aggelos_electro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Χαίρετε παιδιά! Υπάρχει κάποιος GURU τεχνικός να κάνει επισκευές σε Motherboard από Laptop? Όπου κι αν έχω απευθυνθεί μου λένε πως είναι πολύ καινούργιο το laptop και δεν έχουν τα schematics της μητρικής για να ξέρουν τι πρέπει να πειράξουν. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι μου πετάει συνεχώς notification για σφάλμα αναγνώρισης του USB, παρ'όλο που όλα τα USB δουλεύουν άψογα, δηλαδή αυτό καταλαβαίνω γιατί και ρεύμα δίνουν και διαβάζουν δεδομένα από στικάκια και δίσκους. Ευχαριστώ!
zx1234r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, aggelos_electro είπε Χαίρετε παιδιά! Υπάρχει κάποιος GURU τεχνικός να κάνει επισκευές σε Motherboard από Laptop? Όπου κι αν έχω απευθυνθεί μου λένε πως είναι πολύ καινούργιο το laptop και δεν έχουν τα schematics της μητρικής για να ξέρουν τι πρέπει να πειράξουν. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι μου πετάει συνεχώς notification για σφάλμα αναγνώρισης του USB, παρ'όλο που όλα τα USB δουλεύουν άψογα, δηλαδή αυτό καταλαβαίνω γιατί και ρεύμα δίνουν και διαβάζουν δεδομένα από στικάκια και δίσκους. Ευχαριστώ! Μήπως έχει πρόβλημα το λειτουργικό? Ή το φλασάκι?
slk200gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 θεσσαλονικη ξερω πολυ καλο τεχνικο που ασχολειται με αυτα
sil_unique Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 η κάμερα είναι επίσης μια usb συσκευή - λειτουργεί οκ;
christosx13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, aggelos_electro είπε Χαίρετε παιδιά! Υπάρχει κάποιος GURU τεχνικός να κάνει επισκευές σε Motherboard από Laptop? Όπου κι αν έχω απευθυνθεί μου λένε πως είναι πολύ καινούργιο το laptop και δεν έχουν τα schematics της μητρικής για να ξέρουν τι πρέπει να πειράξουν. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι μου πετάει συνεχώς notification για σφάλμα αναγνώρισης του USB, παρ'όλο που όλα τα USB δουλεύουν άψογα, δηλαδή αυτό καταλαβαίνω γιατί και ρεύμα δίνουν και διαβάζουν δεδομένα από στικάκια και δίσκους. Ευχαριστώ! Φιλε δεν ξερω αν εχει οντως προβλημα ο υπολογιστης σου αλλα κι εγω που εχω 4-5 στικακια σχεδον ολα και σχεδον σε ολους τους υπολογιστες που τα βαζω τις περισσοτερες φορες μου βγαζουν αυτο το μηνυμα αλλα δουλευουν κανονικα οταν το παρακαμπτω οποτε νομιζω ειναι γενικοτερο το κακο και δεν εχει προβλημα ο υπολογιστης σου η το στικακι.
smpt Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Αν μπορείς κατέβασε ένα Linux live CD και δες αν το πρόβλημα υπάρχει και εκεί ή όχι. Αν δεν έχεις το πρόβλημα με το Linux τότε είναι πρόβλημα των Windows. Είχα και εγώ κάποια στιγμή το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με νέα εγκατάσταση των Windows. .
rubicone Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Στις 9/7/2019 στις 9:10 ΠΜ, slk200gr είπε θεσσαλονικη ξερω πολυ καλο τεχνικο που ασχολειται με αυτα Φίλε μου στείλε μου αν θες τα στοιχεία, εχω και εγω ενα πρόβλημα με τη μητρική του λαπτοπ
slk200gr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Σου δίνω τη σελίδα του στο fb ,https://www.facebook.com/PcExpressService/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα