας καινουργιος. 20 χρονια παιζω πλεηστεσιον! Σαν να μην λειτουργει το keyboard σαν να βγαζει οτι να ναι! Το παιχνιδι να σημειωσω το σβησα και το ξανακατεβασα και παλι τα ιδια.. 

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κ εγω

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα και εγώ,

ξεκίνησε εδώ και ενάμιση χρόνο στο ps4 για το nfs και συνεχίζεται ακόμη στο ps5

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το need for speed ενώ είναι στα αγγλικά το πληκτρολόγιο πατάω και μου βγάζει κινέζικα..πως μπορώ να το διορθώσω???

Δημοσ.
4 ώρες πριν, steliosverde είπε

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με το need for speed ενώ είναι στα αγγλικά το πληκτρολόγιο πατάω και μου βγάζει κινέζικα..πως μπορώ να το διορθώσω???

Στα πληκτρολόγια έχεις μόνο ελληνική γλώσσα? αν ναι βάλε και την αγγλική γλώσσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...