Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Γεια σας παιδόπουλα του Ινσόμνια, Γνωρίζει κάποιος (δοκιμασμένα παρακαλώ) να μου πει εάν το κουτί του τίτλου υποστηρίζει 200αρια ανεμιστηράκια και αν ναι τότε ποια είναι αυτά ; Ρωτάω γιατί παρατήρησα ότι στο μπροστά τμήμα που μπαίνουν οι δύο εργοστασιακοί 140αρηδες ανεμιστήρες υπάρχουν οκτώ τρύπες που φέρουν τον αριθμό 200 και όλοι μας γνωρίζουμε ότι όπου μπαίνουν ανεμιστήρες 14cm ή 12cm οι τρύπες φέρουν αντίστοιχα τους αριθμούς 140 ή 120 ισχύει κάτι τέτοιο για τους 20cm ανεμιστήρες ; Στην ιστοσελίδα της Corsair δεν αναφέρεται τίποτα για 200αρηδες παρόλα αυτά όπως θα δείτε παρακάτω οι τρύπες είναι εκεί. Το κουτί δεν το έχω αγοράσει. Αυτό που λέω φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτό το βίντεο στο 3:17. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι, ένα 200άρι πάνω αλλά από την μέσα μεριά μόνο. Υ.Γ.: Στο βίντεο το λέει επίσης ο Δημήτρης μας, ότι παίρνει 2x140mm, 3x120 ή 1x200 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από Cell_7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Έχεις δίκαιο δεν το είχα ακούσει σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Ποιό 200άρι φουρφούρι προτείνετε ρε παιδιά; Χωρίς rgb, θέλω να βάλω ένα στο coolermaster H500 πάνω να βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) τον εχω μπροστα καιρο ειναι σχετικα αθορυβος κοντα 850 στροφες τωρα απο αερα λογικα για πανω θα ναι οκ !! https://www.skroutz.gr/s/2276567/Aerocool-Silent-Master-200mm-LED-Blue.html Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από ultraex2003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 48 λεπτά πριν, planetman είπε Ποιό 200άρι φουρφούρι προτείνετε ρε παιδιά; Χωρίς rgb, θέλω να βάλω ένα στο coolermaster H500 πάνω να βγάζει. Φίλε μου σκέφτομαι να αγοράσω το H500P Mesh και θέλω εάν μπορείς να μου πεις για τα εργοστασιακά 200αρια που έχει αν είσαι οκ από θέμα θορύβου και θερμοκρασιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θόρυβο δεν κάνουν. Όσο από θερμοκρασίες, είμαι καλύτερα από ένα παλιό που είχα. (το άλλαξα πριν 4-5 μέρες, οπότε δεν έχω άλλο μέτρο σύγκρισης). Πάντως το H500 λένε πως έχει καλύτερη ροή αέρα απ' ό, τι το H500p mesh. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από planetman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θανάσης Μέγκουλας Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, planetman είπε Θόρυβο δεν κάνουν. Όσο από θερμοκρασίες, είμαι καλύτερα από ένα παλιό που είχα. (το άλλαξα πριν 4-5 μέρες, οπότε δεν έχω άλλο μέτρο σύγκρισης). Πάντως το H500 λένε πως έχει καλύτερη ροή αέρα απ' ό, τι το H500p mesh. Ισχύει γιατί το H500P Mesh έχει τρία λευκά στηρίγματα πίσω από την σιτα οπότε κόβει τους ανεμιστήρες ενώ το Η500 έχει ένα διάτρητο μεταλλικό φύλλο με ένα φίλτρο από πίσω. Θα έπαιρνα το Η500 αλλά δεν χωράει την ΝΗ-U14s γιατί θα πάρω το κάλυμμα (NA-HC6) που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες οπότε συνολικά το ύψος γίνεται 172 χιλιοστά ενώ το κουτί υποστηρίζει 165 χιλιοστά για μέγιστο ύψος ψύκτρας επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα